Skocz do zawartości

NBA FINALS : (2) Spurs ( 62-20) - (3) Knicks (53-29)

Koelner

Kto?  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 04.06.2026 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

Ja musze przyznać, że ten temat dla mnie jako wieloletniego kibica Lakers na tym forum to prawdziwe złoto (bez purpury ;)  @ignazz naprawdę keep it coming 😆 coś pięknego mając w pamięci te Twoje wrzutki przez lata do kibiców Lakers, udawanie obiektywizmu, jechanie po naszych ocenach meczów, zawodników itd jak teraz człowiek czyta te wymówki dla zmęczonych młodych Spurs, słabej drodze Knicks do finałów, wrzucanie tego kto sędziuje przed meczem, komentarze i dyskusje po, no coś pięknego, nie przestawaj 🤣 

5 minut temu, mayor napisał(a):

Miałem na uwadze 3-0 w małych punktach przed rozpoczęciem 1Q, bo Knicks zostali na tyle oszukani w G2. A to że będzie 3-0 w serii to nawet trudno przewidywać inaczej, bo tu jest różnica kilku klas.NYK grają w szachy ,a SAS w warcaby... Knicks in four !

Niestety nie podzielam hurra optymizmu, seria mimo wszystko jest wyrównana i decydowały szczegóły.

Ja liczę na sprawiedliwe sędziowanie, "signature game", Brunsona przy ewentualnym 3-0 nawet Liga nie powinna tego wyciągnąć.

Czyli o zmęczeniu które jest faktem patrząc na poprzednie serie nie dyskutujemy. Ale podkładkę pod ewentualną porażkę ( do której moim zdaniem daleko ) to już sobie zróbmy i wytrzyjmy gębę Silverem na wszelki wypadek. 
I wtedy pójdziecie w taką narrację ale gdy pokazywałem mocno jednoznaczne błędy sędziowskie i to seryjne to był tylko pusty śmiech. Ciekawe. 

Różnica jest taka że ja to zrobiłem po spotkaniu w którym te błędy były a wy przed spotkaniem tak na zapas. 

Krytykując moją postawę. Jak to nazwać? 

20 minut temu, Van napisał(a):

Ja musze przyznać, że ten temat dla mnie jako wieloletniego kibica Lakers na tym forum to prawdziwe złoto (bez purpury ;)  @ignazz naprawdę keep it coming 😆 coś pięknego mając w pamięci te Twoje wrzutki przez lata do kibiców Lakers, udawanie obiektywizmu, jechanie po naszych ocenach meczów, zawodników itd jak teraz człowiek czyta te wymówki dla zmęczonych młodych Spurs, słabej drodze Knicks do finałów, wrzucanie tego kto sędziuje przed meczem, komentarze i dyskusje po, no coś pięknego, nie przestawaj 🤣 

Cieszę się. Dawno Ciebie nie było w tematach finałowych. 6 rok mija. Tęskniłem. 

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Czyli o zmęczeniu które jest faktem patrząc na poprzednie serie nie dyskutujemy. Ale podkładkę pod ewentualną porażkę ( do której moim zdaniem daleko ) to już sobie zróbmy i wytrzyjmy gębę Silverem na wszelki wypadek. 
I wtedy pójdziecie w taką narrację ale gdy pokazywałem mocno jednoznaczne błędy sędziowskie i to seryjne to był tylko pusty śmiech. Ciekawe. 

Różnica jest taka że ja to zrobiłem po spotkaniu w którym te błędy były a wy przed spotkaniem tak na zapas. 

Krytykując moją postawę. Jak to nazwać? 

Ucieczką do przodu.

Godzinę temu, marceli73 napisał(a):

Odnosnie kroków to Bronson robi ich mnóstwo przy tych swoich statement akcjach. To nie jest tylko przeniesienie ciezaru na druga noge i wybicie  z dwóch. Niestety Wemby w tych swoich mijaniach tez mase robi kroków. Towns tez mase trójtaktów robi. I wszyscy sie podniecają. Komentatorzy szczególnie. A potem powtórka i wyrazne kroki a oni nic :). 

Spokojnie, w środę jak będzie 3:0 i blowout po 3q to wejdzie Sochan i pokaże nienaganną technikę zgodną z przepisami 😁

2 minuty temu, Van napisał(a):

Za szybko odpowiedziałeś, bez przemyślenia najpierw ile Ciebie w nich nie było 😆 

Sam wiesz że chodzi o zajęcie danego stanowiska w danej serii. Bardzo rzadko się w seriach finałowych wypowiadałeś i to miałem na myśli. Owszem można to łączyć z daną ekipą ale twoja aktywność po tylu latach przykuła moją uwagę po prostu. Jeżeli jednak koniecznie chciałbyś to tylko sprowadzać do tego elementu swojego klubu w finale to patrzę z nadzieją w przyszłość. Choć ta zakrzepica może to w sekundę zmienić. Wpływu na to nie mamy. 

Ale cieszę się że zająłeś stanowisko. Bardzo. 

To jest sukces Silvera 

17 minut temu, ignazz napisał(a):

Sam wiesz że chodzi o zajęcie danego stanowiska w danej serii. Bardzo rzadko się w seriach finałowych wypowiadałeś i to miałem na myśli. Owszem można to łączyć z daną ekipą ale twoja aktywność po tylu latach przykuła moją uwagę po prostu. Jeżeli jednak koniecznie chciałbyś to tylko sprowadzać do tego elementu swojego klubu w finale to patrzę z nadzieją w przyszłość. Choć ta zakrzepica może to w sekundę zmienić. Wpływu na to nie mamy. 

Ale cieszę się że zająłeś stanowisko. Bardzo. 

To jest sukces Silvera 

Nie no Silvera bym do tego nie mieszal, mimo wszystko nie uważam, że przepchnał Spurs do finału chyba, że to danie im kolejnej 1 w drafcie, tu faktycznie mam wątpliwości. 

Aktywność moja była mniej więcej taka sama m w innych finalach bez udziału Lakers, ewentualna większą już teraz niż zwykle można tylko i wyłącznie przypisać temu co napisałem wytykając Ci najdelikatniej to ujmując niesamowitą hipokryzje, która mnie bardzo bawi. Powtórzę tylko nie przestawaj bo niezły ubaw z tego jest :)

22 minuty temu, ignazz napisał(a):

Cieszę się że zamiast twoich lakers ja muszę dostarczać Tobie rozrywki. Służę jak mogę. 

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :)

Nie, o Tobie, ale o samych finalistach, podoba mi się skład, nie mam negatywnych odczuć wobec żadnej z tych drużyn czy zawodników, oglądam trochę jak NFL po prostu ciesząc się sportem i licząc na dobre widowisko.

Ty z tymi wpisami po prostu dostarczyłeś dodatkowej rozrywki, jak w przerwach ten gostek z pieskiem czy pani z talerzami.