Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 17 minut temu, BMeF napisał(a): Zrobił w college'u dziecko 13-latce i miał przez długi czas na nie wywalone, ale NBA przez lata zamiatało i zamiata sprawę pod dywan, bo jedna z twarzy 90s z pedofilską przeszłością to troszku siara. Wemby daje vibe a man of the people i wyśmiał NBA gdy złożyli na urodziny życzenia Malone'owi - tak co do tamtego tweeta. Czyli majciarz, dobrze kojarzyłem, do spodu z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 18 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Czyli majciarz, dobrze kojarzyłem, do spodu z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 230 milionów? fox? dziwny ruch Spurs, lisek nie jest z tej półki graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 12 godzin temu, dannygd napisał(a): Dostał to, na co sie umówili biorąc go w dealu. Poza tym to ten sam poziom kasy, co Cade czy Mobley mają... Tylko, ze wiek sie nie zgadza... i starzenie sie skillsetu. 2 godziny temu, josephnba napisał(a): 230 milionów? fox? dziwny ruch Spurs, lisek nie jest z tej półki graczy Czyli trzymali sie zalozen okolo trade deadline bez zadnych zmian w zwiazku z loteria. Moje pytanie brzmi, czy przy nieuniknionym handlowaniu Foxem beda musieli doplacac pickami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, wiLQ napisał(a): Tylko, ze wiek sie nie zgadza... i starzenie sie skillsetu. Czyli trzymali sie zalozen okolo trade deadline bez zadnych zmian w zwiazku z loteria. Moje pytanie brzmi, czy przy nieuniknionym handlowaniu Foxem beda musieli doplacac pickami? Przy takiej umowie zapewne tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Pickow sporo więc nie ma co płakać. Dealujesz z Clutch Sports musisz rzucić kasę do Pawła Bogatego. Nie po to zbiera 10-% prowizji aby iść na jakieś obniżki…. Prowizji. To w sumie ciekawe zagadnienie że związek graczy wywalczył 51-49% nie mówiąc o tym że jest to 49/41/10 podział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 13 minut temu Udostępnij Opublikowano 13 minut temu (edytowane) Powiem tak. OKC zapłacilo swoim 3m najlepszym graczom po zdobyciu mistrzostwa wiec nawet jak nie bedzie dynasti to sie to broni jakoś. Foxa lubię ale SA nic nie wytargowało. W sumie nie było zniżki wiec i zobowiązań SA wobec Foxa z pewnością też nie było. Teraz go można wypromowac w tym roku i pchnąć dalej puki kontrakt nie jest toksyczny co może wkrótce się stać. Na pewno Fox jest potrzebnym clutch graczem ale z ograniczeniami ktorych akurat nie potrafimy przykryc obecnym składem. W tym sezonie raczej sukcesów dużych nie bedzie. 30% salary na takiego Foxa z tym skladem jest nie do utrzymania. Mam nadziejs że sie go pozbędą za rok. Edytowane 12 minut temu przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi