Skocz do zawartości

Mundial 2026

Życie_to_mem

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a):

Mecz kiepski, jak prawie każdy mecz otwarcia. Chyba najlepszym takim spotkaniem było (nieironicznie) otwarcie Euro 2012. 

BTW: Weszło zrobiło ciekawy ranking:

https://weszlo.com/top-25-najlepsi-pilkarze-w-historii-mistrzostw-swiata-ranking/

Ciekawy, nie powiem. Brakuje mi Roberto Baggio, ale... z brakujących uzbieralby też niekiepską listę. Kogoś musieli odpulić z top 25 by inna gwiazda mogła w nim być. W końcu każdy z nas znalazłby innych, zasługujących w jego mniemaniu na top 25.

W dniu 11.06.2026 o 19:22, agresywnychomik napisał(a):

No trochę ciężko brać tam ludność samego capo Verde a ze względu na zależność historyczna szkolenie jest typowo portugalskie część repry też przeszła przez system francuski.

Ta repra to niezła beka - piłkarzy rekrutowano pocztą pantoflową i przez Linkedln. A my mieliśmy obiekcje natury moralnej przed wzięciem Casha. 

Macie jakiś plan na oglądanie Mundialu? Coś w stylu: oglądam wszystkie mecze o normalnych porach, na te nocne wyjebane albo oglądam tylko drużyny X i Y niezależnie od pory?

Ja zamierzam oglądać wszystko Argentyny (w środę mecz o trzeciej więc biorę w pracy wolne z tytułu ,,siły wyższej'' :) ) i prawie wszystko zaczynające się w godzinach 18-22. Może uda mi się również obejrzeć coś zaczynającego się o północy (chociaż raczej nie w całości). Z tych nocnych raczej nic nie planuję oglądać (poza wspomnianą Argentyną). 

Edytowane przez Życie_to_mem