wiLQ Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 W dniu 4.09.2024 o 12:23, piotreksuper napisał(a): Mam pick 2025 do oddania, chętnie coś przyjmę. Oddam któregoś z centrów za gracza na inną pozycję: Vucevic,Hartenstein,D. Green,Capela Po czym kupiles kolejnego centra? (-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 10 minut temu, wiLQ napisał(a): Po czym kupiles kolejnego centra? (-; Sprzedam Ci jednego niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Franz Wagner do mnie, Ausar Thompson do Geddo. Geddo, gdy będzie przy kompie to potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Potwierdzam. Moge oddać jeszcze GG Jacksona jak ktoś tankuje. Bagleya za $$$ też oddam jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Ja chętnie w dalszym ciągu pozyskam pick w tym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 (edytowane) Fascynujacy draft, zwykle w przygotowaniach skupiam sie na gosciach w okolicy swoich pickow, a tu juz 2 odpadlo z duzo wyzszym numerem. Takze nagle musze odrobic prace domowa z rejonow #5-#8 bo dwoch z tej grupy juz na pewno sie ostanie. Zas @Regis ma w skladzie 4 graczy wydraftowanych w NBA z #1... czym przebil 3 u @lorak;-] Edytowane 7 Września 2024 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Tak się przypomnę że za $$$ skupię coś co tam byście chcieli zrzucać więc dawajcie znaka jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Sprzedam dużo murzynow. białych też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Dla wszystkich co muszą zejść mocno z capa. Mam do oddania z 300$, pick nr 16 z tego draftu, Jovica (25 salary), Clingana (25 salary), Branhama (20 salary). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Jakby co to moj pick będzie w poniedziałek, nic nie wiem o hollandzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Wilq, nie przedłużaj. Mam jeden pick, jeśli go podpierdolisz, to robię przerwę do środy. Jeśli się wahasz, to sam Ci 10 pick + 7$ od Chytrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Kupię pick w tegorocznym drafcie, może być i daleki. W zamian oferuje Ziare Williamsa i/lub garść dolarów waiverowych. Z grubych ryb, dalej rozglądam się za nowym klubem dla Joela Embiida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Zamienię Porzingis'a i/lub Paula George'a na kogoś tańszego. Ew. Cartera jr i/lub Robinsona. Dla graczy z pozycji PG/SG będzie specjalna zniżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 W dniu 7.09.2024 o 23:28, Lu- napisał(a): Wilq, nie przedłużaj. He? Wykorzystuje nalezny czas, a nie przedluzam. I tak juz go kontrowersyjnie skrocilismy chociaz skonczymy draft duzo wczesniej niz preseason. W dniu 7.09.2024 o 23:28, Lu- napisał(a): Mam jeden pick, jeśli go podpierdolisz, to robię przerwę do środy. Trafilem? Przy okazji, jakby ktos chcial kupic #19 za jakis przyszloroczny pick to niech da znac PMem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 @wiLQ gracza mi podpierdzieliles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Ware dobry dzik, pewnie by poszedl w top 3 gdyby byl w tankerze, a nie za Bamem w Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 1 godzinę temu, Mar napisał(a): @wiLQ gracza mi podpierdzieliles Raczej zbyt optymistycznie zakladales, ze dotrwa do #13 ;-] 35 minut temu, Chytruz napisał(a): Ware dobry dzik, pewnie by poszedl w top 3 gdyby byl w tankerze, a nie za Bamem w Heat. To juz rozumiem dlaczego go nie wybrales z #8 tylko Bube, skupiles sie na drodze do minut, fair point. A gdyby byl takim pewniakiem to nie wypadl poza loterie w NBA... Inna sprawa, ze niektore picki to komicznie spudlowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 5 godzin temu, wiLQ napisał(a): Trafilem? Nie. Mogłeś się ze mną wymienić i mieć za friko 7$. Dam sobie kilka sesji na sraczu, czy zmienić zdanie, ale raczej zostanę przy Dillinghamie, więc możesz spokojnie brać Hollanda z 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Juz sie jaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Dziękuję Roger za aktualizacje składów. Dalej mogę pohandlować pickiem z następnego roku, może teraz w pakiecie z zawodnikiem za lepszego zawodnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi