Behemot Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 8 godzin temu, Thomas napisał(a): Kolejny kontrakt z tych niewymienialnych, lub wymienialny na równie wujowy. Kolejne przereagowanie na jak najbardziej wymienialne kontrakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 17 godzin temu, Behemot napisał(a): Kolejne przereagowanie na jak najbardziej wymienialne kontrakty. Pożyjemy zobaczymy. Zacznijmy od tego, że koleś ma notoryczne problemy z kontuzjami, nie są to jakieś poważne urazy, ale praktycznie w każdym sezonie opuszcza 20/30 spotkań. Już sam ten fakt powoduje, że Lauri i 200 milionów w jednym zdaniu nie wygląda dobrze. A nauczył się chociaż kończyć akcje lewą rękom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 dobry i tani ruch philli - yabusele na rok za rapem 2 mln https://www.espn.com/nba/story/_/id/40906364/sources-guerschon-yabusele-joins-76ers-breakout-olympics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 (edytowane) 36 minut temu, jordan20 napisał(a): dobry i tani ruch philli - yabusele na rok za rapem 2 mln https://www.espn.com/nba/story/_/id/40906364/sources-guerschon-yabusele-joins-76ers-breakout-olympics na pewno uzasadniony 'prawda etapu' (ladnie sie pokazal na igrzyskach) i ekonomicznie. liga co rok wypluwa grajkow z europy, wystarczy chocby wspomniec vezenkova (to pokazuje 'sile' euroligi). swoja droga, nie bedzie na nim ciazyc zadna presja. w europie byl zadaniowcem, w nba bedzie (przynajmniej na poczatku) 'zapchajdziura' - idealne warunki na udana przygode z liga... Edytowane 19 Sierpnia 2024 przez joe dumars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 PG: Tyrese Maxey SG: Kelly Oubre Jr. SF: Paul George PF: Caleb Martin Joel Embiid PG: Kyle Lowry SG: Jared McCain/Eric Gordon SF: Ricky Council IV/KJ Martin PF: Guerschon Yabusele Andre Drummond Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 6 godzin temu, Kubbas napisał(a): PG: Tyrese Maxey SG: Kelly Oubre Jr. SF: Paul George PF: Caleb Martin Joel Embiid Ja tu na PF widzę Yabusele. Nigdy nie śledziłem jego kariery, ale jak go zobaczyłem na igrzyskach, to aż się zdziwiłem, że taki gość nie gra w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Thomas napisał(a): Ja tu na PF widzę Yabusele. Nigdy nie śledziłem jego kariery, ale jak go zobaczyłem na igrzyskach, to aż się zdziwiłem, że taki gość nie gra w NBA. watpie, w NBA potrzeba spacingu to nie io Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Propsuje. Dawno grałby w NBA, gdyby był taki zajebisty. Spiął się na IO. Zagra w NBA, nic z niego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 3 godziny temu, Mich@lik napisał(a): Propsuje. Dawno grałby w NBA, gdyby był taki zajebisty. Spiął się na IO. Zagra w NBA, nic z niego nie będzie. Jako 11/12? Nie takie ogórki są w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 38 minut temu, Robaq napisał(a): Nie wiem gdzie to wrzucić, ale https://x.com/GrizzliesPR/status/1832082307764847075 Mem biorą Bacota, no ciekawe, czy przetrzyma preseason i znajdzie swoje miejsce w składzie, nawet na TW. Kiedyś wyciągneli Loftona, co prawda miejsca nie zagrzał, ale nadal się obija miedzy NBA a GLeague, ciekawe czy Bacot skonczy troche lepiej. Tutaj jest temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 no to już jestem spokojny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no to już jestem spokojny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 W dniu 11.09.2024 o 16:29, LeweBiodroSmoka napisał(a): no to już jestem spokojny ;] Arenas jest tak głupi jak to tylko możliwe Gdybym moal go do kogoś porównać to do rappara twierdzacego że chce równości Ten sam poziom spi****lenia umysłowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) A co powiecie ludzie na temat powrótu Kawaja do SA? Słyszałem takie rewelacje pewnie jak zwykle ukręcone z gówna przez jakiegoś youtubera. Kawaj miałby za Keldona jakiegoś Collinsa i kogoś jeszcze plus 3 first. Nasz z 26, Chicago z 25 chyba i ten z Minnesoty 31. Trochę przestałem lubić tego wafla ale jakby był zdrowy to można by mówić o SA jako faworycie ligi już teraz. Edytowane 14 Września 2024 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Różne rzeczy widziałem. Ale… Soczysta dopłata w Picku A na poważnie deal nie przejdzie bo Sochan nietykalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 14 godzin temu, ignazz napisał(a): Różne rzeczy widziałem. Ale… Soczysta dopłata w Picku A na poważnie deal nie przejdzie bo Sochan nietykalny. Bez Bronnego to c***owy deal dla SAS. Zresztą i tak stary bez dzieciaka nie duszy rupy z LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 16 godzin temu, ignazz napisał(a): Różne rzeczy widziałem. Ale… Soczysta dopłata w Picku A na poważnie deal nie przejdzie bo Sochan nietykalny. Szkoda, że Lakers nie klepną. Spurs jak zwykle stawiają dlugoterminowość nad graczami zaraz przed końcem kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 (edytowane) Embiid będzie się przewracał przez dodatkowe 3 lata w Sixers 193 banki to nawet jak na suoerstara dużo, tym bardziej na takiego który rokrocznie w PO daje 60% produkcji z RS Ostatni rok opcja gracza, a że to będzie 2028, Joel wówczas skończy 34 wiosny, więc można z całą pewnością stwierdzić że weźmie tę kasę Niby Sixers nie mieli innego wyjścia, lecz wciąż czuję niesmak czytając że czołowy fliper ligi dostanie 300 baniek za wywrotki i kontuzjowane siebie i innych graczy Edytowane 20 Września 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 nie ma obowiazku podpisywac nowej, gigantycznej, umowy z typem, ktoremu brakuje cech lidera. zeby zdobywac laury, trzeba byc samcem alfa. gosc jest w swoim prime, co roku opuszcza 25-40% spotkan w rs, w play offach jest wyraznie gorszy niz w sezonie zasadniczym. wybitnie glupi ruch 76ers. beka w c*** (i nawet mi ich nie zal)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 57 minut temu, joe dumars napisał(a): wybitnie glupi ruch 76ers. beka w c*** (i nawet mi ich nie zal)... Tak, wszyscy są zszokowani, że to nie beGM albo inne fantasy i nie wrzucili Embiida na trade blocka, bo mniej więcej taką mieli alternatywę, dobrzy debile faktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi