MarcusCamby Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Niesamowity skandal z tym cofnięciem bramki Egiptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Wieku nie oszukasz. Ani Portugalia nie grała w 10, bo CR nie był aż tak słaby, ani Messi nie grał w grupie jak w prime. Po prostu obaj przestali robić różnicę, kiedy trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Wieku nie oszukasz. Ani Portugalia nie grała w 10, bo CR nie był aż tak słaby, ani Messi nie grał w grupie jak w prime. Po prostu obaj przestali robić różnicę, kiedy trzeba. Tylko jak ktoś powiedział, wczoraj to nie CR był problemem a raczej pomoc, Portugalia oddała 2 celne strzały w meczu i je oddał właśnie Ronaldo, tam nie dojechało więcej rzeczy niż jedynie CR...apropo meczu Argentyny to Messi przynajmniej będzie miał blisko do domu bo z Atlanty do Miami nie jest tak daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Niesamowity skandal z tym cofnięciem bramki Egiptu. Plus karny z kapelusza, który na szczęście nie został zamieniony na bramkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): Wieku nie oszukasz. Ani Portugalia nie grała w 10, bo CR nie był aż tak słaby, ani Messi nie grał w grupie jak w prime. Po prostu obaj przestali robić różnicę, kiedy trzeba. Jebany ma wyczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Egiptowi to by tej bramki nie uznali, ale Argentynie spoko, faulu nie ma xD Pchanie Argentyny czas, start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Pepis21 napisał(a): Egiptowi to by tej bramki nie uznali, ale Argentynie spoko, faulu nie ma xD Pchanie Argentyny czas, start. Pchanie Argentyny już trwa dobre 4 lata, zaczęło się od meczu z Holandia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, Pepis21 napisał(a): Egiptowi to by tej bramki nie uznali, ale Argentynie spoko, faulu nie ma xD Pchanie Argentyny czas, start. Szkoda Egiptu. Sędziowie zrobili swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Pepis21 napisał(a): Egiptowi to by tej bramki nie uznali, ale Argentynie spoko, faulu nie ma xD Pchanie Argentyny czas, start. Egipt to się już tak cofnął, że szkoda że za bramkę się jeszcze nie schowali. Jeszcze większy choke niż Senegal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Pablo81 napisał(a): Szkoda Egiptu. Sędziowie zrobili swoje. 38 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Niesamowity skandal z tym cofnięciem bramki Egiptu. Kontra Egiptu zaczęła się od faulu. Słusznie nie uznany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Miałem odpalać na twitterku Kamila Gale ale widzę że i enba dowozi Argentyna turbo słaba, oglądałem 2 połowę tylko ale Egipt woził ich jak chciał gdy tylko nie siedzieli dupa we własnej bramce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu ja się stałem fanem ligi egipskiej, zajebiste nazwy klubów tam mają Abou Qir Fertilizers Asyut Petroleum Ceramica Cleopatra Modern Sport National Bank of Egypt Petrojet Pyramids FC xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, julekstep napisał(a): ja się stałem fanem ligi egipskiej, zajebiste nazwy klubów tam mają Abou Qir Fertilizers Asyut Petroleum Ceramica Cleopatra Modern Sport National Bank of Egypt Petrojet Pyramids FC xD Mają "Miliarder Giza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 14 minut temu, julekstep napisał(a): ja się stałem fanem ligi egipskiej, zajebiste nazwy klubów tam mają Abou Qir Fertilizers Asyut Petroleum Ceramica Cleopatra Modern Sport National Bank of Egypt Petrojet Pyramids FC xD Pyramids FC to przedostatni zwycięzca afrykańskiej ligi mistrzów, która zdominowana jest w ostatniej dekadzie przez egipskie Al Ahly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 49 minut temu Udostępnij Opublikowano 49 minut temu To niby miał być karny dla Egiptu? https://x.com/TouchmineX/status/2074558228076130353 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 47 minut temu Udostępnij Opublikowano 47 minut temu Blizej nur niz faul. Salah po stracie piłki się już kładł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 46 minut temu Udostępnij Opublikowano 46 minut temu Tu drugi dla Egiptu https://x.com/RyanRozbiani/status/2074556021230436384/mediaViewer?currentTweet=2074556021230436384¤tTweetUser=RyanRozbiani Salah traci piłkę, potem robi tikitaka i szuka faulu jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 minut temu Udostępnij Opublikowano 18 minut temu Europe: “America has no soccer culture” America: *does a wildly corrupt thing with the president of fifa* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi