24kobe8 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września 7 minut temu, wiLQ napisał(a): Myslalem, ze sie jakos dogadacie nie było nawet blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Do oddania: 4 John Collins 28 50,15 9 GG Jackson II 21 28,50 10 Justin Edwards 22 27,85 Za picki, kase etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września U mnie dostepni za garsc waiverowych dolarow to Kornet, Grayson Allen, Champagnie, Anderson. Za sporo wiecej dolarow mozna miec Tatuma... Po co przeplacac z waivera w ciemno jak mozna sie dogadac wczesniej? ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września To samo u mnie - po co przepłacać na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września 3 godziny temu, wiLQ napisał(a): Za sporo wiecej dolarow mozna miec Tatuma... Kontynuując nasze wyśmienite trejdy w off season - daje 75$! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Cześć, u mnie na sprzedaż: Dereck Lively II 21 41,15 Mouhamed Gueye 23 24,95 Dalton Knecht 24 21,30 Oso Ighodaro 23 18,75 pozostali też dostępni ale bez większej presji. W zamian za piki najlepiej 2026 lub tani asset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Jeżeli ktoś chce oddać coś co ma ładować na waiver za pick 18 z tego roku to mam otwarte uszy i skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września U mnie dostępne wszystko poza trio George-Bridges-George. Chociaż oni też nie są nietykalni w przypadku dobrej oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września U mnie pick 10 dostępny oraz wszyscy z wyjątkiem Edwardsa i Amena, wiec jak ktoś lubi retro to LBJ czy Kawhi czekają na PM’a / sma’a ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Jak ktoś potrzebuje doświadczonych, ogranych zawodników to można ich u mnie znaleźć dostatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września U mnie do sprzedania Miles Bridges 27 52,55 Christian Braun 24 44,30 Naz Reid 26 41,40 Brandon Boston Jr. 24 29,05 Kenrich Williams 31 21,90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 1. deal Do Nets - Avdija Do Bucks - Jalen Green 2. deal Do LAL - Lively III + #9 Do Bucks - Benek Mathurin @Jendras i @24kobe8 potwierdźcie wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 2 minuty temu, TryczekSzukarek napisał(a): . deal Do Nets - Avdija Do Bucks - Jalen Green Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września 17 godzin temu, TryczekSzukarek napisał(a): Do LAL - Lively III + #9 Do Bucks - Benek Mathurin Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano Sobota o 11:56 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:56 Wygląda na to że na Fa będzie można się bardzo dobrze obłowić, jest dużo lepiej niż w zeszłym roku. Czekamy na wymiany: Tatuma i Hulibartona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano Sobota o 13:26 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:26 obawiam się ze popyt na nich mizerny choc w obliczu topowego draftu 2026 Dybantsa Darryn i pewnie jakaś niespodzianka to powinno być więcej chętnych a tu posucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Sobota o 15:04 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:04 @Krzemo mial dosyc Waszego draftowania po sznurku i grubo wywalil ten stol ;-> Wg Ciebie on dostanie jakies minuty w tym sezonie Kings? Nie bylo opcji trejdowania w dalsza czesc draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Sobota o 15:19 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:19 To jeden z najbardziej gotowych rookie, gdyby nie wiek poszedlby w top 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Sobota o 16:34 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:34 (edytowane) 1 godzinę temu, wiLQ napisał(a): @Krzemo mial dosyc Waszego draftowania po sznurku i grubo wywalil ten stol ;-> Wg Ciebie on dostanie jakies minuty w tym sezonie Kings? Nie bylo opcji trejdowania w dalsza czesc draftu? Oglądałem gościa w SL i co znalazłem z ncaa i wydaje po prostu NBA ready, z fajnym skillsetem, umie rzucać, kreować sobie samemu pozycję, nie chciało mi się pakować w 2-3 lata młodsze talenty, co mają problemy z dorzuceniem do kosza z kilku metrów. Z tego rozwoju w NBA często potem gówno wychodzi. No i waży tylko 15fp. Edytowane Sobota o 16:35 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano Sobota o 16:37 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:37 szykowałem tego Clifforda na #15, a ten poleciał z #6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi