balech Opublikowano Niedziela o 07:58 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:58 To chyba nie do końca miarodajny mecz - zardzewiały Dżejms czy Rui, dużo oglądam enbiej, ale nie śledzę za bardzo statystyk kto z kim itp., ale chyba Doncic ogranica Rivsa. Swoją drogą groteskowo zaczyna wyglądać zachowanie Lejkersów przy gwizdkach - Luka staje się z tym żałosny, Lebron klasycznie drze mordę co drugi gwizdek i teraz Austin widzę idzie tą samą drogą. Oglądam ich, bo gruby czy leflop są wybitmi, no ale panowie, trochę powagi hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Wtorek o 09:04 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:04 Oglądałem tylko pierwszą połowę (wyszło na to, że ta lepsza hehe chociaż z drugiej strony trzeba było słuchać przemyśleń Howarda to już nie wiem czy lepsza) i Lakers wyglądają jakby cofnęli się w rozwoju jakoś do listopada. Lebron cyferkowo niby się zgadza ale na parkiecie to wyglądał sporymi momentami, jakby grał na jakimś przeterminowanym oprogramowaniu. Hayes też dziś na poziomie z poprzedniego sezonu, z 2-3 razy miał piłkę pod samą obręczą to albo źle złapał, albo sprowadził piłkę na dół i mu ją wybili. Z Hachimura jest (nie)ciekawa sytuacja, bo po tej pauzie, którą miał, teraz w wywiadzie mówił coś, że w tym sezonie to już kolano nie będzie w 100% sprawne. ps. Kto wygrywa ten śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Wtorek o 15:38 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:38 Hood-Scummino robił lepsze cyferki w G-League, tak że to żadne kryterium, ale faktycznie zaczyna wyglądać Bronny na gracza, z którego może być jakiś roles w przyszłości, 38% za 3 przy 80 trójkach, z czego duża część to pull-upy. W college'u tutaj nie było żadnego NBA-skilla, a teraz można sobie wyobrazić jakiegoś back-up guarda. Moje 'top6 to semi-pewniak' sprzed kilku tygodni może źle się zestarzeć po tych nieplanowanych porażkach z ekipami ze Wschodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Środa o 13:22 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:22 W dniu 21.03.2025 o 10:57, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): i co ku.wa niedowiarki? można ? można. W dniu 21.03.2025 o 11:08, Gregorius napisał(a): Zastanawiam się że wszystkie osoby tak jadące po LBJ i Lakers za Bronnego będą mieli odwagę przyznać ze ten wybór broni się z punktu widzenia sportowego. I ta cała nagonka była zwykłym hejtem. Ze co? Wg statystyk na poziomie NBA Bronny jest totalnym leszczem, a na poziomie GLeague jest przecietniakiem... W dniu 21.03.2025 o 11:19, BMeF napisał(a): Bronny w G-League po słabym początku wygląda jak randomowy late 2nd rounder (~pewnie nic z niego nie będzie, ale może), tak że nawet jeśli nie będzie z niego NBA-gracza to wychodzi na to, że i tutaj faktycznie te płacze były przesadzone. ... gdyby byl podpisany na two-way to byloby ok, a on dostal 3-letni gwarantowany kontrakt... 21 godzin temu, BMeF napisał(a): Hood-Scummino robił lepsze cyferki w G-League, tak że to żadne kryterium, Dokladnie, gracze NBA powinni wymiatac w GLeague w kazdym meczu, a nie czasami. A jakos nie ma takich tekstow po tym jak Bronny zrobi 16 [5/17 z gry] 3zb, 3 asysty i 6 strat. Ba! Z tego co mi wiadomo Bronny nie gra we wszystkich meczach wyjazdowych, wiec te statsy sa jeszcze zawyzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Środa o 14:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:17 5 minut temu, wiLQ napisał(a): ... gdyby byl podpisany na two-way to byloby ok, a on dostal 3-letni gwarantowany kontrakt... Pewnie tak, ale Lakers zarabiają zapewne duży hajs na Bronnym vs average late 2nd rounder/average roster filler z 14/15 pozycji w rosterze, tak że chyba sprawiedliwe, że muszą za to zapłacić. 35 minut temu, wiLQ napisał(a): Dokladnie, gracze NBA powinni wymiatac w GLeague w kazdym meczu, a nie czasami. Pewnie tak, ale nikt nie pisze, że Bronny już teraz jest graczem NBA, a jedynie, że daje jakiś upside na gracza NBA w przyszłości. Tutaj już teraz widać, że te wszystkie opinie robiące z niego Thanasisa czy mówiące, że on nie załapie się nawet na grę w G-League były nieprawdziwe, skoro robi sobie 22-5-5-2 na 60TS%. Nie znam się na G-League, ale z tego co widzę, to 55. pick rok temu robił 15-4-3 na 57TS%, a 56. pick z tego roku robi 11-5-4 na 51TS%, tak że ciekawe czy Bronny jest mocno below average 55. pickiem draftu. Może to po prostu randomowy late 2nd rounder, który zarobił bonusowy hajs za znane nazwisko (razem z Lakers), a cały płacz z wakacji był przesadzony (moja teza)? Znamy następcę Redicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Środa o 14:55 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:55 1 godzinę temu, wiLQ napisał(a): Ze co? Wg statystyk na poziomie NBA Bronny jest totalnym leszczem, a na poziomie GLeague jest przecietniakiem... Jaki % zawodników wybranych niżej niż 45 numer w drafcie nie jest leszczem w skali NBA? W sumie 12 w punktach na mecz i w okolicach 20 miejsca w asystach to zdecydowanie nie przeciętniak w GLeague. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Środa o 17:42 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:42 LeBron faktycznie już w swojej 'mam na Was wyjebane'-erze, absolute cinema, w godzinę powiedział, że loteria była ustawiona, przetyrał Stephena A, pośmiał się z oldheadów czy wyśmiał Windhorsta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano wczoraj o 07:46 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:46 14 godzin temu, BMeF napisał(a): LeBron faktycznie już w swojej 'mam na Was wyjebane'-erze, absolute cinema, w godzinę powiedział, że loteria była ustawiona, przetyrał Stephena A, pośmiał się z oldheadów czy wyśmiał Windhorsta. No zachował się jak topowy szmaciarz Nie ma co trzeba przyklaskiwać Wielki koszykarz Mały człowiek I jeszcze to pi****lenie o Giannisie jezu Na tym polega ewolucja czegokolwiek jakby Giannis grał z Cousym w jego czasach to też dryblujac w lewą stronę kozlowalby prawą ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano wczoraj o 09:31 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:31 15 godzin temu, BMeF napisał(a): LeBron faktycznie już w swojej 'mam na Was wyjebane'-erze, absolute cinema, w godzinę powiedział, że loteria była ustawiona, przetyrał Stephena A, pośmiał się z oldheadów czy wyśmiał Windhorsta. Wyjaśnianie Stephake'a A. i buzzer beater tego samego dnia - generacyjny run. Dobry W, byłoby już gorąco, zwłaszcza mając 2x SGA walczącego o MVP czy Warriors w ostatnich 10 meczach. Zobaczymy czy/kiedy Lakers wrócą do intensywności sprzed tych kontuzji, bo ciężko komentować te ostatnie mecze. Szkoda, że pewnie zabraknie do 3. seedu, bo czym później Thunder tym lepiej, Rockets z 2-3 seedu w drabince to było marzenie. Swoją drogą, ci komentatorzy Lakers to faktycznie ~najbardziej unbiased komentatorzy z local TVs, pierwsza reakcja tego oldheada z supportu z Pacers to było 'it won't count', lol, śmiesznie czasami się słucha w porównaniu do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano wczoraj o 09:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:45 Właśnie miałem wstawiać to od Lebrona z IG lmao gość wstał i wybrał przemoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano wczoraj o 10:11 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:11 2 godziny temu, Kubbas napisał(a): No zachował się jak topowy szmaciarz Nie ma co trzeba przyklaskiwać Wielki koszykarz Mały człowiek I jeszcze to pi****lenie o Giannisie jezu Na tym polega ewolucja czegokolwiek jakby Giannis grał z Cousym w jego czasach to też dryblujac w lewą stronę kozlowalby prawą ręką zamknij jape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 13:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:55 Hayes zajebisty i “co te Dallas odjebalo?” . Tam powinny pójść wypowiedzenia. W ogóle Doncic z tym “picku materinu” co chwilę z wkurwiona papą to się nie da nie kibicować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano wczoraj o 17:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 17:01 Oficjalnie to co było wiadome od dłuższego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 17:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 17:12 7 godzin temu, BMeF napisał(a): Swoją drogą, ci komentatorzy Lakers to faktycznie ~najbardziej unbiased komentatorzy z local TVs, pierwsza reakcja tego oldheada z supportu z Pacers to było 'it won't count', lol, śmiesznie czasami się słucha w porównaniu do innych. Mówisz o duecie Stu Lantz i Bill McDonald? xDDDD jak regularnie oglądałem mecze w latach 2006-2014 to powiedziałbym o nich sporo, ale nie, że są najbardziej unbiased Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano wczoraj o 17:24 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 17:24 1 minutę temu, P_M napisał(a): Mówisz o duecie Stu Lantz i Bill McDonald? xDDDD jak regularnie oglądałem mecze w latach 2006-2014 to powiedziałbym o nich sporo, ale nie, że są najbardziej unbiased Yup, ludzie non stop narzekają/chwalą, że w porównaniu do innych local TVs nie są takimi homerami. Ja tam nic do nich nie mam, mnie raczej zawsze dziwiło, że Lakers nie komentują jacyś A-listerzy (tj. Knicks) - ale wczoraj jeden z najgorzej skomentowanych buzzer beaterów, a mecz kapitalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano wczoraj o 17:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 17:25 Tak Stu jako color i Billy jako play by play ciagle sie ostali. Ja sie zgadzam z BMF, pamietaj ze porownujemy do innych lokalnych. Nasz duet czesto mowi ze cos nie bedzie po mysli dla Lal, natomiast sam komentarz z zasady jest pod kibicow Lakers bo to przeciez stacja z LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 17:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 17:45 14 minut temu, BMeF napisał(a): Yup, ludzie non stop narzekają/chwalą, że w porównaniu do innych local TVs nie są takimi homerami. Ja tam nic do nich nie mam, mnie raczej zawsze dziwiło, że Lakers nie komentują jacyś A-listerzy (tj. Knicks) - ale wczoraj jeden z najgorzej skomentowanych buzzer beaterów, a mecz kapitalny. nie no, to było retoryczne pytanie zabarwione ironią z mojej strony, bo w HL nadal ich słyszę, więc wiem, że oni mowa, po prostu nijak nie powiedziałbym tego o nich, ale no miałem swego czasu bardzo dużą ich próbę, na początku bardzo ich lubiłem, ale potem zaczęli nieco drażnić. Zdecydowanie bardziej preferuję tych wszystkich Breenów, Harlanów opatrzonych JVG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano wczoraj o 17:47 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 17:47 7 godzin temu, the_secret napisał(a): zamknij jape Spokojnie Victorias Secret 45 minut temu, airmax napisał(a): Oficjalnie to co było wiadome od dłuższego czasu Elegancko Goodwin jest zajebisty z ławki zawsze daje jakąś energię 25 minut temu, BMeF napisał(a): Yup, ludzie non stop narzekają/chwalą, że w porównaniu do innych local TVs nie są takimi homerami. Ja tam nic do nich nie mam, mnie raczej zawsze dziwiło, że Lakers nie komentują jacyś A-listerzy (tj. Knicks) - ale wczoraj jeden z najgorzej skomentowanych buzzer beaterów, a mecz kapitalny. No to prawda na kazdy gwizdek patrzą obiektywnie, w innych komentarzach lecą pod drużynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Ale mecz... Szkoda bardzo tej porażki, ale przy tak dysponowanych rzutowo za 3 Bulls chyba nie było siły z nimi wygrać. Tyle trafionych trójek w czwartej kwarcie, w tym 3 ostatnie rzuty i game winner z połowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Nie było siły? Widziałeś mecz? Widziałeś co odjebali w ostatniej minucie? Przecież to było frajerstwo sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi