Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2024/25

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.06.2024 o 00:03, ai3 napisał(a):

I tak bys sobie sam wszedl w droge i wzial Marka Williamsa nad Kesslerem

W tym momencie bys nie wolal miec Marka Williamsa? Bo ja tak...

2 godziny temu, antek napisał(a):

Na razie offseason na plus, Giddey i JJ powinni dostać jeszcze więcej minut, [...]

JJ gral 34 minuty na mecz..

U mnie poki co mieszane uczucia w offseason bo z jednej strony nie doczekalem sie trejdu Capeli i Pistons spaskudzili moj pomysl z Simone, ale z drugiej strony chyba mi wypala 4 strzaly w dolach skladu? Albo przynajmniej wyszly im warianty optymistyczne na aktualna sytuacje w druzynie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
3 godziny temu, Lu- napisał(a):

Szkoda, że nie masz nikogo fajnego ;]

@Roger kiedy wrzucasz listę graczy do wyboru w drafcie? Dzięki mnie (i Micicowi) wiemy, że w drafcie nie można wybrać Yabusele.

Hmm myślę że najwcześniej w przyszłym tygodniu, ewentualnie jak mi się uda ogarnąć to teraz w sobotę.

• 2 tygodnie później...

czas na pre draft ranking 

NIE WIEM KTO smutniejszy team :

Wirakocza - od gory do dolu spory smuteczek 

czy 

Jendras - 517 salary i jego zielone strzalki pod wodza mojego ukochanego 40 letniego Lebrona 

ORZECH do zgryzienia team  

Geddo 

fajny mlody team ale trzeba zrzucic 60 , malo zielonych prospectow, GG wlasnie polamany , trzeba bedzie niezle sie naglowic by to zrzucic i wrocic na swoje miejsce w tabeli z szansami na podium 

Mar 

niby Portis Mann Nesmith Sensabał out i juz sie wita z gaska ale trzeba bedzie ich zastapic 15tkami i Luka i Brunson musza zrobic taki sam sezon jak nie lepszy by cos z tego bylo - jak dla mnie top heavy sklad w stylu Peweego - taka kometa, raz na 3-5 lat cos z tego bedzie z tego typu liderem(Luka Jokic) na froncie 

FANTASY team 

Regis - czyli nie wypalilo w 2021 ani w 2022 ani w 2023 ani tez 1977 czy 1993 team, na papierze wygladaja jak superbohaterowie, jak plejada gwiazd , jak komiksowe postacie , w rzeczywistosci sa polamani i nie graja i to nie graja od wielu lat lub mocno ponizej oczekiwan , wg mnie fuszerka  - Ben Simmons ? Kristaps ? droga o nikad 

STRZAL w kolano team 

Wilq- wyslij oferty - niech ktos to klepnie - polecam - troche ciezko to bedzie spierdolic tak ksiazkowo jak rok temu , bo nie masz takiego mocnego skladu i narazie jestes dobry Wilk ale jak tylko gwiazda smierci bedzie w pelni operacyjna to rozeslesz pare bajecznych ofert i ulegniesz samozniszczeniu 

TWARDOglowy team 

Lu i Lorak - pierwszy ma wyjebane ale jak robi trejd to musi dostac zloto za orzeszki , drugi ? nic nie robi od lat , na szczescie obaj maja salary po 500++ i czas na zmiany. UPDATE sklad Lu do zreperowania w 20 sekund na drop outach 

Czarny Koń wyscigow team 

Tryczek - b duzo potencjalnych zielonych strzalek , in his prime Giannis , zadanie : nie zjebac draftu , wyszarpac jedna zielona strzalke na FA - kandydat do top2   

14 godzin temu, ai3 napisał(a):

czas na pre draft ranking 

NIE WIEM KTO smutniejszy team :

Wirakocza - od gory do dolu spory smuteczek 

czy 

Jendras - 517 salary i jego zielone strzalki pod wodza mojego ukochanego 40 letniego Lebrona 

ORZECH do zgryzienia team  

Geddo 

fajny mlody team ale trzeba zrzucic 60 , malo zielonych prospectow, GG wlasnie polamany , trzeba bedzie niezle sie naglowic by to zrzucic i wrocic na swoje miejsce w tabeli z szansami na podium 

Mar 

niby Portis Mann Nesmith Sensabał out i juz sie wita z gaska ale trzeba bedzie ich zastapic 15tkami i Luka i Brunson musza zrobic taki sam sezon jak nie lepszy by cos z tego bylo - jak dla mnie top heavy sklad w stylu Peweego - taka kometa, raz na 3-5 lat cos z tego bedzie z tego typu liderem(Luka Jokic) na froncie 

FANTASY team 

Regis - czyli nie wypalilo w 2021 ani w 2022 ani w 2023 ani tez 1977 czy 1993 team, na papierze wygladaja jak superbohaterowie, jak plejada gwiazd , jak komiksowe postacie , w rzeczywistosci sa polamani i nie graja i to nie graja od wielu lat lub mocno ponizej oczekiwan , wg mnie fuszerka  - Ben Simmons ? Kristaps ? droga o nikad 

STRZAL w kolano team 

Wilq- wyslij oferty - niech ktos to klepnie - polecam - troche ciezko to bedzie spierdolic tak ksiazkowo jak rok temu , bo nie masz takiego mocnego skladu i narazie jestes dobry Wilk ale jak tylko gwiazda smierci bedzie w pelni operacyjna to rozeslesz pare bajecznych ofert i ulegniesz samozniszczeniu 

TWARDOglowy team 

Lu i Lorak - pierwszy ma wyjebane ale jak robi trejd to musi dostac zloto za orzeszki , drugi ? nic nie robi od lat , na szczescie obaj maja salary po 500++ i czas na zmiany. UPDATE sklad Lu do zreperowania w 20 sekund na drop outach 

Czarny Koń wyscigow team 

Tryczek - b duzo potencjalnych zielonych strzalek , in his prime Giannis , zadanie : nie zjebac draftu , wyszarpac jedna zielona strzalke na FA - kandydat do top2   

Ostatnio tez mialem byc top3 i wiadomo co wyszło 🙈 bez podniety piki na sprzedaż za asset tu i teraz :) 

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.