Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2024/2025

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, tankathon napisał(a):

Wydawało mi się, że wyraźnie zaznaczyłem, że był to jeden mecz, ale jak dla mnie jeden z kluczowych testów "nowych byczków". Finałowy test to play in i walka o PO zapewne z Heat na wyjeździe i następnie raczej Hawks. Jeśli Byki nie awansują do PO, uważam że nie powinni iść w duet Giddey-White, a mam na myśli grube siano w postaci powiedzmy 65-75 mln na sezon. Jeśli mam płacić Giddeyowi, który nie dowiezie PO 35mln-40mln to wolę podpisać Tre za grosze i bardziej oprzeć grę na Buzelisie. Kwestia otwarta kogo są w stanie wyrwać w drafcie i co dostać z potencjalnej wymiany Giddeya. Świeża krew typu Fears plus Fleming nie wygląda źle jako wsparcie dla Matasa.

Przeciwko Thunder niejeden lider padł bo mają kim bronić pozycję Josha i go męczyć przez całe 48 minut 

Poza tym umowny się to nie jest i prawdopodobnie nie będzie tier1 super Star i dodatkowo grał przeciwko ludziom, którzy go wychowali więc znają jego wszystkie mocne i słabe strony 

Nie traktowałbym tego meczu jakoś specjalnie. Thunder wrzucili wyższy bieg żeby zaklepac rozstawienie w PO i nie biorą jeńców 

8 minut temu, shadowy86 napisał(a):

Jestem ciekaw kto się wkopie w Australijczyka, to będzie podobny przypadek jak ten Quickley.

Zobaczymy ile mu konkurencja sypnie i czy do końca rs utrzyma swój poziom z ostatnich spotkań 

RFA to w tym przypadku dobre zabezpieczenie, bo jeśli jakiś desperat sypnie mu 40+ mln, Bulls będą mogli odpuścić i nie spalą im za to hali 

Wracając jednak na ziemię to chwilo trwaj. dawno tak przyjemnie się Bulls nie oglądało. Nie ma presji większej, nie ma hamulcowych i karawana jedzie dalej 

Przede wszystkim widać znów radość z gry i to się przenosi na widza