pitti_8 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Kiedyś mieliśmy okazje oglądać duety takie jak MJ i Pippen, Kobe i Shaq. To se ne vrati. Dlatego proponuje luźny temat jaki duet chcielibyście teraz zobaczyc na parkiecie? Ja mam kilka swoich przemyśleń, mianowicie: Andre Iguodala & Trevor Ariza. Graja na podobnych pozycjach, oboje sa zajebistymi defensorami, myślę, że byłaby to przez wiele drużyn ściana nie do rozbicia. Ofensywnie również. Iggy to typowy lider, Ariza nieco w cieniu, dlatego uważam, że mógłby być z nich zajebisty duet. Amare Stoudamire & Gerald Wallace. Nosz co jak co, ale pod koszem byliby nie do zatrzymania. Defensywnie bardziej Gerald a w ofensywie by się bardzo uzupełniali. I już sobie wyobrażam alley od Geralda dla Amare :roll: i rimwrecker :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Hmm Tony Parker z Longoria :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Iggy to typowy lider Hmmmmmm "It's leadership, or lack thereof. It's contagious where one guy's miserable and it's contagious throughout the team. Someone has to stand up and try and rally the troops, your teammates." -- Sixers coach Eddie Jordan, taking veiled aim at Andre Iguodala after the Sixers' 126-105 home loss to Orlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Joe Johnson & Dwyane Wade To mógłby być jeden z najlepszych backcourtów ever. Długi, nieźle broniący. Sprawialiby mnóstwo mismatchów. Problemem byłaby niechęć Wade'a do ganiania za małymi PG. W sumie jest to nawet możliwe pod względem finansowym. Dokooptować T-Maca, zatrzymać JO i możemy grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ja zawsze marzyłem o duecie Anfernee Hardaway i Grant Hill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 MG13 i CP3.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rks13rks Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 no tak...Penny i Grant to bylaby para nie do powstrzymania da obwodzie...oczywiscie mowie tu o czasach ich najlepszej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Dajcie mi do Wade'a: -Stata z najlepszych lat -KG z najlepszych lat albo teraz Bosha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Nash i KG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Lebron i Dwight Master: I niby czemu ma służyć ten temat? Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi