Kubbas Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 7 godzin temu, Pablo81 napisał(a): ??? https://en.wikipedia.org/wiki/IFFHS_World's_Best_Goalkeeper Na linii gorszy chyba tylko od Buffona, porównywalny z Courtois, ale zdecydowanie najlepiej grający nogami i wprowadzający piłkę rękoma. Sorry, ale jedna z dziwniejszych tez jakie słyszałem. w pizdu bledow ktore narobil juz nie mowie tylko o tych kuriozalnych jak wychodzil z bramki i ktos ladowal na pustaka ale ten mit typu Neuer wychodzi z bramki i jest tak fenomenalny bo tyle setek kasuje swoim wyjscie jest do smietnika prime mial krotki, longevity slabe bo od 5 lat jest przecietny wpuszcza co chwile jakies szmaty Courtois regularniejszy lepszy w kazdym aspekcie od Neuera to Gikiewicz byl nawet lepszy w niektorych sezonach w bundeslidze Edytowane 3 godziny temu przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 43 minuty temu, Kubbas napisał(a): w pizdu bledow ktore narobil juz nie mowie tylko o tych kuriozalnych jak wychodzil z bramki i ktos ladowal na pustaka ale ten mit typu Neuer wychodzi z bramki i jest tak fenomenalny bo tyle setek kasuje swoim wyjscie jest do smietnika prime mial krotki, longevity slabe bo od 5 lat jest przecietny wpuszcza co chwile jakies szmaty Courtois regularniejszy lepszy w kazdym aspekcie od Neuera to Gikiewicz byl nawet lepszy w niektorych sezonach w bundeslidze W większości wywiadów z bramkarzami rankingów i nagród top 2 z Buffonem. Ja się z tym zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Nie no bez jaj, Neuer jest topowym bramkarzem a które miejsce ma w tym rankingu to już personalne preferencje, ja np lubię Ikera a pewnie do top5 się nie złapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi