Skocz do zawartości

Żar lata 2010

Alonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz, draft to zawsze w jakimś stopniu loteria. Nigdy nie masz pewności, jak dany zawodnik się rozwinie, czy będzie nad sobą pracował i osiągnie poziom na miarę swojego talentu. Do Miami pasuje mi ten Boozer, w sam raz na drugą opcję, a mało prawdopodobne, że ktoś da mu maxa. Byłoby sporo pieniędzy na uzupełnienia składu. O Bosha będzie się biło najwięcej drużyn.

Nets pierw nich rozejrzą się za dobrym trenerem póki Johnson i Scott są dostępni. Heat stracą Wade jedynie na własne życzenia muszą mu jedynie pokazać że kiedy przyjdą następne playoffy nie będzie w takiej dupie jak w tym roku grając po ponad 40 min i rzucając prawie połowę punktów. Jeśli dostanie wzmocnienia i będzie mógł tutaj wyrywać nie będzie miał znaczeni fakt iż Nets posiadają kilku ciekawych graczy .Górę wezmą większe pieniądze i przywiązanie do Miami .

According to a league source, the Wizards are open to acquiring Michael Beasley from the Heat this off-season.

The Heat is looking to create more salary cap room and the former second-overall pick struggled at times during his second season in Miami.

The Wizards' front office, which could have more than $21 million in cap room to use this summer, has mixed views on Beasley's game.

Beasley is a Maryland native.

Plota jakich będzie teraz wiele można byłoby ja olać gdyby nie to kogo dotyczy i co może zaoferować Wizards. Wysłać tam pakiet Beasley /Cook /Jones w zamian żadnego bezmózga obwieszonego złotem Blatcha aka next Ricky Davis tylko numer draftu ,gotówkę na kontrakty i JaVale McGee . Z przyzwoitych centrów dostępnych na wolno są jedynie Dampier/Haywood a tutaj dużo będzie zależało od Cubana a raczej tego czy Dirk nie zrobi psikusa Dallas i nie wyoptuje z kontraktu. Z tego co widziałem McGee jest cholernie surowy w ataku ale ma warunki na mocną defensywna 5 czyli to czego Heat trzeba. Wysoki 7.0 fantastyczny wingspan - 7.6, świetny atleta do tego dobrze zbiera na atakowanej tablicy i blokuje rzuty

Jeśli nie on to AlonzoM. wspomniał że widziałby centra Clippers w Heat ja również tylko w osobie DeAndre Jordana. Cały czas mam w pamięci mecz z LA i jego pojedynek z Bynumem rzucił 23pkt i miał 12 zb. Trafiając 11/12 z gry to było prawdziwe starcie wagi ciężkiej. Z powodu Kamana nie gra za wiele ale kiedy dostaje minuty wykorzystuje je właśnie w ten sposób .Przy graczach o takich warunkach, defensywne niedoskonałości Booozera byłby mniej widoczne . Gracz Utah dla mnie jest najbardziej realną i sensowna opcja ,tak jak pisał Jendras Bosh będzie najbardziej rozrywany podobnie jak STAT .W lipcu odbędzie się jeden wielki objazdowy cyrk lepiej nie zostać na lodzie. Boozer mieszka tu w czasie wakacji ,Heat maja pieniądze a Jazzmeni Millsapa ,wysoki numer draftu i niechęć do płacenia luxury tax. Może gdyby nie potworny kontrakt AK47 powalczyliby o niego a tak pewnie puszcza go wolno.

Taki skład widziałbym w przyszłym sezonie

Blake-Wade-Miller-Boozer -McGee /Jordan lub inny def.C

Na ławce Haslem ,Wright, Chalmers, Anthony, Arroyo+ ktoś z draftu

Jeśli ktoś bardzo chciałby Bosha w Heat może mu to napisać jest otwarty na propozycje

http://twitter.com/chrisbosh

Plota jakich będzie teraz wiele można byłoby ja olać gdyby nie to kogo dotyczy i co może zaoferować Wizards. Wysłać tam pakiet Beasley /Cook /Jones w zamian żadnego bezmózga obwieszonego złotem Blatcha aka next Ricky Davis tylko numer draftu ,gotówkę na kontrakty i JaVale McGee .

Wedlug ciebie jest bezmózgiem bo chciał sobie nabić Triple Double?!Szczerze to lepszy Blatche niż Beasley który inteligencją też nie grzeszy. Aczkolwiek do Heat lepiej pasuje McGee jak napisałeś. A 18 picku to ja bym za nic nie oddawał bo można wziąć lepszego zawodnika niż dadzą Wizards w wymianie.

Plota jakich będzie teraz wiele można byłoby ja olać gdyby nie to kogo dotyczy i co może zaoferować Wizards. Wysłać tam pakiet Beasley /Cook /Jones w zamian żadnego bezmózga obwieszonego złotem Blatcha aka next Ricky Davis tylko numer draftu ,gotówkę na kontrakty i JaVale McGee .

Wedlug ciebie jest bezmózgiem bo chciał sobie nabić Triple Double?!Szczerze to lepszy Blatche niż Beasley który inteligencją też nie grzeszy. Aczkolwiek do Heat lepiej pasuje McGee jak napisałeś. A 18 picku to ja bym za nic nie oddawał bo można wziąć lepszego zawodnika niż dadzą Wizards w wymianie.

Desperackie trzaskanie statystyk w przegranym meczu to objaw głupoty. Kiedyś też przehulał wszystkie pieniądze i spał w hali Wizards bo nie miał na czynsz dodaj do tego ostanie wyrzucenie z treningu przez Flipa i udział w seks aferze. Na papierze dobrze wygląda ale kolejny gracz z problemami Heat nie jest potrzebny.

Nigdzie nie napisałem o oddaniu picka do Washington to Czarodzieje powinni oddać pierwszo lub drugo rundowy pick, Beasley nie ma aż niskiej wartości.

Ja bym zaryzykował z tym Jordanem. Koleś ma mega potencjał defensywny i ofensywnie też pewnie dało by radę go oszlifować. McGee ze swoim niskim kontraktem też nie jest zły. Ogólnie center nie powinien być problemem.

Może deal z Clipps i jeszcze jakimś innym klubem? Np. własnie Wizz. Do nas Blake i Jordan za Biziego do DC, DC coś do LA. Ale to fantazje :P <narazie>

A co do Mike Millera. Na pewno byście go chcieli? Gość może chceć coś koło 10 baniek- dla mnie stanowczo za dużo za to co może zaoferować. I Booz tylko jak będzie defensywny center.

z tym Haywoodem to bym nie był taki pewien pewnie połowa ligie bedzie chciała go podpisac.

pewnie:) To czysta fantazja, o Lowry'ego też nie będzie łatwo, Houston stawia sobie za zadanie tego lata zatrzymanie go w swoich szeregach, jest szansa bo muszą najpierw podpisać Scole i zostanie im niewiele pieniedzy.

Wracając do fantazjowania chętnie zobaczył bym w Heat Ronny'ego Turiafa i Azubuike w wymianie za Beasley'a i Cook'a:) Beasley ze swoją defensywa świetnie by do nich pasował :D

C Ronny Turiaf > Joel Anthony

PF Chris Bosh > Udonis Haslem

SF Quentin Richardson > Dorell Wright

SG Dwyane Wade > Kelenna Azubuike

PG Kyle Lowry > Mario Chalmers

lub Beasley > Turiaf, Morrow choć to mniej prawdopodobne bo na tym drugim bardzo im zależy

kellena to bardziej SF i na tej pozycji jest lepszy niz Quentin.

Tez mi sie tak wydaje ze z Warriors mozna by zrobic jakiegos deala tylko obawiam sie że trzeba by było łyknąc 10 baniek Biedrinsa.

przecież Heat nie mają kogo oddać zeby sie zgadzalo salary...więc Cook i Beasley za Turiafa i Azubuike to bylby chyba dobry deal.

Ale Warriorsom BEaslay jest chyba nie potrzebny oni tam maja młodych Randolpha i mam nadzieje zdrowego Wrighta(cały czas w niego wierze).

Moze z Blazers powinni pogadac tam chyba Joeal Przybilla bedzie na wylocie(a moze Oden)?

To fakt ale Beasley chyba bardziej jest SF...zresztą jeszcze draft będzie mial spore znaczenie bo tam Warriors mogą wziąć już kozaka i zadne trade'y im nie będą potrzebne.

Ale Warriorsom BEaslay jest chyba nie potrzebny oni tam maja młodych Randolpha i mam nadzieje zdrowego Wrighta(cały czas w niego wierze).

Moze z Blazers powinni pogadac tam chyba Joeal Przybilla bedzie na wylocie(a moze Oden)?

To fakt ale Beasley chyba bardziej jest SF...zresztą jeszcze draft będzie mial spore znaczenie bo tam Warriors mogą wziąć już kozaka i zadne trade'y im nie będą potrzebne.

Beasley raczej nie jest bardziej SF :roll: Gdyby był SF to by Heat nie chcieli go wytransferowywac, a tak to bedzie sie dublowal z Boshem/Amare/Boozerem

Ogólnie, wiecej bedzie wiadomo gdy Pat zakontraktuja jakiegos superstara obok Wade'a , wtedy zobaczymy co dalej.

Pzdr

Beasley raczej nie jest bardziej SF :roll: Gdyby był SF to by Heat nie chcieli go wytransferowywac, a tak to bedzie sie dublowal z Boshem/Amare/Boozerem

Ogólnie, wiecej bedzie wiadomo gdy Pat zakontraktuja jakiegos superstara obok Wade'a , wtedy zobaczymy co dalej.

Pzdr

bo on jest ani SF ani PF...na SF nie ma skilla a na PF warunków. Ogolnie to zwalili draft biorąc go...Pomyśleć co by było jakby mieli Westbrooka czy Lopeza.

teraz mozna sobie pisac ze mogli wziac westbrooka albo lopeza, wtedy zapowiazdal sie zajebiscie i opcje byly tylko dwie Rose albo on zaleznie od tego co wezma Bulls. wzieli Rose wiec zostal im on

Zapowiadał się...Ludzie ktorzy decydują o tym kogo brać w drafcie widocznie za mało oglądaja NCAA, albo wogóle...i później są takie pomyłki draftowe, nie potrafią ocenić potencjału zawodników i ich realnyhc umiejetności.

Zapowiadał się...Ludzie ktorzy decydują o tym kogo brać w drafcie widocznie za mało oglądaja NCAA, albo wogóle...i później są takie pomyłki draftowe, nie potrafią ocenić potencjału zawodników i ich realnyhc umiejetności.

To serio zgroza jest, pokazuje że własciwie wszędzie pracują debile, chociaż wydawałoby się że ocenieni czyjegoś talentu tak trudne nie jest, W Utah O'Connor robi w tym względzie świetną robotę, ale sobie cięzko wyobrazić że gdyby nie jego oko do zawodników to o takim Wesie Mathewsie nikt mógłby w NBA nigdy nie usłyszeć