Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2024/25

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Niesztampowy poczatek draftu... chocby dlatego, ze mielismy 10 z rzedu gdzie z #1 poszedl zawodnik wydraftowany w NBA z #1 [czasami blednie!].

Ale sie zastanawiam czy przy takiej decyzji nie lepiej byloby pohandlowac pickiem?

I teraz Krzemo z bulkiem musza odrabiac prace domowa z francuskich prospektow ;->

Do oddania: Myles Turner, Marvin Bagley, Payton Pritchard, Isaiah Jackson. Przy odbrej ofercie mogę rozważyć oddanie również Franza Wagnera. Jak ktoś wie, że będzie tankował w przyszłym sezonie, to mam GG Jackson jest do wyjęcia. Oddam za picki w tegorocznym i przyszłorocznym drafcie, kogoś z niskim fp i za $$$.

20 minut temu, Roger napisał(a):

Doprecyzujcie proszę, czy chodzi o pick Heat 2025, czy o pick Jazz z tegorocznego draftu, który posiadają Heat?

@evitacre@Mar

Pick Jazz z 2024 który Miami kontroluje. Czyli ja oddaje wybór tegoroczny za wybór pszyłoroczny od @Mar 

--------

Jeszcze wymiana:

@lorak A.Davies out, Miles Bridges in

@evitacre A.Davis in, Miles Bridges out

Edytowane przez evitacre

43 minuty temu, lorak napisał(a):

z ciężkim sercem żegnam się z AD, najlepszym zawodnikiem najbardziej dominującej drużyny w dziejach FBX1.

Co zadecydowalo, ze akurat za Bridgesa?

Z kategorii ogloszen drobnych to tanio sprzedam OG, Fonteccio, Whitmore, Monte i BolBol wiec jak sa jacys zainteresowani to dajcie znac PMem.

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.