Skocz do zawartości

Boston 26/27

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli to prawda to jeszcze większe XD. Co ten Brad  w ogóle robi? Zwłoki Georga, emeryt Conley (choć lubię gościa w opór) i M-Rob jako podstawowy (xD) center. Nie wiem czy w Bostonie w ten weekend też mieli po 40°C, ale ewidentnie przegrzało typa. 

7 godzin temu, ptak napisał(a):

Sugerujesz, że dopłaca do jego transferu?

Boston może chcieć go wymienić ale oferta musi być naprawdę dobra. Tu nie ma parcia na tą wymianę. Pójdzie za dobrą paczkę to ok, nie będzie satysfakcjonującej oferty to będzie grać w Bostonie.

Kogoś czeka ciezki poranek;)

Dlaczego ciężki? Zaskoczenie spore, ale mało szczegółów. W jakich latach te picki?

Jeżeli nie będzie dalszych wymiana, to ruch ewidentnie na czyszczenie salary.

Szkoda, że 76ers ale to tylko NBA. Teraz nie będą mieć wymówki, lepszego składu to tam nikt nie pamięta.

20 minut temu, ptak napisał(a):

Dlaczego ciężki? Zaskoczenie spore, ale mało szczegółów. W jakich latach te picki?

Szkoda, że 76ers ale to tylko NBA. Teraz nie będą mieć wymówki, lepszego składu to tam nikt nie pamięta.

A jakie niby mają być następne ruchy? Myślisz że skuszą Heat tym Georgem i jednak Giannis? 🤣

Dzięń w którym JAzz wyciąg więcej za Kesslera niż Boston za Browna. 

Tam musiały być jakieś mocne kwasy przecież to nie ma żadnego sensu

Nie chcieli isć w Giannisa bo połamany więc poszli w PG, który nawet zdrowy nie jest na poziomie Browna a zdrowy nie jest.

Wybory też słabe bo ten z 28 to jest obwarowany takimi zastrzeżeniami ,że Boston może skończyć ze słabym wyborem. 

Jakby poszedł Edgecombe to bym zrozumiał  le taka wymiana to wyrażny krok w tył w Bostonie

I Raptors z tym KAwhi ( o ile zdrowy) ma znowu autostradę do finałów

George na kontrakt do końca sezonu? To za rok wyczyszczą sobie wszystko.

No co najwyżej odpuszczę sobie LP.

Ale beznadziejne to forum. Nie mogę edytować posta?

Czyli coś mi się zawiesiło i przez moment się nie dało.

Edytowane przez ptak

5 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Popierdoliło kogoś w Bostonie i to srogo.

Będę powtarzał to za każdym razem, maksy i supermaksy rujnują tę ligę. Wyjebać to gówno z następnego CBA

Nie maxy i supermaxy, tylko ich rozdawanie na prawo i lewo.

Ale jak widać po tegorocznym offseason, być może złote czasy dla graczy minęły 

Jak nie używać statystyk

"Even though Jaylen Brown was talking about himself for MVP, the Celtics did not feel like Jaylen had the best season on their team…They felt that Derrick White had a better season."

— Brian Windhorst. 😳

43 minuty temu, ptak napisał(a):

Na jakie czyszczenie salary jak George ma prawie taki sam kontrakt i player opcje która na pewno podejmie?

12 minut temu, ptak napisał(a):

Ale beznadziejne to forum. Nie mogę edytować posta?

Można. Ale nie wiem czy jest teraz sens żebyś zmieniał treść swoich nocnych postów bo były już cytowane? Chyba że wtedy tam również się coś zmieni, w cytatach znaczy sie? 🤔

Może jednak spróbuj? 

16 minut temu, ely3 napisał(a):

Nie chcieli isć w Giannisa bo połamany więc poszli w PG, który nawet zdrowy nie jest na poziomie Browna a zdrowy nie jest.

nie to ze nie chcieli isc, a uznali ze Giannis nie jest warto takiego studa jak Hugo Gonzales.

Notabene Hugo by pasował do LAL

8 minut temu, Pan A. napisał(a):

Można. Ale nie wiem czy jest teraz sens żebyś zmieniał treść swoich nocnych postów bo były już cytowane? Chyba że wtedy tam również się coś zmieni, w cytatach znaczy sie? 🤔

Może jednak spróbuj? 

Przecież to tylko koszykówka. Oglądam ale bez większej spiny bo ja uważam się za sympatyka a nie za kibica. To będzie sezon na przeczekanie. Będzie słabo to za rok nie przedłużę LP 

1 godzinę temu, Kubbas napisał(a):

Jak nie używać statystyk

"Even though Jaylen Brown was talking about himself for MVP, the Celtics did not feel like Jaylen had the best season on their team…They felt that Derrick White had a better season."

Niejaki LBS bił z taką narracją, może się go naczytali w Bostonie. Przecież miał złe on/offy itd.

W sumie to George ograł Browna w PO, więc może taką logiką kierowali się Celtics, równie mądre jak to powyżej. A serio to musiało tam coś ostro nie grać w szatni, skoro ktoś wszedł w taki trade.

Sportowo to c*** z tego będzie, ale ulubiony zawodnik w ulubionym klubie, wreszcie nie muszę tolerować tych wszystkim Embiidów, Hardenów, Leonardów, czy innych Westbrooków, w imię jakiejś walki o wynik. Fajnie, chyba nawet w koszulkę zainwestuję

2 godziny temu, ptak napisał(a):

Przecież to tylko koszykówka. Oglądam ale bez większej spiny bo ja uważam się za sympatyka a nie za kibica. To będzie sezon na przeczekanie. Będzie słabo to za rok nie przedłużę LP