agresywnychomik Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 18 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Ten match predictor lepszy niż bracket. Właśnie w takie coś graliśmy na euro. Zrobiłeś ligę? Wiadomo, sparingi sparingami, ale kilka dni temu bardzo blado wyglądali na tle Maroka, dopóki u tamtych podstawowy skład grał. Btw, Urugwaj nie zagrał żadnego meczu towarzyskiego bezpośrednio przed mundialem. Bielsa jest jednak niepodrabialny Nie, zrób ja nie mam jak do popoludnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Ok, zrobiłem ligę. Link do typerka: https://play.fifa.com/match-predictor/join-league/7JZKGSE9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca https://play.fifa.com/fantasy/ Fantasy jak ktos ma ochotę i zdazy do 21. Kod do ligi zeby samemu nie być https://play.fifa.com/fantasy/join-league/B6JZM1AC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 6 godzin temu, ptak napisał(a): nie obejrzałem minuty w Katarze bo uważałem, że te mistrzostwa to jakaś kpina była (chodzi o organizatora) tych też nie zamierzam, tym bardziej, że żal mi zarywać nocki. może na półfinały i finał się skusze ale to zależy od tego kto zagra. sa 2 mecze dziennie praktycznie o normalnych godzinach po co zarywac nocki? wydaje mi sie jak bojkotujesz imprezy z takiego powodu to powinienes kazdy mundial i euro bojkotowac bo zawsze jest sie do czego przyjebac Katar top mundial poziomem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 3 godziny temu, marzec napisał(a): https://play.fifa.com/fantasy/ Fantasy jak ktos ma ochotę i zdazy do 21. Kod do ligi zeby samemu nie być https://play.fifa.com/fantasy/join-league/B6JZM1AC Nie grac z tym typem jedyny słuszny kod od @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Coś mało osób na razie. Niecałe 3h do pierwszego meczu. Na euro więcej nas było. @Domin0 @MarcusCamby @DRK @LAF @Tecu @vero1897 Nie pamiętam, kto jeszcze grał. Zapraszam każdego. Jeszcze w sumie @RappaR może kontynuować swój eksperyment typowania po populacji danego kraju xd @kolader @Reikai? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 12 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Coś mało osób na razie. Niecałe 3h do pierwszego meczu. Na euro więcej nas było. @Domin0 @MarcusCamby @DRK @LAF @Tecu @vero1897 Nie pamiętam, kto jeszcze grał. Zapraszam każdego. Jeszcze w sumie @RappaR może kontynuować swój eksperyment typowania po populacji danego kraju xd @kolader @Reikai? A ulepszę swoją metodę. Będę sprawdzał ile kraj ma zarejestrowanych piłkarzy i na podstawie tego będę typował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 3 minuty temu, RappaR napisał(a): A ulepszę swoją metodę. Będę sprawdzał ile kraj ma zarejestrowanych piłkarzy i na podstawie tego będę typował. Może zarejestrowani piłkarze do populacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Może zarejestrowani piłkarze do populacji? Nie. Ilość to jakość sama w sobie. Wstępne wnioski - wygrają Niemcy Z kolei szanse Republiki Zielonego Przylądka i Curacao oceniam bardzo nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 17 minut temu, RappaR napisał(a): Nie. Ilość to jakość sama w sobie. Wstępne wnioski - wygrają Niemcy Z kolei szanse Republiki Zielonego Przylądka i Curacao oceniam bardzo nisko Przy RZP nie patrzysz na Portugalię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Przy RZP nie patrzysz na Portugalię? W jakim kontekście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 11 minut temu, RappaR napisał(a): W jakim kontekście? No trochę ciężko brać tam ludność samego capo Verde a ze względu na zależność historyczna szkolenie jest typowo portugalskie część repry też przeszła przez system francuski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 32 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): No trochę ciężko brać tam ludność samego capo Verde a ze względu na zależność historyczna szkolenie jest typowo portugalskie część repry też przeszła przez system francuski. Patrzę tylko na liczbę piłkarzy w związku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca dobra lecimy z tym ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Skoro nie ma Polski to będę kibicować IRI. Czarny - oczywista oczywistość - DRK Na końcu i tak wygra NRF. Najbardziej oczekiwany mecz turnieju IRI vs USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): Coś mało osób na razie. Niecałe 3h do pierwszego meczu. Na euro więcej nas było. @Domin0 @MarcusCamby @DRK @LAF @Tecu @vero1897 Nie pamiętam, kto jeszcze grał. Zapraszam każdego. Jeszcze w sumie @RappaR może kontynuować swój eksperyment typowania po populacji danego kraju xd @kolader @Reikai? tam mam wypełnić match predictor żeby brać udział czy jakieś inne rzeczy też? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Wydawało mi się, że podczas Euro to graliśmy tak, że codziennie mogliśmy typować wyniki spotkań, a nie że typujemy od razu cały turniej. Trochę bezsensu, ale co tam. Dołączyłem do zabawy. @Vice-rezerwa-rezerwy2 Uwielbiam tą piosenkę. Kiedyś nawet rozważałem, by ją zgłosić do któregoś ATFu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Wydawało mi się, że podczas Euro to graliśmy tak, że codziennie mogliśmy typować wyniki spotkań, a nie że typujemy od razu cały turniej. Trochę bezsensu, ale co tam. Dołączyłem do zabawy. @Vice-rezerwa-rezerwy2 Uwielbiam tą piosenkę. Kiedyś nawet rozważałem, by ją zgłosić do któregoś ATFu przecież wyniki meczów typuje się co rundę (deadline na drugą za około tydzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) 10 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Wydawało mi się, że podczas Euro to graliśmy tak, że codziennie mogliśmy typować wyniki spotkań, a nie że typujemy od razu cały turniej. Trochę bezsensu, ale co tam. Dołączyłem do zabawy. @Vice-rezerwa-rezerwy2 Uwielbiam tą piosenkę. Kiedyś nawet rozważałem, by ją zgłosić do któregoś ATFu Możesz w lidze brava typować mecz PO meczu wyniki Edytowane 11 Czerwca przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi