Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2025/26

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, BMeF napisał(a):

Zrobił w college'u dziecko 13-latce i miał przez długi czas na nie wywalone, ale NBA przez lata zamiatało i zamiata sprawę pod dywan, bo jedna z twarzy 90s z pedofilską przeszłością to troszku siara. 

Wemby daje vibe a man of the people i wyśmiał NBA gdy złożyli na urodziny życzenia Malone'owi - tak co do tamtego tweeta.

Czyli majciarz, dobrze kojarzyłem, do spodu z nim

12 godzin temu, dannygd napisał(a):

Dostał to, na co sie umówili biorąc go w dealu. Poza tym to ten sam poziom kasy, co Cade czy Mobley mają...

Tylko, ze wiek sie nie zgadza... i starzenie sie skillsetu.

2 godziny temu, josephnba napisał(a):

230 milionów? fox? dziwny ruch Spurs, lisek nie jest z tej półki graczy

Czyli trzymali sie zalozen okolo trade deadline bez zadnych zmian w zwiazku z loteria.

Moje pytanie brzmi, czy przy nieuniknionym handlowaniu Foxem beda musieli doplacac pickami?

6 minut temu, wiLQ napisał(a):

Tylko, ze wiek sie nie zgadza... i starzenie sie skillsetu.

Czyli trzymali sie zalozen okolo trade deadline bez zadnych zmian w zwiazku z loteria.

Moje pytanie brzmi, czy przy nieuniknionym handlowaniu Foxem beda musieli doplacac pickami?

Przy takiej umowie zapewne tak 

Pickow sporo więc nie ma co płakać. Dealujesz z Clutch Sports musisz rzucić kasę do Pawła Bogatego. 

Nie po to zbiera 10-% prowizji aby iść na jakieś obniżki…. Prowizji. 

To w sumie ciekawe zagadnienie że związek graczy wywalczył 51-49% nie mówiąc o tym że jest to 49/41/10 podział 

Powiem tak. OKC zapłacilo swoim 3m najlepszym graczom po zdobyciu mistrzostwa wiec nawet jak nie bedzie dynasti to sie to broni jakoś. Foxa lubię ale SA nic nie wytargowało. W sumie nie było zniżki wiec i zobowiązań SA wobec Foxa  z pewnością też nie było. Teraz go można wypromowac w tym roku i pchnąć dalej puki kontrakt nie jest toksyczny co może wkrótce się stać. Na pewno Fox jest potrzebnym clutch graczem ale z ograniczeniami ktorych akurat nie potrafimy przykryc obecnym składem. W tym sezonie raczej sukcesów dużych nie bedzie. 30% salary na takiego Foxa z tym skladem jest nie do utrzymania. Mam nadziejs że sie go pozbędą za rok.

Edytowane przez marceli73