Skocz do zawartości

Mundial 2026

Życie_to_mem

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, mac napisał(a):

Za kim dziś jesteście w meczu Niemcy - Paragwaj?

Ja za Paragwajem

Roque Santa Cruz forever ❤️ :P 

to samo ale wiemy ze sie nie wydarzy

ale bardzo kibicuje dziś Japonii mam nadzieje ze w jakis spektakularny sposob wypierdo.lą za burte te bande patałachow z brazylijskim pawianem w ataku na czele 

waldeklaugh.gif

Edytowane przez Vice-rezerwa-rezerwy2

5 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

Roque Santa Cruz forever ❤️ :P 

to samo ale wiemy ze sie nie wydarzy

ale bardzo kibicuje dziś Japonii mam nadzieje ze w jakis spektakularny sposob wypierdo.lą za burte te bande patałachow z brazylijskim pawianem w ataku na czele 

waldeklaugh.gif

No ja akurat byłe nie dawno w Rio to kibicuję Brazylii.

Ale za Paragwajem z Niemcami całym sercem.

Nikomu w meczu Holandia - Maroko - tam by powinniśmy grać.

1 minutę temu, mac napisał(a):

usunąłeś swój post? :D

Tak ale mogę wrzucić, bo mecz jest na super poziome w D a pi****lenie tego głąba co siedzi w srodku w studio ze Brazylii słaby punkt to obrona to jakiś żart. Dwóch najlepszych środkowych obrońców świata a ten gada ze słabi. Jak juz gdzieś sa słabi to w ataku wystarczy ze nie ma vinniego tak jak dzis i maja problem. Japonia super broni . W ogóle zajebisty mecz.

12 minut temu, marzec napisał(a):

Tak ale mogę wrzucić, bo mecz jest na super poziome w D a pi****lenie tego głąba co siedzi w srodku w studio ze Brazylii słaby punkt to obrona to jakiś żart. Dwóch najlepszych środkowych obrońców świata a ten gada ze słabi. Jak juz gdzieś sa słabi to w ataku wystarczy ze nie ma vinniego tak jak dzis i maja problem. Japonia super broni . W ogóle zajebisty mecz.

no tak skojarzylem, sam napisalem ze Brazylia bez presji etc, a tu taki lol z tym golem :D

Mecz ofc bdb

Widać jednak, że Ancelotti potrafi podjąć trudne decyzje. Pozostawienie Casemiro po takiej 1 połowie i kartce było bardzo odważne. Także pokazał, że Neymar to raczej maskotka niż poważny gracz.

Być może taki mecz, a właściwie tylko 2 połowa jeszcze bardziej podbuduje Brazylię przed starciem zapewne z Norwegią.