Skocz do zawartości

Minnesota Timberwolves 2026/2027

DamianOItalianO

Rekomendowane odpowiedzi

muszę Tobie @allen oddać honor, miałeś świetne sources i absolutną rację

inna sprawa, żę imo ten deal jest totalnie bez sensu raczej dla obu stron, ale głównie dla Wolves, którzy oddają topowego wysokiego, a nie da się takiego ot tak znaleźć w chipsach

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

28 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

Sofa w finale. Niech tylko dorzuca kogoś na skrzydło to warunek

Weźcie to proszę gdzieś zapiszcie, wrzućcie spowrotem jak już dostaną sweepa w 1st round od spurs lub thunder. 

Jokic odetchnął chyba z ulgą, że akurat ta drużyna z którą mega źle się matchupował została w to lato rozwalona. 

Godzinę temu, ely3 napisał(a):

A czemu? Skoro s5 Hornets rok temu robiło plus 30 net rtg mając gorszych graczy niż teraz będzie miał to niby na czym opierasz te tezę?

Tam największy znak zapytania to zdrowie i nadal mają problem kto ma byc tam rozgrywającym z ławki  i nie wiem kiedy DiVincenzo może wrócić ale dysfunkcyjnośc po tym co pokazywał w zeszłym sezonie to raczej ostatnie o co bym sie martwił

Jest słaby w obronie, za miękki na grę w playoffach, inteligencja boiskowa poniżej średniej, typowy nabijacz statow na regulara. Mnie ten transfer cieszy, Hornets to jeden z moich teamów fun2watch,.a że odchodzi najmniej lubiany przez mnie starter z kosmiczna pensja to mnie bardzo cieszy. 

56 minut temu, Stryder napisał(a):

Dla mnie Melo nie jest wygrywając graczem i przede wszystkim nie broni. Minesota miała size i świetna agresywna obronę teraz nie bedzie ani jednego ani drugiego. Jak dla mnie wypad w 1 rundzie playoffs za rok to max i Ant z prośbą o transfer.

Możesz mieć rację ze te swapy zwłaszcza gdzie tam sa najpierw z San Antonio moga nie byc az tak wartościowe to mi uciekło ale ja gdybym byl GM nie wziąłbym Melo za Reida nawet 1 za 1 bo nie trawie tego typu graczy.( jedyna rzecz dla mnie to gdyby bylo to pod dalsze dealowanie ale oddali tyle pisków ze nie ma opcji pewnie)

malo ktory pg broni

a Melo ma calkiem spoko size przez co nikt go jakos mega nie atakuje

plus jest calkiem sprytny w obronie i atletyczny

o to bym sie nie martwil

predzej o zdrowie i IQ w waznych momentach, w tym play inie jak walil trojke za trojka co ledwo wygrali z Miami to myslalem ze oszaleje

49 minut temu, ely3 napisał(a):

Dużo zalezy czy to przypadek Currego który po 3-4 latach więcznych kontuzji kostek nagle ozdrowiał

Curry zmienił wtedy buty z Nike'a na Under Armoura. Być może to coś pomogło, być może nie.

54 minuty temu, nizina napisał(a):

Tak sofa, w konkursie na mebel roku

Razem obok Kontenera Heat. 

W dniu 23.06.2026 o 19:26, mac napisał(a):

oni juz sa kontenerem.

😁 

Teraz, RonnieArtestics napisał(a):

Idąc tym tokiem rozumowania to lamelo jest w top5 ;] 

jeśli patrzymy na sam regular, bo tak trzeba patrzeć przez pryzmat Melo to obaj z Jamalem byli blisko top5

tylko, że życie tak nie wygląda i tu kandydatura Castle'a ma jak najbardziej rację bytu

26 minut temu, marceli73 napisał(a):

Wlasciwie po tym trade mozna zaczac odliczanie kiedy Edwards poprosi o trade. To sie nie moze udac. 

raczej to jest wlasnie ruch dla Anta - zostan robimy cos wzmacniamy sie

i pewnie to przyklepal

7 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Idąc tym tokiem rozumowania to lamelo jest w top5 ;] 

Mitchellowi sie nalezy c*** do dupy za te playoffy i powinno tu byc jechane z nim do spodu @Denis Bad Boy Załęcki

to ze on z takimi dobrymi chlopakami dookola, z utalentowanymi 2ma lob threatami robil 3 asysty na mecz to jest pierdolony skandal

3 minuty temu, Pepis21 napisał(a):

Dalej będą próbować iść jakoś po Murphy'ego? 

2 minuty temu, Stryder napisał(a):

Oni chyba nie mają juz za bardzo co idąc za Murphyego.

Sotę w najlepszym razie w dealu stać na Camerona Johnsona, bo baryły muszą zmniejszyć salary i taki kontrakt DDV im na pewno pasuje w wymianie ;)

52 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Jokic odetchnął chyba z ulgą, że akurat ta drużyna z którą mega źle się matchupował została w to lato rozwalona.

teraz trudniejsze zadanie - zachować swoją ;)