Lu- Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Edek z nr 1? Nieśmiało liczyłem, że ostanie się do dziesiątego picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Niesztampowy poczatek draftu... chocby dlatego, ze mielismy 10 z rzedu gdzie z #1 poszedl zawodnik wydraftowany w NBA z #1 [czasami blednie!]. Ale sie zastanawiam czy przy takiej decyzji nie lepiej byloby pohandlowac pickiem? I teraz Krzemo z bulkiem musza odrabiac prace domowa z francuskich prospektow ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Wymienię - Stewarta, Manna, Nesmitha, pick 2025. Kupię pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Do oddania: Myles Turner, Marvin Bagley, Payton Pritchard, Isaiah Jackson. Przy odbrej ofercie mogę rozważyć oddanie również Franza Wagnera. Jak ktoś wie, że będzie tankował w przyszłym sezonie, to mam GG Jackson jest do wyjęcia. Oddam za picki w tegorocznym i przyszłorocznym drafcie, kogoś z niskim fp i za $$$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Przypominam że do wymiany jest mój pick oraz każdy gracz który nie nazywa się Edwards lub Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 John Collins, enyłan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Pick Heat do mnie w zamian za pick mój z 2025. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Klay do mnie, 7 dolarow do Lu Prosze mi wywalic Caleba Martina i Landale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Potwierdzam. Zajebisty blockbuster, nieprawdaż? Nie spodziewałem się, że będzie ktokolwiek chętny na Klaya. Amatora talentu Conleya także zatem zapraszam. W dalszej kolejności pod młotek idzie Reath, a po nim są Suggs i Collins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Sprytnie to Chytry wymyślił. Oddam swój pick z kolejnego draftu za tegoroczny. Chyba nie wypada gorzej go cenic niż top 12, ale rozważę różne opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 17 godzin temu, Mar napisał(a): Pick Heat do mnie w zamian za pick mój z 2025. tak jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 18 godzin temu, Mar napisał(a): Pick Heat do mnie w zamian za pick mój z 2025. Doprecyzujcie proszę, czy chodzi o pick Heat 2025, czy o pick Jazz z tegorocznego draftu, który posiadają Heat? @evitacre@Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 pewnie wybiorę wieczorem, główkuję, c***owa klasa draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 (edytowane) 20 minut temu, Roger napisał(a): Doprecyzujcie proszę, czy chodzi o pick Heat 2025, czy o pick Jazz z tegorocznego draftu, który posiadają Heat? @evitacre@Mar Pick Jazz z 2024 który Miami kontroluje. Czyli ja oddaje wybór tegoroczny za wybór pszyłoroczny od @Mar -------- Jeszcze wymiana: @lorak A.Davies out, Miles Bridges in @evitacre A.Davis in, Miles Bridges out Edytowane 4 Września 2024 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 z ciężkim sercem żegnam się z AD, najlepszym zawodnikiem najbardziej dominującej drużyny w dziejach FBX1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 43 minuty temu, lorak napisał(a): z ciężkim sercem żegnam się z AD, najlepszym zawodnikiem najbardziej dominującej drużyny w dziejach FBX1. Co zadecydowalo, ze akurat za Bridgesa? Z kategorii ogloszen drobnych to tanio sprzedam OG, Fonteccio, Whitmore, Monte i BolBol wiec jak sa jacys zainteresowani to dajcie znac PMem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Mam pick 2025 do oddania, chętnie coś przyjmę. Oddam któregoś z centrów za gracza na inną pozycję: Vucevic,Hartenstein,D. Green,Capela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 M. Turner za pick Kings 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 2 minuty temu, GeDDo napisał(a): M. Turner za pick Kings 2025 potwierdzam, wyrzucam Tyusa Jonesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, GeDDo napisał(a): M. Turner za pick Kings 2025 Myślałem, że będzie droższy, dlatego nawet nie podbijałem. Jakby co, to za Collinsa nie oczekuję więcej. Edytowane 5 Września 2024 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi