ignazz Opublikowano 24 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Spurs record against the top 5 teams in the NBA: 8-1 Thunder: 4-1 Pistons: 1-0 Nuggest: 1-0 Celtics: 1-0 Kicks: 1-0 i wypada sprawdzić bilans ostatnich 10 gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Pistons vibe podejrznego contendera, chyba zbyt mocno tacy sobie są w ataku (niekoniecznie jak na Wschód), ale dobre tak czy siak: Potencjał Jimmy'ego Butlera tutaj. A tu wiadomo, GOAT-obrońca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Zamiast maksymalnego kontraktu Foxa poproszę Leonarda i to by wyglądało jeszcze lepiej. Szkoda A i tak najlepsze to był ten wsad z miejsca Wemby na 109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego W dniu 7.08.2025 o 09:50, Kubbas napisał(a): W ogóle miałem to napisać już ostatnio Czy jestem jedynym który uważa że Wemby jest tak dobry i może z tym supportem powalczyć o WCF? W dniu 7.08.2025 o 10:07, ignazz napisał(a): Raczej tak jesteś jedyny W dniu 7.08.2025 o 10:33, lorak napisał(a): tylko jeśli ten support zacząłby rzucać za 3 na przyzwoitym poziomie. ale historia tych graczy pokazuje, że nie ma co na to liczyć. W dniu 7.08.2025 o 11:21, BMeF napisał(a): Spurs mają fajną ekipę i mogą generalnie powalczyć, ale mają kilku nieimpaktowych młodych graczy, którym będą musieli dać minuty + niedoświadczonego coacha. Ale owszem, Wembanyama będzie w dyskusjach o MVP (dopóki będzie zdrowy), a Fox + rolesi to nie jest zły support. W dniu 7.08.2025 o 11:50, Van napisał(a): Spurs mają naprawdę fajny ten skład, niby wszystko się tam zgadza, większość młodzieży, ale też już takiej mającej po parę sezonów za sobą powalcza na pewno o PO jak będą zdrowi, ale właśnie są na zachodzie. Z zespołów w PO każdy albo powinien zachować wysoki poziom z poprzedniego roku albo wręcz się wzmocnił. Oprócz Spurs z drużyn, ktore się nie załapały jest jeszcze silniejsze niż rok temu Mavs. Suns moze znowu będą drużyna a nie zlepkiem nazwisk. Kolejny "contender" odjebany jak tam niedowiarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roggi Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Porównanie Castle do Butlera w punkt. Ale nam się poszczęściło, że chłopak został do naszej "4" w drafcie. Prawdziwy buldog na parkiecie i lider. Myślałem, że Pistons nas "wyjaśnią" swoją fizyczną koszykówką i dostaniemy przedsmak tego co taki młody zespół czeka w play off, ale postawiliśmy się jak cholera i czekam na więcej. Trzeba będzie więcej mięsa pod kosz w przyszłości, ale mamy picki więc kogoś fajnego z łatwością wyciągniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 22 godziny temu, ignazz napisał(a): Kicks: 1-0 A możesz jak ci wyszlo 1-0 skoro Spurs przegrali finał NBA Cup z Knicksami? Bo jakoś wygraną nad Thunder w półfinale liczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 12 minut temu, ely3 napisał(a): A możesz jak ci wyszlo 1-0 skoro Spurs przegrali finał NBA Cup z Knicksami? Bo jakoś wygraną nad Thunder w półfinale liczysz Do RS chyba finał się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 35 minut temu, ignazz napisał(a): Do RS chyba finał się nie liczy A półfinał niby tak???? Bo z tego co wiem to też nie - przecież w RS nie możesz mieć 5 meczów z tym samym rywalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 23 minuty temu, ely3 napisał(a): A półfinał niby tak???? Bo z tego co wiem to też nie - przecież w RS nie możesz mieć 5 meczów z tym samym rywalem Półfinały się liczą do sezonu zasadniczego. Tylko finał nie. Zresztą teraz już ten terminarz jest nieco inny niż kiedyś i można grać 5 razy z jednym zespołem, albo 3 razy z zespołem z innej konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roggi Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Pierwszy mecz San Antoniu w tym sezonie jaki miałem możliwość obejrzeć live w całości i taki kubeł zimnej wody. Odbiliśmy się od NY jak dzieci. Gospodarze mieli mnóstwo czystych pozycji za 3, zdjęli nam majtki na tablicach, a naszym jedynym pomysłem na grę było często pałowanie rzutów z dystansu przy pierwszej nadarzającej się okazji. Knicks są zbudowani pod ciężkie batalie play off, a my dopiero ogarniamy regular season i to było widać jak na dłoni. Do młodzieży nie mam absolutnie najmniejszej pretensji, bo to będzie lekcja na przyszłość, ale to co wyprawiali ci starsi z Foxem na czele to był istny kryminał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca Te straty były tak głupie że nie chciało się tego oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca SA kryptonitem dla OKC a NY kryptonitem na SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 3 minuty temu, marceli73 napisał(a): SA kryptonitem dla OKC a NY kryptonitem na SA Miałem coś takiego pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roggi Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Zobaczymy jak się zaprezentują za dwa dni, ponieważ po tym starciu w Detroit był widoczny fizyczny dołek drużyny, ale nie spodziewałem się aż takiego łajna w MSG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 55 minut temu, marceli73 napisał(a): SA kryptonitem dla OKC a NY kryptonitem na SA Minnesoty też Spurs musi unikać o ci wyjątkowo maja dobry zestaw na Spurs a z kolei Spurs akurat średni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca (edytowane) 16 godzin temu, ely3 napisał(a): Minnesoty też Spurs musi unikać o ci wyjątkowo maja dobry zestaw na Spurs a z kolei Spurs akurat średni Dla tej druzyny SA bedzie to pierwsze PO i raczej lekcja pokory dla młodzików i dla trenera. Jak cos wygraja to sie zdziwie ale bede zadowolony. Zespołowi brakuje Wembego o 10 -15 kg ciezszego i silneiszego oraz atletycznego zbierajacego, rzucajacego i regularnego PF. Carter dojdzie MOZE do tego pziomu za 2-3 lata. Może. A jak nie dojdzie to SA bedzie mialo problemy taki jak Denver bez Gordona z tym ze bardziej w ataku. Edytowane 2 Marca przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca Cieszy bilans. Cieszy kolejne zwycięstwo. Ale gra? tyle airballs w tym b2b nie widziałem dawno. W pewnym momencie każdy zawodnik spurs bał się oddać rzut za trzy. Na szczęście 11:0 run napędziło kolejny raz biegających spurs którzy na 2 minuty przed końcem już wyrównanego wtedy spotkania biegali z rookie Carterem na centrze. Nie chce krakać ale z taką grą weryfikacja przyjdzie w PO szybciej niż później. 50% z linii wolnych. Wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Bryant na starcie sezonu wyglądał jak młody scrub, który za cztery lata może będzie dobry, a za ostatnie 20 meczów ma 39% za 3 i 36%DFG jako obrońca, świetny będzie (jak nauczy się grać w koszykówkę), piękny fit i jest potencjał na top 3&D gracza. To mógł być Jeremiaszek. 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Cieszy bilans. Cieszy kolejne zwycięstwo. Ale gra? Wrr, Spurs robiący 25-punktowy comeback w back-to-back i 14-1 w ostatnich 15 meczach, meh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roggi Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Byłem ciekaw jak zareagujemy po tych strasznych batach od Knicks tydzień temu. Najpierw anihilacja 76, potem pełna kontrola z Pistons i teraz zapowiadało się na powtórkę z rozrywki, ale chłopaki nie odpuścili jak tydzień temu w NY. Carter to chyba przypakował na siłce pod okiem Keldona.. Chłopak ma takie momenty, że człowiek w myślach zaciera ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi