Skocz do zawartości

Dziad LeBron i jego sezon 2026/27

Wyparlo

Gdzie Dziad LeBron zagra w sezonie 2026/27?  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie Dziad LeBron zagra w sezonie 2026/27?

• Cleveland Cavaliers
    • Golden State Warriors
    • Miami Heat
    • Minnesota Timberwolves
      0
    • New York Knicks
    • Philadelphia 76ers
    • San Antonio Spurs
    • Denver Nuggets
    • Każda inna ekipa
      0

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 10.07.2026 o 05:22

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, vero1897 napisał(a):

Imho Dziad pójdzie do Cavs, bo:

- tam będzie miał najwięcej do powiedzenia w kontekście doboru składu w trakcie sezonu (nie będzie tego ani w Heat bo Riley czy Spoelstra, ani w Warriors gdzie byłby w cieniu Kury)

- będzie grał na teoretycznie łatwiejszym wschodzie więc przy sprzyjających okolicznościach jakiś fartowny trip do finału może nawet wpaść a jakiś potencjał osobowy mimo wszystko tam jest

- Cavs po ostatnimi wywaleniu się na ryj w ECSF i tak już mają obecny projekt spalony więc nie mają za wiele do stracenia 

- narracja o powrocie do miasta gdzie się wszystko zaczęło najlepiej się sprzeda w kontekście legacy i pożegnalnego sezonu w tym czy kolejnym roku

Ale to tak se luźno rozkminiam.

Tru, aczkolwiek rozbawiło mnie jak Paul na podcaście mówił, że na minus fakt, że nie ma już Garlanda, może chodziło o to, że Klutch, a może o to, że granie z Hardenem nie jest zbyt sexy i mniej więcej taki ma obecnie JHoke13 szacun na dzielni. ;]

2 godziny temu, BMeF napisał(a):

Tru, aczkolwiek rozbawiło mnie jak Paul na podcaście mówił, że na minus fakt, że nie ma już Garlanda, może chodziło o to, że Klutch, a może o to, że granie z Hardenem nie jest zbyt sexy i mniej więcej taki ma obecnie JHoke13 szacun na dzielni. ;]

Ja cos czuje ze ziomeczki z ktorymi byl w st trop (pozdrawiam bo k**** bylismy w tym samym czasie na tej samej plazy, niezle pku i anon btw, brawo tak sie schowac a leak do prasy tydzien pozniej!) zagoszcza  w szeroko pojetym sztabie analitycznych zwyciezcow ECF.

*Kevin Love tym razem ze smietnika jak stary dobry druh Jones 2014, Harden jako Mo Williams, Allen jako Mozgov, Mobley jako Thompson, Mitchell jako Irving sam upside poza Mitchellem -> profit!

W dniu 4.07.2026 o 22:49, shadowy86 napisał(a):

James w Cavs to najmniej sexi historia. Ja bym chciał zobaczyć Jamesa z Jokiciem - oglądanie takiego duetu razem, to byłaby koszykarska uczta. Duże szanse na pierścień Lebron miałby również w 76ers. W Golden State nic nie ugra, większe szanse w Miami, ale tam brakuje spacingu.

A ja bym chciał żeby do Washingtonu poszedł i udowodnił Jordanowi ze na koniec kariery może pomóc takiemu zespołowi jak Wizards. To by byla historia jakby zagrali mocny sezon z przynajmniej finałem konferencji.