Dunk Fan Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Wymiana z Wilqu: Do Wilqa mój pick 2025, do mnie pick 11 tegoroczny. Jak Wilqu potwierdzi to wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 16 minut temu, Dunk Fan napisał(a): Wymiana z Wilqu: Do Wilqa mój pick 2025, do mnie pick 11 tegoroczny. Jak Wilqu potwierdzi to wybiorę. Potwierdzam i zycze smacznego Hollanda ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Wystawię na straganik raz jeszcze: - Gobert; - Collins; - Suggs; - Conley; - Reath; - dolary. Szukam gości w podobnym wieku i podobnym FP, najchętniej ze znaczkiem "C" (2 za 2, 3 za 2, 1 za 2, wszystko jedno). Może być też pick w tym drafcie, jak i następnym. Skrzynka otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 U mnie na handel w pierwszej kolejnosci: Embiid oraz mniej chętnie Steph Curry. Do tych topowych zawodników mogę dodać solidna garść dolarów, idących w dziesiątki, jeśli w zamian dostanę satysfakcjonującego zawodnika. Wiek nie jest istotny, może być doswiadczony byk, ale na wysokim poziomie. Dolarów na dokładkę mam na prawdę sporo. Skrzynia otwarta na propsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Mam pick 16. Zamienię na wyższy i dorzucę kilka $. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 U mnie na blocku Fox (najmniej chętnie sprzedam i oferta musi być top), Nurkic i Hart, pick 2025 też może iść. Kupię coś ze znaczkiem SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Orlando Magic Haywood Highsmith wywalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Sprzedam za $ 10 Toumani Camara 24 26,30 11 Marcus Sasser 24 23,85 12 Jaylin Williams 22 18,95 13 Bones Hyland 24 18,85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 W dniu 9.09.2024 o 17:14, ai3 napisał(a): Juz sie jaram To juz mozesz sie pochwalic ;-] W dniu 9.09.2024 o 15:49, Lu- napisał(a): Nie. Mogłeś się ze mną wymienić i mieć za friko 7$. Byloby za friko tylko gdybym wiedzial kogo wydraftujesz. A tego nie wiedzialem... Zdecydowanie to ryzyko nie bylo warte 7$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 (edytowane) W dalszym ciągu chętnie pozyskam pick, za kasę lub za Stewarta, Nesmitha, Manna. @Roger wywalam Sensabaugha na tą chwilę, zeedytowałem też w temacie draftowym to. Edytowane 11 Września 2024 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Chce ktoś Cole Anthony’ego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Do Spurs: Marcus Sasser Do Bucks: 25$ @PeWee potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 czekam na decyzje pewnego pana i od tego uzależniam czy biorę Tidjauna czy nie biorę ,także stay tuned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 8 godzin temu, TryczekSzukarek napisał(a): Do Spurs: Marcus Sasser Do Bucks: 25$ @PeWee potwierdzi Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 (edytowane) Cole Anthony do Mavs 5$ do Heat @evitacre U mnie out na ten czas Goodwin, Fernando i Samanić. Edytowane 12 Września 2024 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Teraz, Roger napisał(a): Cole Anthony do Mavs 5$ do Heat @evitacre tak jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Conley i Reath za dolarki!!! Zapraszam, bo potem bez sensu będziecie trwonić hajs na nich, gdy będą na waiverach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Mamy deal: Conley do bulka, 10 dolców do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Sprzedam Stewarta, Nesmitha i Manna. Kupie pick w tym drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 42 minuty temu, Lu- napisał(a): Mamy deal: Conley do bulka, 10 dolców do mnie. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi