ai3 Opublikowano Niedziela o 07:34 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:34 jestes pewien ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano Niedziela o 19:24 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:24 @Roger czy mogę mieć prośbę do Ciebie o usunięcie ze składu Keona Johnsona? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano wczoraj o 05:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:10 9 godzin temu, Dunk Fan napisał(a): @Roger czy mogę mieć prośbę do Ciebie o usunięcie ze składu Keona Johnsona? Dzięki A nie możesz go zrzucić sam, przecież już liga działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano wczoraj o 05:41 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:41 30 minut temu, evitacre napisał(a): A nie możesz go zrzucić sam, przecież już liga działa ? Można samemu to zrobić, więc korzystajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano wczoraj o 11:31 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:31 OK, nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu O ktirej waivery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 27 minut temu, ai3 napisał(a): O ktirej waivery ? Już poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Denver Nuggets - Dunk Fan Nr Imie Nazwisko Wiek Cena 1 Jalen Brunson 29 59,65 2 Bam Adebayo 28 58,15 3 Darius Garland 25 52,85 4 Cameron Johnson 29 46,40 5 Jordan Poole 26 45,40 6 Payton Pritchard 27 41,20 7 Zach Edey 23 37,35 8 Jaylen Wells 23 26,45 9 Sam Hauser 28 24,35 10 Terance Mann 29 24,05 11 Carter Bryant 20 17,00 12 [wirtualny gracz] 15,00 13 [wirtualny gracz] 15,00 Picki: Denver Nuggets 2026 Toronto Raptors 2026 Średnia wieku: 26,09 Salary Cap: 462,85 Ban do 07.10.2025 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 38 minut temu, ai3 napisał(a): O ktirej waivery ? 11 minut temu, TryczekSzukarek napisał(a): Już poszły I jak zwykle grubo! 1) Gwiazda byl Queta po ktorego sie ustawilo prawie pol ligi i ostatecznie trafil do Knicks za 121$. Tu grubo niedoszacowalem Waszego apetytu i nawet w publicznej aukcji bym chyba tego nie przebil. 2) Nembhard za okolice stowki byl przewidywalny i mocno zaluje, ze nie ustawilem planowanego 107$ kosztem odpuszczenia ktoregos winga. Ale mialem taka biede na SFie, ze chcialem miec pewnosc iz paru do mnie trafi. Szkoda. 3) TJ Mcconnell jako inna proba PG Pacers za caly budzet waiverowy piotreksuper. 4) cieszy mnie zgarniecie popularnego Huffa i dla odmiany idealnie sie udalo wstrzelic w Wasze kwoty ;-> 5) Jendras i Chytry mieli sporo salary do wypelnienia, ale nie bili sie o tych samych graczy, wiec troche nudno. A jak to u Was wyszlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 2 minuty temu, wiLQ napisał(a): 1) Gwiazda byl Queta po ktorego sie ustawilo prawie pol ligi i ostatecznie trafil do Knicks za 121$. Tu grubo niedoszacowalem Waszego apetytu i nawet w publicznej aukcji bym chyba tego nie przebil. Szczerze mówiąc kompletnie nie wiedziałem jaką kwotę ustawić. Nie znam stawek w tej lidze po takiej przerwie. Być może dałem trochę za dużo. Gdyby Queta nie wszedł to Huff też miałem ustawiony na ponad 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Moim zdaniem warci tych stawek za których poszli byli tylko Nembhard i Ingram, reszta to dobry joke Edytowane 10 godzin temu przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, Robinson napisał(a): Szczerze mówiąc kompletnie nie wiedziałem jaką kwotę ustawić. Nie znam stawek w tej lidze po takiej przerwie. Być może dałem trochę za dużo. Toronto dalo 101$, wiec raczej nie bedziesz zalowal [o ile wypali]. 1 minutę temu, Robinson napisał(a): Gdyby Queta nie wszedł to Huff też miałem ustawiony na ponad 100 To w takim razie sie ciesze, ze do Ciebie trafil ten pierwszy ;-> Teraz, Roger napisał(a): Moim zdaniem warci tych stawek za których poszli byli tylko Nembhard i Ingram, reszta to dobry joke Dlaczego? 20stka ktora zrobi 30+ to przeciez zloto w tej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 2 minuty temu, wiLQ napisał(a): I jak zwykle grubo! 1) Gwiazda byl Queta po ktorego sie ustawilo prawie pol ligi i ostatecznie trafil do Knicks za 121$. Tu grubo niedoszacowalem Waszego apetytu i nawet w publicznej aukcji bym chyba tego nie przebil. 2) Nembhard za okolice stowki byl przewidywalny i mocno zaluje, ze nie ustawilem planowanego 107$ kosztem odpuszczenia ktoregos winga. Ale mialem taka biede na SFie, ze chcialem miec pewnosc iz paru do mnie trafi. Szkoda. 3) TJ Mcconnell jako inna proba PG Pacers za caly budzet waiverowy piotreksuper. 4) cieszy mnie zgarniecie popularnego Huffa i dla odmiany idealnie sie udalo wstrzelic w Wasze kwoty ;-> 5) Jendras i Chytry mieli sporo salary do wypelnienia, ale nie bili sie o tych samych graczy, wiec troche nudno. A jak to u Was wyszlo? Huffa mialem ustawionego wyżej ale oczywiście zmieniłem wiec dziś jest u Ciebie. u mnie przy tak załadowanym salary nie ma przestrzeni na szaleństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, wiLQ napisał(a): Dlaczego? 20stka ktora zrobi 30+ to przeciez zloto w tej lidze. No tylko że ja nie wierzę, że oni (też zależy kogo masz na myśli) będą robić po +30, może stąd mój sceptycyzm. Aczkolwiek ostatnio trochę wypadłem z obiegu i kilka nazwisk to konkretne wtf - chyba muszę nadrobić zaległości Edytowane 10 godzin temu przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Teraz, Roger napisał(a): No tylko że ja nie wierzę, że oni (też zależy kogo masz na myśli) będą robić po +30, może stąd mój sceptycyzm. W kontekscie pierwszej fali waiverowej to pisze o tych najdrozszych czyli Queta i Huff. Moj najwiekszy problem w tej fali waiverowej to bylo jak jednoczesnie ustawic wielu graczy na wiele slotow zeby to mialo jakis sens, zmiescilo sie w budzecie i przede wszystkim zeby zadna kombinacja nie przekroczyla limitu pensji. Po fakcie bym calkiem odpuscil Quete i rzucil dodatkowa kasa na Nembharda, ale to sie latwo pisze po fakcie ;-] @Chytruz Mialem ustawionego Bouchera na 23$, ale byl drugi w kolejnosci wpadania ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Queta był moim targetem, a jako, że nie wydałem na niego kasy to wciągnęło Manna i przekroczyłęm SC. Na Hufffa też dawałem kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Największe bid wars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Z tej listy mnie najbardziej zaskakuje, ze @matek, @bulek, @PeWee i @Krzemo nie bidowali po nikogo drogiego chociaz maja pelny budzet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 7 minut temu, wiLQ napisał(a): Z tej listy mnie najbardziej zaskakuje, ze @matek, @bulek, @PeWee i @Krzemo nie bidowali po nikogo drogiego chociaz maja pelny budzet. Bedą królami second waive ; ) Z drugiej strony tak myślę, zawsze mamy podjarkę na starcie, a jak przychodzi do rozgrywania sezonu to kasy brakuje. więc może zamiast się na starcie wystrzelać lepiej kisić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Czułem,ze przy Nembhardzie ten 1$$ zrobi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi