Skocz do zawartości

Lakers 24/25

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, z8k napisał(a):

Czy Lakers majac teraz na pilce Luke i LBJ beda starali sie handlowac Autyzmem Riwsem? Jego styl gry zostanie stlamszony przy tej dwojce gwiazd.

Oto jest pytanie. Co wybiora Lakers?

Bramka nr 1: fillery i pick(i) za jakiegos solidnego centra?
Bramka nr2: Rivers, fillery i pick(i) za dobrego centra?

[Zakladam, ze rynek na Rui i Vanderbilta nie istnieje bez dorzucania pickow].

Przed wymiana AD-Luka AR byl dla mnie graczem ktorego bym nie oddal, teraz wydaje sie zbedny. Czy dokladajac go LAL maja szanse na sensowmego centra? Moze lepiej czelac do lata (ale jego wartosc moze spasc jak przestanie grac tak jak obecnie, wiec to chyba najlepszy moment zeby go spakowac).

Godzinę temu, z8k napisał(a):

Przed wymiana AD-Luka AR byl dla mnie graczem ktorego bym nie oddal, teraz wydaje sie zbedny. Czy dokladajac go LAL maja szanse na sensowmego centra? Moze lepiej czelac do lata (ale jego wartosc moze spasc jak przestanie grac tak jak obecnie, wiec to chyba najlepszy moment zeby go spakowac).

Jeżeli Lakers nie mają w planach przeprowadzenia kolejnej sensacyjnej wymiany, to ruszenie Reavesa byłoby wyjątkowo głupim posunięciem.

3 godziny temu, wiLQ napisał(a):

Oto jest pytanie. Co wybiora Lakers?

Bramka nr 1: fillery i pick(i) za jakiegos solidnego centra?
Bramka nr2: Rivers, fillery i pick(i) za dobrego centra?

[Zakladam, ze rynek na Rui i Vanderbilta nie istnieje bez dorzucania pickow].

W tym układzie lal potrzebują i defensywnego centra i poa 

Ja się coraz bardziej przekonuje do idei próby pozyskania Robinsona z Knicks. Jest to duże ryzyko z uwagi na kontuzje, ale chłop jest stosunkowo tani, młody, duży, atletyczny, broni i zbiera. 

Gdyby dołożyć mu jeszcze Valanciunasa jako backup za Klebera to pozycja centra byłaby obsadzona.

19 minut temu, Geronimo napisał(a):

Ja się coraz bardziej przekonuje do idei próby pozyskania Robinsona z Knicks. Jest to duże ryzyko z uwagi na kontuzje, ale chłop jest stosunkowo tani, młody, duży, atletyczny, broni i zbiera. 

Gdyby dołożyć mu jeszcze Valanciunasa jako backup za Klebera to pozycja centra byłaby obsadzona.

A za co? 

28 minut temu, Geronimo napisał(a):

Klebera nie można ruszać póki co.

Robinson to fatalny pomysł, jeżeli Kessler jest do wzięcia to on jest najlepszą opcją, oddać Knechta i reszte 1st rounderów jakie zostały.

5 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

A za co? 

Czytam, że ma niską wartość ze względu na kontuzje, więc w idealnym świecie za Hachimure + jakiś pick/Knechta.

Mignęło mi gdzieś, że Kleber nie może być łączony z innym zawodnikiem w wymianie, ale już sam może pójść na handel nawet teraz.

Kessler na moje oko jest w ogóle niedostępny, chociaż wiadomo, że gdyby Jazz chciało się go pozbyć to byłby pierwszą opcją. 

Edytowane przez Geronimo