Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, LAF napisał(a):

A jeżeli ktoś uważa , że tu nie ma głosów po koleżeńsku albo koleżeńskich trade to nie mam więcej do dodania.  

ja nigdy nie zrobiłem takiego trejdu, a handlowałem głównie ze znajomymi, przykładowo sporo wymian z Knicks padło bo ktoś nie chciał dorzucić jednego 2nda

Wiele wymian padało. Wiele wymian było na raty robionych. Żadna Ameryka. 

A czasem poszło w sekundę. 

Najdłuższe wymiany negocjowane to miałem z Tecu z których efektów żadnych. 

A piwo piliśmy w Korsarzu. I się też niedługo ustawimy na kolejne 

Jakie to ma znaczenie? Żadne. 

Więc tak żużlowac będę zawsze. 

15 godzin temu, Reikai napisał(a):

Ej, czaicie

1. Laf na simkowej grupie na messengerze zaczepiany przez Qcina, ze jest kiepskim GMem pisze, ze deal z Ignazzem to byla przysluga.

2. Qcin pisze to na forum, dodajac ze chodzi o piwo.

3. Reikai: hehehe,  jebany Qcin, Laf se tak cos pierdolnal, a ten obrocil i zrobil z tego afere, dobry jest.

4. Ignazz sie broni ze nie bylo tak, oddal piniendze za bilet, no co Ty jaki deal

5. Reikai: omg jeszcze Ignazz lylknal to prowo

6. Qcin cisnie temat dalej, Ignazz przyznaje, ze no my tylko sobie gadalismy o wymianie, co w tym zlego?

7. Qcin cisnie dalej

8. Ignazz: ale o co wam chodzi? Standardowa rozmowa jak w RL. Zapytal o gracza, dostal wycene, zgodzil sie, nikomu nic sie nie stalo

9. Reikai: eeeej, myslalem ze to troll. Serio go przy piwku ujebales na taki deal beznadziejny? Jeszcze potem broniac na forum, ze to dobra okazja dla Soty?

10. Ignazz: eeee, ale o co Wam chodzi, ja nawet nie pamietam co to za deal, czy ja pytalem o gracza, czy pick, nie wiem ocb.

Ja pi****le

Cała reszta, to rozmydlanie o jakkmŝ korsarzu, a clue jest wyżej.

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

@LeweBiodroSmoka masz jakąś datę kiedy s̶p̶a̶d̶a̶s̶z̶ "honorowo odchodzisz" czy to jednak była przereagowanie (jak zwykle) i wierni fani cieszyli się na prozno 😭

To jeden z lepszych GM tej gry więc bym ostrożnie podszedł do zdania cieszyć się. 
Obecnie DEN przez Apron zmuszony jest do działania na polu finansowym oraz przegrane finały mogą zbudować coś co spotkało spurs w 2014. Myślę że tu wszystko powinno być podporządkowane dla powrotu na tron. 
Można się czasem droczyć ale nikt nigdy nie kwestionował warsztatu GM. 
Tu elementu CIESZYNKI  że gra traci GM /GMs nie ma. Chyba że Q robiłby to dla beki. A zrobiłby gdyby np Alonzo zrezygnował. 

nie odchodzę honorowo, tylko po prostu, bo jedyna rzecz, która mnie tu jeszcze trzymała właśnie wczoraj wyzionęła ducha, poobserwuje sobie trochę ten bal wszystkich świętych i odejdę, w innych działach już i tak nie będę pisać więc cierpliwości, niedługo się doczekasz

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

@LeweBiodroSmoka finał uchronił Ciebie przed hard cap? 

z tego co pamiętam musiałem wygrać, ale to nie ma związku z tą decyzją

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

To jeden z lepszych GM tej gry więc bym ostrożnie podszedł do zdania cieszyć się. 
Obecnie DEN przez Apron zmuszony jest do działania na polu finansowym oraz przegrane finały mogą zbudować coś co spotkało spurs w 2014. Myślę że tu wszystko powinno być podporządkowane dla powrotu na tron. 
Można się czasem droczyć ale nikt nigdy nie kwestionował warsztatu GM. 
Tu elementu CIESZYNKI  że gra traci GM /GMs nie ma. Chyba że Q robiłby to dla beki. A zrobiłby gdyby np Alonzo zrezygnował. 

Ja się cieszę ogólnie bo to chyba najbardziej toksyczny user jaki jest na tym forum, ubolewam że wasza gra traci Reda Auerbacha xD

Ja się cieszę ogólnie bo to chyba najbardziej toksyczny user jaki jest na tym forum, ubolewam że wasza gra traci Reda Auerbacha xD

jaka jest miara toksyczności?

Czym się tak bardzo różni LBS w swoich postach do innych osób, jak posty innych osób w Jego kierunku ?

Może czasem wpisy były jakie były ale znając LBS osobiście zapewniam że to świetny kumpel. Już ktoś wspomniał o tym że możliwe że internet wyzwala zło z dobrej osoby. Lewy pod tym względem jest serio spoko ziomkiem lubiącym zioło i go nigdy z agresją nie łączyłbym. 

Toksyk? Neh 

No chyba że do KaTa :) 

Tak samo Q. Taki śmieszek i niegroźny kombinator. Ale w RL życiu super gość. 

Warty spotkania się i pogadania o różnych duperelach. 

6 minut temu, mac napisał(a):

jaka jest miara toksyczności?

Czym się tak bardzo różni LBS w swoich postach do innych osób, jak posty innych osób w Jego kierunku ?

Poza beGM (beGM nie czytam za bardzo więc nie mam opinii, aczkolwiek Ash wczoraj dość mocno zaakcentował różnice wypowiedzi) baaardzo jak tego nie widzisz to nie ma o czym rozmawiać.

Edytowane przez agresywnychomik

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

poświęciłem mu osobny akapit w pierwszym opisiie

nie czytałeś?

Czytałem ;) tu akurat chodzi o „lata wczesne”. 

I mocno wymuszony statement finałami. Ja tam dalej widzę w nim głupka łatwo faulującego przez co zmarnował cwok potebcjal najlepiej rzucającego wysokiego ligi. Sam sobie robi problemy zamiast być problemem innych. 

Edytowane przez ignazz

nigdy Ashiego nie obraziłem personalnie, tak samo jak w jego przypadku zaregowałem na opis Julka w ATF, dla mnie używanie AI do takich gier jest nie do zaakceptowania w takiej formie i to wyrażam

a, że Ashi w swojej obronie oczywiście zagrał kartę ordynarnego i toksycznego LBSa to już standardzik w tym uniwersum

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

mocno wymuszony statement finałami.

w temacie Knicks pisałem to samo już podczas pierwszej rundy, potem też kilkukrotnie

Teraz, ignazz napisał(a):

mimo wielokrotności wpisów niestety zdania nie zmienię. Kat sobie sam sobie generuje problemy. ;) 

no bezprzecznie nie był w drugiej części Finałów tym samym graczem, co też oczywiście napisałem i potwierdziłem, no chyba, że spadek na 15 punktów na słabej edektywności nie ma znaczenia

a no tak, nic nie miało znaczenia, bo w Nuggets zabrakło trzeciej opcji z pogranicza top5 ligi