memento1984 Opublikowano Piątek o 17:18 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:18 ogolnie ciekawa, fajna paczka w 76ers. ale na Embida nie ma co liczyc. mam nadzieje ze Cavs trafia na 76ers w PO *wiecie co, tez mi sie wydaje ze postawil Maxeya > D Mitchella, i nie moge go tutaj winic, niestety..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano Piątek o 17:45 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:45 LeBron LOLdecison Jebnąć focha na Lakers żeby wylądować w Philly z takimi Sixers...taka sobie końcówka epickiej kariery Bardziej w stylu Ewinga czy Shaqa niż MJa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano Piątek o 19:05 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:05 Godzinę temu, rw30 napisał(a): LeBron LOLdecison Jebnąć focha na Lakers żeby wylądować w Philly z takimi Sixers...taka sobie końcówka epickiej kariery Bardziej w stylu Ewinga czy Shaqa niż MJa Czy ja wiem, Shaq i King Kong gdy kończyli byli cieniami własnych karier. MJ tak naprawdę to nie wiadomo po co do tego Wash poszedł bo sportowo nie było na nic szans. A LBJ ma dużą szansę na zdobycie tytułu z czterema różnymi ekipami i raczej w Philly nie będzie siedział na końcu ławki jako dobry duch w szatni, tylko będzie 3-4 najważniejszym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano wczoraj o 07:11 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:11 I jeszcze KCP podpisuje z nimi za minimum po wykupie umowy z Grizllies. Tylko w sumie oni juz przekraczają pierwszy Apron . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi