GeDDo Opublikowano 17 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 1 godzinę temu, Lu- napisał(a): Duop Reath za 0,5$, anyone? drogo, w PLN za tyle może uda się sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 17 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 Wywalam: Jaylin Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 9 godzin temu, Roger napisał(a): @matek Aktualizacja składów będzie po ostatnim wyborze w drafcie. A kiedy rusza waivery? W weekend? Czy dopiero wtedy wklepiesz sklady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 7 godzin temu, wiLQ napisał(a): A kiedy rusza waivery? W weekend? Czy dopiero wtedy wklepiesz sklady? Czasu na zejście poniżej progu jest do 19.09.2024 r. do godz. 22:00, to myślę że może w piątek wieczorem ruszymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 18 godzin temu, Roger napisał(a): @matek skrzynka pełna Powinno już być cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Wyrzucam CJ McCollum. Salary ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Jak ktoś ma ochotę na Keldona Johnsona to zapraszam. Jest duże prawdopodobieństwo, że poleci na waivera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Składy zaktualizowane na pierwszej stronie i uzupełniając: Detoit Pistons - 14 graczy, salary 509,95 @Regis San Antonio Spurs - 18 graczy, salary 573,60 @PeWee Phoenix Suns - 15 graczy, salary 510,60 @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Dobra robota @Roger U mnie prawdopodobnie poleci OG na waivery, wiec mozna go miec bezposrednio za garsc dolarow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 (edytowane) Porter, Bufkin i Evbouwman lecą na FA. Od razu leci też Richards i sprawdź Roger czy to wystarczy. Edytowane 18 Września 2024 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Jak do godziny zero nikt nie będzie chciał za jakieś grosze czy tańszego gracza to u mnie Poetl na FA wyląduje @Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 U mnie do wzięcia Bogdanovic i DeRozan za coś tańszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Wywalam Reatha. Nikt nie sypnął grosza wiedźminowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Moze jakies slowko komentarza o wlasnie zakonczonym drafcie? Bo byl bardzo ciekawy, z #1 poszla #9 w NBA [nasz rekord!], #14-#18 wydraftowaly 4 gosci z Top12 i Holland tez mial mocny zjazd. To daje duuuzo potencjalu na "a nie mowilem" dla wszystkich ;-] Z mojego punktu widzenia jest odwieczny dylemat czy draftowac gosci, ktorzy ugraja najwiecej fp w 1-2 sezonie [ale IMO to bedzie ich zyciowka]? Czy skupiac sie na ocenie "kto wg mnie bedzie robil 35+ fpg za 2-3 lata nawet jesli przekibluja rok w GLeague"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 No draft odbiegający od normy i trochę przemieszania względem oryginalnego było. Jak zawsze ktoś zapewne zaskoczy, ktoś będzie bustem. Mi brakuje trochę pewniaków na jakieś fp od początku. Osobiście postawiłem na Missiego, który nawet w depth chartach ma s5, co wynika z biedy NOP na tej pozycji. Łudzę się, że coś pogra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 (edytowane) Edey z jedynką to grube ryzyko, Wybór Castle też zaskoczył ale nie już tak bardzo, ja miałem wybór między Sarrem a Sheppardem i jeśli Sarr okaże się drugim Bambą to będzie moja porażka. Spadek Risachera, raczej pewnego S5, to duże zaskoczenie, aż tak słaby nie będzie. Buzelis raczej za wysoko. Edytowane 18 Września 2024 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 (edytowane) Buzelis ze strony Wirakoczy to zero zaskoczenia. Ponoć ostatni raz, gdy nie wybrał w drafcie gracza Bulls miał miejsce w 1984 roku, gdy z dwójką wziął Sama Bowie. Edytowane 18 Września 2024 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Porzingis, Prince, Black - out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 czy te wszystkie nazwiska co ludzie opublikowali są jeszcze dostępne do gadki z właścicielami? bo np. ja bym chętnie kogoś z tej listy przyjął za $, ale teraz nie wiem czy jest jeszcze opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Moim zdaniem te wyrzucanie ludzi na fa poza Yahoo jest mocno umowne. Ja bym problemów nie robił jakby ktoś się dogadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi