Skocz do zawartości

Mundial 2026

Życie_to_mem

Rekomendowane odpowiedzi

i bardzo k**** dobrze

dziad Nagelsmann, mowilem ze bedzie upset jak mozna grac taki piach, w ogole jaka on kolejnosc do karnych wyznaczyl xd

31 minut temu, mac napisał(a):

ej, co jest 1-1 ??? Niemcy strzelili i poszedlem do klopa a tu widze niespodzianka i nadal remis ?

var byl wyblokowal bramkarza Anton

Przy Woldemorcie to było widać, że spierdoli i spierdolił xD Mnie często zastanawia czemu oni w środek nie walą, w jakiś 99% przypadków bramkarz i tak idzie w róg, więc środek to najprostsze co można zrobić, ale w sumie jebać ja jestem po stronie golkiperów, wielki dzisiaj był Orlando Gill. Dawać mnie go na dwójkę w United.

4 godziny temu, The Game 85 napisał(a):

Także pokazał, że Neymar to raczej maskotka niż poważny gracz.

On go w ogóle nie powinien zabierać na ten mundial, ale uległ presji. Scolari miał jednak więcej jaj gdy zostawiał Romario w 2002.

Czy nawet Dunga nie biorą Neymara na 2010 (chociaż wtedy to był akurat błąd).

Aż tak dużo piłki nie oglądam, ale stawiam że to co wczoraj w pierwszej połowie zagrał Sane, to był jeden z najgorszych występów w historii mundialu albo piłki nożnej w ogóle.

Może wreszcie ktoś pójdzie w DFB po rozum do głowy i przestanie promować trenerskie miernoty pokroju Nagelsmanna. Teraz płaczę o bramkę na 2-1 w dogrywce, a jedyne co ona by sprawiła, to odżegnała odpadnięcie Niemców o jedną rundę. a co gorsza być może uratowała by posadę ww. co byłoby katastrofą dla niemieckiej piłki na kolejne lata.

Tylko Klopp!

Nie wiem co mniej bardziej śmieszy, odpadnięcie Niemców czy Khan mówiący o mentalności niemieckiej, nie dostrzegając, że zamiast potomków Stefana Kuntze i Tomasza Hesslera 😁, na boisku biegają Jamal i Nmeha hahaha🤣.

1 godzinę temu, antek napisał(a):

W meczu Holandia Maroko, kto wygrał Afrykanie czy mieszkańcy Holandii ?

Najważniejsze, że afrykański zespół gra dalej.😂

6 minut temu, tankathon napisał(a):

Najważniejsze, że afrykański zespół gra dalej.😂

Tak, ale co ciekawe, piłkarsko chyba najbardziej nie lubiana ekipa tam.

Co się odwaliło chociażby ostatnio na Pucharze Narodów Afryki.

Lineker powiedział kiedyś, że "football to gra, w której 22 facetów biega za jedną piłka a i tak wygrywają Niemcy". Nierzadko wygrywali mentalem, agresją - nieraz wcale nie byli lepsi w przebiegu meczu, ale byli dobrzy w Clutch. Do dzisiaj - 4x karne i 4x wygrane w nich na Mistrzostwach Świata. Musiala cały mecz był kopany, a nie było kolegi, który wziąłby na siebie jego obronę i wszedł parę razy ostrzej (Jamal sfrustrowany sam to zrobił i powinien imo dostać czerwoną). Same miękiszony. Gry Paragwaju nie obroniłby swoimi pięknymi opisami nawet Atlas (z 10x by padło Garra Achua :) ), ale antyfutbolem dopięli swego. Julek do wyjebania. Na Sane nie dało się patrzeć. Wyprowadzenie Antona, gdy trzeba było coś strzelić też dziwne.