Skocz do zawartości

Playoffs 2026. R1 Western Conf Lost Angeles Lakers (4) Houston Rockets . (5)

Vice-rezerwa-rezerwy2

zwycięzca serii  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. zwycięzca serii

• Lakers w 4
      0
    • Lakers w 5
      0
    • Lakers w 6
    • Lakers w 7
    • Rockets w 4
    • Rockets w 5
    • Rockets w 6
    • Rockets w 7
      0

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 18.04.2026 o 22:00

Rekomendowane odpowiedzi

Nie spodziewałem się, ze to będzie inaczej wyglądać dlatego nie wstawałem nawet na początek. Połączenie motywacji Rockets by nie dostać sweep przed własną publicznością z jakimś poziomem komfortu jaki musiał zagoscic w głowach Lakers i krótkiego wypoczynku po ostatnim meczu tak kluczowego zwłaszcza dla LeBrona. 

Zrobić co się da żeby zakończyć to w środę i jednocześnie kibicuje my Suns żeby zachowali się podobnie jak Rockets. 

8 minut temu, danny napisał(a):

LeBron w końcu zagrał jak dziad, czyli tak jak powinien grać normalny chłop w wieku 41 lat.

Nie wiem jak Wy ale ja byłem absolutnie pewien że ten mecz LAL przegrają. LeBron miał 3 mecz gdzie zarówno w ataku jak i w obronie się angażował. W tym wieku to nierealne utrzymać przy takim obciążeniu taki poziom ale :

- To lepiej bo 2 runda zacznie się później dając więcej czasu na powrót Luki i AR.

- To też dobrze wpłynie na utrzymanie koncentracji. 

- Nie jestem w stanie zrozumieć jak w meczu który LAL grali tak źle i niezależnie od sędziowania nie mieli szans wygrać sędziowie odstawili taki cyrk.  

3 godziny temu, Gregorius napisał(a):

- To lepiej bo 2 runda zacznie się później dając więcej czasu na powrót Luki i AR.

no właśnie nie wiem skąd to przekonanie? Druga runda chyba najwcześniej może się zacząć w piątek gdyby Lakers skończyli 4-0 to mieliby już teraz wolne. OKC skończy albo dzisiaj albo też w środę więc pewnie druga runda zaczyna się w piątek czy w sobotę. Tzn jakikolwiek start drugiej rundy może być później dając więcej czasu tamtym na powrót gdyby seria Lakers czy OKC z Suns przeciągnela się dalej niż do środy, ale chyba zgodzimy się, że lepiej żeby to zakończyli w najbliższym meczu więc jeszcze lepiej byłoby gdyby ten 5 mecz nie był w ogóle konieczny to do weekendu by wypoczywali. 

Najlepiej niech Lakers kończą w 5, a Suns wygra kolejne trzy mecze 🤣