Skocz do zawartości

Lakers 24/25

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, blackmagic napisał(a):

Nie wiem czy poszedłbym w top50 czy top70 ale pisanie o nim jako o rolesie jest niezrozumiałe chyba że zakładamy iż każdy zespół ma w rotacji 2 nie rolsow a reszta to rolsi i bench warmerzy. 
dla mnie rolsem to jest Vincent, rui, vando, hayes. Czyli gracze z PO rotacji a nie 3 opcja która potrafi wejść w buty 2 / raz na 20 meczy pierwszej opcji

Reaves to gracz z ~top50 w większości statsów, i boxscore'owych (BPM) i nie (LEBRON, EPM, ten ostatni ranking z ESPN): mocny boxscore, mocne on/offy, dobry on-ball, dobry off-ball, nie opuszcza meczów, nie jest kasztanem w D. Trochę volume mu brakuje do czegoś więcej.

Czy 65-70 percentyl starterów to mocny roles to nie wiem.

5 godzin temu, the_secret napisał(a):

Cam Reddish będzie gotować 1vs1 każdego

btw znowu wczoraj Doncicowi to kolano krwawiło, było widać w 4 kwarcie jak siedział na ławce

nikt jeszcze nie doszedl skad to krwawienie?

pojebana sprawa nigdy takiego czegos nie widziaem

w finalach to mu oba krwawily

Zastanawiam się że wszystkie osoby tak jadące po LBJ i  Lakers za Bronnego będą mieli odwagę przyznać ze ten wybór broni się z punktu widzenia sportowego. I ta cała nagonka była zwykłym hejtem. 

P.S wiadomo kto z kontuzjowanych wróci na mecz z CHI?

Bronny w G-League po słabym początku wygląda jak randomowy late 2nd rounder (~pewnie nic z niego nie będzie, ale może), tak że nawet jeśli nie będzie z niego NBA-gracza to wychodzi na to, że i tutaj faktycznie te płacze były przesadzone. 

Przecież i tak grał jak parodysta, co dzisiaj się naśmiałem to moje. Bronny też kalectwo. Swoją drogą jedziesz na mecz Lakersów i oglądasz jakiś szrot zamiast Dżejsma czy alkoholika.

Do osób mocno tkwiących w klimatach LAL - gruby podpisze nowy kontrakt w tym roku czy poczeka? Dałoby mu coś rok obsuwy?