Skocz do zawartości

Eastern Conference Round 1: (3) New York (53-29) - (6) Hawks (46-36)

Koelner

Jaki wynik serii?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wynik serii?

• Knicks w 4
      1
    • Knicks w 5
      7
    • Knicks w 6
      13
    • Knicks w 7
      3
    • Hawks w 4
      0
    • Hawks w 5
      0
    • Hawks w 6
      6
    • Hawks w 7
      1

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 19.04.2026 o 07:08

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, ely3 napisał(a):

No cóż odkąd Knicks się zorientowało ,że Atlanta nie ma żadnej odpowiedzi na Townsa to praktycznie jest po serii. Dwa ostatnie mecze to już duża dominacja Nowojorczyków

KAt jak już tu wspomniano rozgrywa fantastyczną pierwszą rundę. Efektywnośc jakiej chyba nie miał nigdy

W 2022 roku w serii z MEM odrzucając obsranko w eliminatorze i przegranej serii zagrał bardzo bardzo dobrą serię 

22,8/11 na wysokich 54,1/52,6/90,2 ale fatalny game 6 sprawił że stats poszły w dół 

oddawał nawet więcej rzutów średnio na mecz 12,2/3,8 trójki  i procenty miał wyższe  

ostatecznie game 6 słaby ściągnął cyfry do i tak niezłego wyniku  

Grał tam na JJJ i Adamsa czyli łatwo nie miał 

Plus Clark i Tilmann 

4 niezłych podkoszowych. 

Z drugiej strony do pomocy miał Vandrbuilta w S5 „pod koszem”

Z ławki Reed który w kluczowym meczu nie zagrał. 

Kur.. mać, Jeremi! Pies z kulawą nogą nie interesuje się playoffs w polskim radiu, ale jak nasz rodzynek zagrał 3 minuty i rzucił 10 to musieli podać to w wiadomościach sportowych i niechcąco w robocie usłyszałem wynik 😁 może obejrzę do obiadu meczyk, choć pewnie nie będzie mi się chciało skoro tak ich rozjechali.

Jakby (oby) odpadło Detroit i Boston się obsra przed Embiidem to zrobi się ciekawie 🤔😁

Wróg czai się wszędzie. Ja kiedyś ze Szczecina do Wawy  jechałem bez radia aby wynik spurs nie wpadł ( a były to czasy bez dróg ekspresowych i Spotify więc to nie było takie hop siup) a o wyniku usłyszałem w windzie jak miałem 15 sekund do komputera. 

Edytowane przez ignazz

Godzinę temu, cwikson napisał(a):

Kur.. mać, Jeremi! Pies z kulawą nogą nie interesuje się playoffs w polskim radiu, ale jak nasz rodzynek zagrał 3 minuty i rzucił 10 to musieli podać to w wiadomościach sportowych i niechcąco w robocie usłyszałem wynik 😁 może obejrzę do obiadu meczyk, choć pewnie nie będzie mi się chciało skoro tak ich rozjechali.

Jakby (oby) odpadło Detroit i Boston się obsra przed Embiidem to zrobi się ciekawie 🤔😁

Dlatego ja mecze Knicks na żywca oglądam .Bo inaczej to nawet strach lodówkę otworzyć. IPhone też chowam, gdyż jakaś menda pierwsze co to spojleruje mi wyniki na screenie. Co za pojebany świat. A Embiid to lepiej żeby w pizdu odpadł bo znowu po chamsku będzie polował na czyjeś nogi.

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Wróg czai się wszędzie. Ja kiedyś ze Szczecina do Wawy  jechałem bez radia aby wynik spurs nie wpadł ( a były to czasy bez dróg ekspresowych i Spotify więc to nie było takie hop siup) a o wyniku usłyszałem w windzie jak miałem 15 sekund do komputera. 

W 2011 jeszcze fajsbuki i inne nie hulały, a byłem akurat na wyjeździe w robocie, a w nocy grali 6 mecz finałów Dal-Mia. Ściągnąłem sobie potajemnie na laptopa torrenta i miałem oglądać w pociągu. Cały dzień unikałem radia i o pełnych godzinach (wiadomości) uciekałem na fajka lub na korytarz 😁 I już w kurtce, wychodząc na pociąg jeszcze zawołała mnie jakaś laska żebym pomógł coś przy kompie, 5 minut roboty, już za klamkę pokoju chwytam, a tam z radia "Dallas Maverics pierwszy raz w historii..." 🤦🤦🤦

nie wiem czy też tak macie, ale na samej stronie watch.nba, pomimo tego, że schowasz sobie wyniki, to na 3/4 ekranu latają losowe leady z wielkimi zdjęciami i oczywiście zwykle jak nie zasłonie sobie całego ekranu czymś, to mi wyskoczy Jokić i już wiem, że na 90% wygraliśmy, gorzej jak zobaczę kogoś z przeciwnej ekipy, odechciewa się momentalnie

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie wiem czy też tak macie, ale na samej stronie watch.nba, pomimo tego, że schowasz sobie wyniki, to na 3/4 ekranu latają losowe leady z wielkimi zdjęciami i oczywiście zwykle jak nie zasłonie sobie całego ekranu czymś, to mi wyskoczy Jokić i już wiem, że na 90% wygraliśmy, gorzej jak zobaczę kogoś z przeciwnej ekipy, odechciewa się momentalnie

no znamy ten ból, odechciewa sie momentalnie ale może następnym razem zasłon sobie czymś ekranu, może kawałkiem jakiejś sałaty albo coś

#40YearsOldVirginFromSzczecinTowns 

🤣

Nieźle wyszło z tymi Knicks od 1-2, a wydawało się, że mogą być problemy: dobry team wyjaśniony, ładne adjustments, a całościowo Knicks zagrali najlepszą pierwszą rundę ze wszystkich ekip na Wschodzie, ciężko nie być optymistą na miejscu entuzjastów talentu Jeremy'ego Sochana.

8 minut temu, BMeF napisał(a):

Nieźle wyszło z tymi Knicks od 1-2, a wydawało się, że mogą być problemy: dobry team wyjaśniony, ładne adjustments, a całościowo Knicks zagrali najlepszą pierwszą rundę ze wszystkich ekip na Wschodzie, ciężko nie być optymistą na miejscu entuzjastów talentu Jeremy'ego Sochana.

atlanta okazała sie cienka jak siki węża w gruncie rzeczy wiec z tym dobrym teamem bym polemizowal

johnson i naw przedszkolaki

Edytowane przez człowiek...morza