agresywnychomik Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, ignazz napisał(a): ... Podobno drużyna WNBA zmienia nazwę na San Antonio Sob xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Podobno drużyna WNBA zmienia nazwę na San Antonio Sob xDDDD Zmień oprogramowanie. Jak kolega w politycznym. W wnba są dwie ekipy z NYC i zero z San Antonio. Przecież ten niemęski sport przewiódł swoją siedzibę do LV sporo lat temu. Czas już się tak trochę doszkolić. Już się tak nie drocz o każdy detal tylko oglądajmy. Jeżeli jest dziś pajac na boisku to ten z mordą wklejoną przeze mnie. Już tak na siłę przed oklepem nie hejtuj Victora. Będziesz miał całe lato na to po serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, ignazz napisał(a): Zmień oprogramowanie. Jak kolega w politycznym. W wnba są dwie ekipy z NYC i zero z San Antonio. Przecież ten niemęski sport przewiódł swoją siedzibę do LV sporo lat temu. Czas już się tak trochę doszkolić. Już się tak nie drocz o każdy detal tylko oglądajmy. Jeżeli jest dziś pajac na boisku to ten z mordą wklejoną przeze mnie. Już tak na siłę przed oklepem nie hejtuj Victora. Będziesz miał całe lato na to po serii. Te, sorry że nie śledzę dokładnie Ja nie hejtuje VW ja hejtuje całą organizację Spurs, łącznie z kibicami mam nadzieję że jeszcze tylko przez 3 mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 10 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Te, sorry że nie śledzę dokładnie Ja nie hejtuje VW ja hejtuje całą organizację Spurs, łącznie z kibicami mam nadzieję że jeszcze tylko przez 3 mecze A to jak z kibicami to w porządku. Przy 1:3 odpuścisz już sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, ignazz napisał(a): A to jak z kibicami to w porządku. Przy 1:3 odpuścisz już sobie? Tylko przy 4 dla NY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Tylko przy 4 dla NY A to za rok jak znowu będziecie ze wschodem grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Ja pierdziele, to sędziowanie, ale tez poziom czujnosci komentatorów to jakas kpina. Najpierw kat dopierdziela dunka nad wembimbym, super dunk, piękny trojtakt. Ale to uj, natomiast ten fox kozłujący, faulowany, tańczący polke, czy co to bylo, z hartem, kozłujacy ponownie ... teraz to w streetbalach chyba bardziej restrykcyjne reguły obowiązują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca wemby świety nie do ruszenia xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Wqurwiające jest jak pasioki podgwizdują Spurs, najpierw T dla Mitcha , a potem faul JB za dotknięte włosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 13 minut temu, mayor napisał(a): Wqurwiające jest jak pasioki podgwizdują Spurs, najpierw T dla Mitcha , a potem faul JB za dotknięte włosy Komentator TVP Sport powiedział, że włosy to część głowy A tak zupełnie poważnie to nawet mimo tej lekkiej faworyzacji nie widzę zbytnio szans dla Spurs, drugi mecz z rzędu Knicks nic sobie nie robią z ich przewagi, a swoje runy robią konsekwencją, a nie jakimiś dniami konia- no są na razie fc*** lepsi No i wygrali wyraźnie kwartę mimo tylko 2pkt Brunsona ( chyba)w niej.. Edytowane 6 Czerwca przez Ociep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 6 minut temu, Ociep napisał(a): Komentator TVP Sport powiedział, że włosy to część głowy Ciekawe jak komentator TVP traktuje włosy na bułach, albo na dziurce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 4 minuty temu, mayor napisał(a): Ciekawe jak komentator TVP traktuje włosy na bułach, albo na dziurce? Uj mnie obchodzi kto gdzie za wlosy smyra, ale dwa kontretne przyklady podalem na kompletne dyletanctwo, akurat bez faworyzowania zadnej ekipy, na tym szczeblu, podczas najwazniejszych meczów, mozna by oczekiwac trochu wiecej, ale powiedzmy otwarcie kibica danej ekipy, jak widac, interesuje tylko zeby gwizdki szly w okreslona stronę i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Przy takiej przewadze Knicks te gwizdki to hoojowi na kapelusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 10 minut temu, elwariato napisał(a): Uj mnie obchodzi kto gdzie za wlosy smyra, ale dwa kontretne przyklady podalem na kompletne dyletanctwo, akurat bez faworyzowania zadnej ekipy, na tym szczeblu, podczas najwazniejszych meczów, mozna by oczekiwac trochu wiecej, ale powiedzmy otwarcie kibica danej ekipy, jak widac, interesuje tylko zeby gwizdki szly w okreslona stronę i tyle Nie prawda, niech będzie sprawiedliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca W c*** dziwne te finały w pierwszym meczu pokonaliśmy Spurs, w drugim sędziów, kogo w 3? Skrytych sałatkożerców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca #efektsochana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): W c*** dziwne te finały w pierwszym meczu pokonaliśmy Spurs, w drugim sędziów, kogo w 3? Skrytych sałatkożerców? W 3? Siebie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Teraz, ignazz napisał(a): W 3? Siebie najlepiej. Za dużo cukru za wcześnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Teraz, agresywnychomik napisał(a): Za dużo cukru za wcześnie? Cukier jest. Kawa jest. Wody zabrakło i nie smakuje. No nic. Człowiek będzie teraz czytał te wasze wpisy przez weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Cukier jest. Kawa jest. Wody zabrakło i nie smakuje. Hint, przy 2-0 mało co może Ci smakować Edytowane 6 Czerwca przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi