Skocz do zawartości

WCF: (1) Oklahoma City Thunder vs. (2) San Antonio Spurs

barcalover

WCF: OKC vs. Spurs  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra serię?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 18.05.2026 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, lorak napisał(a):

z jednej strony może brakowało (szczególnie w 4Q), ale Fox już w tych PO miał wiele słabych meczów, więc to trochę loteria czy dziś by pomógł. za to na pewno z nim mniej minut dostałby Harper, a więc D spurs byłaby gorsza. w sumie jakby się pokusić o jakiegoś hot tejka, to można powiedzieć, że z Foxem by tego nie wygrali.

Miałem przed meczem napisać, że brak Foxa wcale nie musi im wyjść na złe, bo raz że OKC musi na szybko przestawić defensywę (i zapomniec o akcjach Fox-Wemby), a.z drugiej tak jak napisałeś, Harper daje dużo lepsza obronę i efektywność. 

Ps. OKC powinni byli zostawic Mitchella w S5...

A idżcie w cholerę. Myślałem ,ze mamy jeszcze rok czy dwa zanim ten kosmita przejmie ligę no ale jak widac to już ten moment. 3 rok z lidze i już idzie po tytuł i to może być większa dominacja niż miał ktokolwiek poza Celtami Russella.. 

Zwłaszcza jęsli Holmgren ma być w tej serii tak beznadziejny.. Jalen o dziwo jak na kontuzję zagrał bardzo dobrze. No ale Victor to zagrał swój najlepszy mecz w tych PO..Kosmita

2 godziny temu, barcalover napisał(a):

Wembiego, który pokazuje, że jest najlepszym graczem na świecie już teraz

A krytykowałes mnie jak pisałem coś takiego październik/listopad zeszłego roku.. No cóż jestem fanem Victora jeszcze zanim trafił do NBA ale facet jest nie do zatrzymania na ten moment ale i tak Thunder było blisko złamania Spurs

Przepaść miedzy Spurs Thunder a reszta ligi jest tak ogromna ,że nie wiem co poza kontuzjami może tu zmienić