Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2024/2025

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

16 godzin temu, BMeF napisał(a):

To pogonienie LaVine'a złoty interes, niesamowicie przereklamowany gracz, bardzo fun to watch stali się Bulls

Nie sądziłem, że odejście Zach'a tak odmieni ten zespół, napisałem też, że nie dostali za niego nic, a tu się okazuje, że Huerter daje radę, Collins też spoko, tak samo jak Tre Jones dopóki grał i oczywiście zachowają swój pick, bo wychodzi, że w najgorszej dziesiądce nie będą.

11 godzin temu, tankathon napisał(a):

Jeśli chodzi o kontrakt Giddeya to Litwin podobno wyciągnął wnioski z sytuacji z Williamsem i tym razem zaczeka na rynek.

W maksymalny kontrakt łatwo się władować, a potem ciężko z niego wyjść, mam nadzieję, że Josh zostanie w bykach na lata za rozsądne pieniądze.

A jaki jest maksymalny kontrakt w przypadku Giddeya?

28 minut temu, Thomas napisał(a):

W maksymalny kontrakt łatwo się władować, a potem ciężko z niego wyjść, mam nadzieję, że Josh zostanie w bykach na lata za rozsądne pieniądze.

Trudne pytanie ❓ W sumie to Josh nie miał szansy pokazać swojej wartości, w poważnym graniu w playoffach. W OKC miał drugoplanową rolę. Teraz mam nadzieję że będzie mógł się sprawdzić. Tylko trzeba trzymać kciuki żeby Bulls zrobili lepszy bilans niż Hawgs-Majdzik, bo na teraz trafiają w pierwszej rundzie na Cavs i tutaj może być pizda, jakby mieli okazję zdobyć 7 seed to wtedy będzie seria z Bostonem gdzie mogą namieszać 

2 godziny temu, Thomas napisał(a):

Nie sądziłem, że odejście Zach'a tak odmieni ten zespół, napisałem też, że nie dostali za niego nic, a tu się okazuje, że Huerter daje radę, Collins też spoko, tak samo jak Tre Jones dopóki grał i oczywiście zachowają swój pick, bo wychodzi, że w najgorszej dziesiądce nie będą.

Kilka miesięcy temu Josh chciał minimum 30baniek, teraz trudno powiedzieć jak to widzi. Czy Giddey jest lepszy od Suggsa czy Quickleya, którzy podpisali odpowiednio za 150 i 160 mln 5letnie kontrakty? Odpowiedź jak dla mnie jest prosta, jednak oczekuje od niego, że wraz z Whitem poprowadzą Byki do PO. 

Warto też pamiętać, że do 7 lipca mają możliwość dogadania się z Whitem odnośnie przedłużenia. 

Edytowane przez tankathon

53 minuty temu, tankathon napisał(a):

Kilka miesięcy temu Josh chciał minimum 30baniek, teraz trudno powiedzieć jak to widzi. Czy Giddey jest lepszy od Suggsa czy Quickleya, którzy podpisali odpowiednio za 150 i 160 mln 5letnie kontrakty? Odpowiedź jak dla mnie jest prosta, jednak oczekuje od niego, że wraz z Whitem poprowadzą Byki do PO. 

Warto też pamiętać, że do 7 lipca mają możliwość dogadania się z Whitem odnośnie przedłużenia. 

Suggs to taka młodsza wersja Caruso , skoro Bulls wygrali wymianę Caruso-Josh to logiczne że Josh jest  wart kontraktu na poziomie Suggsa. IQ to mu pod żadnym względem nie dorównuje , Suggs przynajmniej jest dużo lepszy w D. Z White powinni się dogadać odnośnie przedłużenia i  żeby do fryzjera poszedł odnośnie skrócenia czupryny

3 godziny temu, josephnba napisał(a):

Ja za whitea nie będę umierał 

Wielu tu za Zacha chciało umierać, a ja zawsze White'a wolałem pod każdym względem, a po LaVinie jechałem ile wlezie, za co krytyka mnie nie oszczędziła. Sorry, ale ostatnie 10-15 spotkań to tyle chęci, zaangażowania i emocji od Coby'ego, jakich Zach nie dał temu klubowi przez 7 lat. On dla mnie zawsze był zawodnikiem pokroju Lou Williamsa, czy Buddy'ego Hielda, który przy sprzyjających warunkach mógłby udawać Allena Iversona. White, dla mnie to keeper, choć za ten duet (White+Giddey) preferowałbym około 55-60 mln i to powinno być do zrobienia przy dobrym manago.

Trzymam kciuki za udane play-in, obiecujące play-offs, dobry draft, tercet White/Giddey/Buzz,  pożegnanie Vuca (propsy dla niego za świetną asystę do P-Willa w tym kosmicznym meczu z LAL, o której nikt nie wspomina) i Cartera,  trafione FA wybory i nowy sezon.

New year, new me...

Znaczy się...

New season, New Bulls, ale oby z tym samym, albo jeszcze lepszym wkurwem, zaangażowaniem i pasją.

Pozdrawiam

Giddey chyba mocno swietowal, bo dzis grał fatalnie.

Bulls byli dzis bliscy podobnej remontady jak z Lakers. W kilkanascie sekund pod koniec czwartej kwarty trafili trzy trójki, ale zabrakło czasu. Klay osobowymi zapewnil Mavs zwyciestwo...

Z innej beczki, w zaden sposob nie bronie wymiany Luki do Lakers, ale Mavs sa na prawde fajni, biorac pod uwage, ze graja bez Irvinga i dwóch Centrów, ktorzy jak byli zdrowi grali 48 minut na tej pozycji. Pamietajmy, ze jeszcze oddali Grimesa, ktory sie u nich na wiosne rozkrecal za zwloki Caleba Martina ...

6 godzin temu, antek napisał(a):

Giddey chyba mocno swietowal, bo dzis grał fatalnie.

Kubeł zimnej wody na głowę na pewno mu nie zaszkodzi, a da do myślenia. Dzisiaj grał tak, że pod koniec meczu nie pozostało mu nic więcej, jak obgryzać paznokcie siedząc na ławie.

W dniu 23.03.2025 o 13:07, kore napisał(a):

Typ zagrał 2,5 dobrego meczu przez pol roku, a tu mokro u niektórych w spodniach. I to fani Lakers się niby jaraja ogórkami

Już 3,5 dobrego meczu 😉