Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2025/26

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Denver Nuggets - Dunk Fan
Nr Imie Nazwisko Wiek Cena
1 Jalen Brunson 29 59,65
2 Bam Adebayo 28 58,15
3 Darius Garland 25 52,85
4 Cameron Johnson 29 46,40
5 Jordan Poole 26 45,40
6 Payton Pritchard 27 41,20
7 Zach Edey 23 37,35
8 Jaylen Wells 23 26,45
9 Sam Hauser 28 24,35
10 Terance Mann 29 24,05
11 Carter Bryant 20 17,00
12 [wirtualny gracz] 15,00
13 [wirtualny gracz] 15,00
Picki: Denver Nuggets 2026 Toronto Raptors 2026        
Średnia wieku: 26,09

Salary Cap: 462,85

Ban do 07.10.2025 r.

38 minut temu, ai3 napisał(a):

O ktirej waivery ?

11 minut temu, TryczekSzukarek napisał(a):

Już poszły 

I jak zwykle grubo!

1) Gwiazda byl Queta po ktorego sie ustawilo prawie pol ligi i ostatecznie trafil do Knicks za 121$.
Tu grubo niedoszacowalem Waszego apetytu i nawet w publicznej aukcji bym chyba tego nie przebil.

2) Nembhard za okolice stowki byl przewidywalny i mocno zaluje, ze nie ustawilem planowanego 107$ kosztem odpuszczenia ktoregos winga.
Ale mialem taka biede na SFie, ze chcialem miec pewnosc iz paru do mnie trafi. Szkoda.

3) TJ Mcconnell jako inna proba PG Pacers za caly budzet waiverowy piotreksuper.

4) cieszy mnie zgarniecie popularnego Huffa i dla odmiany idealnie sie udalo wstrzelic w Wasze kwoty ;->

5) Jendras i Chytry mieli sporo salary do wypelnienia, ale nie bili sie o tych samych graczy, wiec troche nudno.

A jak to u Was wyszlo?

2 minuty temu, wiLQ napisał(a):

1) Gwiazda byl Queta po ktorego sie ustawilo prawie pol ligi i ostatecznie trafil do Knicks za 121$.
Tu grubo niedoszacowalem Waszego apetytu i nawet w publicznej aukcji bym chyba tego nie przebil.

Szczerze mówiąc kompletnie nie wiedziałem jaką kwotę ustawić. Nie znam stawek w tej lidze po takiej przerwie. Być może dałem trochę za dużo.

Gdyby Queta nie wszedł to Huff też miałem ustawiony na ponad 100 :)

1 minutę temu, Robinson napisał(a):

Szczerze mówiąc kompletnie nie wiedziałem jaką kwotę ustawić. Nie znam stawek w tej lidze po takiej przerwie. Być może dałem trochę za dużo.

Toronto dalo 101$, wiec raczej nie bedziesz zalowal [o ile wypali].

1 minutę temu, Robinson napisał(a):

Gdyby Queta nie wszedł to Huff też miałem ustawiony na ponad 100 :)

To w takim razie sie ciesze, ze do Ciebie trafil ten pierwszy ;->

Teraz, Roger napisał(a):

Moim zdaniem warci tych stawek za których poszli byli tylko Nembhard i Ingram, reszta to dobry joke :)

Dlaczego? 20stka ktora zrobi 30+ to przeciez zloto w tej lidze.

2 minuty temu, wiLQ napisał(a):

I jak zwykle grubo!

2) Nembhard za okolice stowki byl przewidywalny i mocno zaluje, ze nie ustawilem planowanego 107$ kosztem odpuszczenia ktoregos winga.
Ale mialem taka biede na SFie, ze chcialem miec pewnosc iz paru do mnie trafi. Szkoda.

3) TJ Mcconnell jako inna proba PG Pacers za caly budzet waiverowy piotreksuper.

4) cieszy mnie zgarniecie popularnego Huffa i dla odmiany idealnie sie udalo wstrzelic w Wasze kwoty ;->

5) Jendras i Chytry mieli sporo salary do wypelnienia, ale nie bili sie o tych samych graczy, wiec troche nudno.

A jak to u Was wyszlo?

Huffa mialem ustawionego wyżej ale oczywiście zmieniłem :) wiec dziś jest u Ciebie. 

u mnie przy tak załadowanym salary nie ma przestrzeni na szaleństwo. 

3 minuty temu, wiLQ napisał(a):

Dlaczego? 20stka ktora zrobi 30+ to przeciez zloto w tej lidze.

No tylko że ja nie wierzę, że oni (też zależy kogo masz na myśli) będą robić po +30, może stąd mój sceptycyzm.

Aczkolwiek ostatnio trochę wypadłem z obiegu i kilka nazwisk to konkretne wtf - chyba muszę nadrobić zaległości :)

Edytowane przez Roger

Teraz, Roger napisał(a):

No tylko że ja nie wierzę, że oni (też zależy kogo masz na myśli) będą robić po +30, może stąd mój sceptycyzm.

W kontekscie pierwszej fali waiverowej to pisze o tych najdrozszych czyli Queta i Huff.

Moj najwiekszy problem w tej fali waiverowej to bylo jak jednoczesnie ustawic wielu graczy na wiele slotow zeby to mialo jakis sens, zmiescilo sie w budzecie i przede wszystkim zeby zadna kombinacja nie przekroczyla limitu pensji. Po fakcie bym calkiem odpuscil Quete i rzucil dodatkowa kasa na Nembharda, ale to sie latwo pisze po fakcie ;-]

@Chytruz Mialem ustawionego Bouchera na 23$, ale byl drugi w kolejnosci wpadania ;-]

7 minut temu, wiLQ napisał(a):

Z tej listy mnie najbardziej zaskakuje, ze @matek, @bulek, @PeWee i @Krzemo nie bidowali po nikogo drogiego chociaz maja pelny budzet.

Bedą królami second waive ; )  Z drugiej strony tak myślę, zawsze mamy podjarkę na starcie, a jak przychodzi do rozgrywania sezonu to kasy brakuje. więc może zamiast się na starcie wystrzelać lepiej kisić.