Skocz do zawartości

NBA FINALS : (2) Spurs ( 62-20) - (3) Knicks (53-29)

Koelner

Kto?  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 04.06.2026 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie dostanie Brunson bo to jak jest zawzięty i mimo wszystko trafiał ważne rzuty w q4 chociaż gra na słabej skuteczności.

Natomiast dla mnie chyba tez OG, Kat po pierwszych dwóch meczach mocno spuścił z tonu

Pierścieni bym jeszcze nie mierzył, bo Spurs mogą jeszcze wrócić do serii, bo widać że mają kim grać. Teraz wszystko w głowach, albo się załamią i Knicks ich dobije, albo wyjdą na pełnej i może nas czekać jeszcze parę meczów

3 minuty temu, cwikson napisał(a):

Pierścieni bym jeszcze nie mierzył, bo Spurs mogą jeszcze wrócić do serii, bo widać że mają kim grać. Teraz wszystko w głowach, albo się załamią i Knicks ich dobije, albo wyjdą na pełnej i może nas czekać jeszcze parę meczów

Myślę że kluczowe jest nie kalkulować i skończyć w 5, ciekawe czy Liga na to pozwoli? ;)

Godzinę temu, Stryder napisał(a):

Pewnie dostanie Brunson bo to jak jest zawzięty i mimo wszystko trafiał ważne rzuty w q4 chociaż gra na słabej skuteczności.

Natomiast dla mnie chyba tez OG, Kat po pierwszych dwóch meczach mocno spuścił z tonu

OG znając życie zrobi w którymś z najbliższych dwóch meczów (czy tam w następnym, jeśli NYK skończą) 2-9 z gry i 9 pkt, a Brunson jednak niszczy w końcówkach mimo słabej skuteczności generalnie, plus to jego zespół, więc jeśli miałbym postawić 5 zł to na niego

3 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

OG znając życie zrobi w którymś z najbliższych dwóch meczów (czy tam w następnym, jeśli NYK skończą) 2-9 z gry i 9 pkt, a Brunson jednak niszczy w końcówkach mimo słabej skuteczności generalnie, plus to jego zespół, więc jeśli miałbym postawić 5 zł to na niego

Ostatnio miał taki mecz jak wrócił po kontuzji vs Cavs więc nie sądzę.

Będąc szczerym to OG po prostu świetnie korzysta z tego, ze cala uwaga obrony jest skupiona na Brunsonie. Umówmy sie Brunson jest najważniejszym graczem Knicks w tej serii mimo fatalnym procentów bo pozwala innym mieć duzo więcej wolnego miejsca gdy do niego idą podwojenie i cala uwaga obrony na obwodzie.

Jednaj tak jak nie bylem zwolennikiem MVP dla Igoudali który miał bodajże cos ok 15 pkt na mecz tak OG ma prawie 24 pkt na mecz przy genialnych procentach świetna obronę przez cały mecz ale zwłaszcza w kluczowych momentach i jednak jeśli utrzyma te wskaźniki uważam, ze zasługuje.

OG i długo nic. 

Kurcze czy ja się jeszcze napiję dobrej kawy w tym sezonie?

Dalem kawę, cukier i nawet gorącą wodę. I nic. Znowu coś nie tak. 

a. O kubku zapomniałem. 

fascynujące jak to wydarzenia za oceanem mogą człowieka rozstroić. 

Niepotrzebnie robotę na dziś przerzuciłem bo nic mi się nie chce. Powietrze uszło jak z Foxa. 
A robić trzeba aby na prąd zarobić. 

Jeżeli taki kibic czuje się nieswojo to co mają powiedzieć gracze? Oj nie mają lekko 

1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Jak brutalnie by to dla nas nie zabrzmiało to mam wrażenie, że często kibice przeżywają to bardziej niż gracze

To może być w wielu przypadkach zarówno prawda jak i jedyna droga aby tak zarabiając gracz nie zwariował. W dobie mediów społecznościowych i tak myślę że dla Foxa lepiej jakby telefon trzymał w sejfie. Bo może tam wyczytać różne brzydkie rzeczy. 
Ale u tych młodych może być różnie. To że jakiś Harden już jest wyluzowany i się zbytnio nie przejmuje to wiem. 

3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a):

Zaryzykuję tezę że ten comeback był tylko możliwy dzięki temu że przy -30 sędziowie mogli gwizdać normalnie ;)

Ten powrót był możliwy bo Victor kolejny raz mentalnie spuchł w waznym momencie. On trafił tylko 2 rzuty z ostanithc12  Spudłował kluczowe oba wolne w końcówce.

Pieprzenia enia niektórych nie da się czytać... połowa mądralińskich obsrałaby gacie na myśl o samym wyjściu na parkiet w takim meczu, a tutaj analizy jak ONI BY ZAGRALI na miejscu Foxa mając na podjęcie najważniejszej w karierze decyzji jakieś 0,7 sekundy...... napiszcie może do Spurs, niech Was wezmą na kolejny sezon, a spuszczą kontrakt Foxa.

Nie no fajnie sobie cebulować sprzed kompa mając milion skrinszotów i powtórek, ale wiecie że to są ułamki sekund i kosmiczna presja?

3 minuty temu, kore napisał(a):

Pieprzenia enia niektórych nie da się czytać... połowa mądralińskich obsrałaby gacie na myśl o samym wyjściu na parkiet w takim meczu, a tutaj analizy jak ONI BY ZAGRALI na miejscu Foxa mając na podjęcie najważniejszej w karierze decyzji jakieś 0,7 sekundy...... napiszcie może do Spurs, niech Was wezmą na kolejny sezon, a spuszczą kontrakt Foxa.

Nie no fajnie sobie cebulować sprzed kompa mając milion skrinszotów i powtórek, ale wiecie że to są ułamki sekund i kosmiczna presja?

💯 Sport to nie tylko cyferki.