Krzemo Opublikowano Niedziela o 21:12 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:12 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Jest w 10 ale do 5 nie dużo brakuje potrzymaj mi kubełek z kurczakami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 21:13 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:13 Teraz, Krzemo napisał(a): potrzymaj mi kubełek z kurczakami! Popeye czy KFC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Poniedziałek o 04:57 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 04:57 (edytowane) @matek widzę cenzury ci się zachciało, ale tam gdzie trzeba to zero reakcji... A potem tematy dlaczego forum leci na pysk? Edytowane Poniedziałek o 05:06 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano Poniedziałek o 07:41 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano Poniedziałek o 08:46 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:46 Czy Lakers majac teraz na pilce Luke i LBJ beda starali sie handlowac Autyzmem Riwsem? Jego styl gry zostanie stlamszony przy tej dwojce gwiazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Poniedziałek o 09:00 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:00 10 minut temu, z8k napisał(a): Czy Lakers majac teraz na pilce Luke i LBJ beda starali sie handlowac Autyzmem Riwsem? Jego styl gry zostanie stlamszony przy tej dwojce gwiazd. Oto jest pytanie. Co wybiora Lakers? Bramka nr 1: fillery i pick(i) za jakiegos solidnego centra? Bramka nr2: Rivers, fillery i pick(i) za dobrego centra? [Zakladam, ze rynek na Rui i Vanderbilta nie istnieje bez dorzucania pickow]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano Poniedziałek o 09:44 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:44 Przed wymiana AD-Luka AR byl dla mnie graczem ktorego bym nie oddal, teraz wydaje sie zbedny. Czy dokladajac go LAL maja szanse na sensowmego centra? Moze lepiej czelac do lata (ale jego wartosc moze spasc jak przestanie grac tak jak obecnie, wiec to chyba najlepszy moment zeby go spakowac). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano Poniedziałek o 10:33 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:33 2 godziny temu, matek napisał(a): Czy J.J. Redick jest w tej bajce Ashem Ketchapem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano Poniedziałek o 10:57 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:57 Godzinę temu, z8k napisał(a): Przed wymiana AD-Luka AR byl dla mnie graczem ktorego bym nie oddal, teraz wydaje sie zbedny. Czy dokladajac go LAL maja szanse na sensowmego centra? Moze lepiej czelac do lata (ale jego wartosc moze spasc jak przestanie grac tak jak obecnie, wiec to chyba najlepszy moment zeby go spakowac). Jeżeli Lakers nie mają w planach przeprowadzenia kolejnej sensacyjnej wymiany, to ruszenie Reavesa byłoby wyjątkowo głupim posunięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano Poniedziałek o 11:42 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:42 No wiadomo, nie za czapke gruszek. Ale chyba powinni szukac sami takiej wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. P_M Opublikowano Poniedziałek o 11:48 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:48 2 godziny temu, wiLQ napisał(a): Oto jest pytanie. Co wybiora Lakers? Bramka nr 1: fillery i pick(i) za jakiegos solidnego centra? Bramka nr2: Rivers, fillery i pick(i) za dobrego centra? [Zakladam, ze rynek na Rui i Vanderbilta nie istnieje bez dorzucania pickow]. Słyszałem, że Mavs po odejściu Luki potrzebują dobrego PG https://www.espn.com/nba/trademachine?tradeId=2cdj3hza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano Poniedziałek o 12:50 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:50 Godzinę temu, P_M napisał(a): Słyszałem, że Mavs po odejściu Luki potrzebują dobrego PG https://www.espn.com/nba/trademachine?tradeId=2cdj3hza Harrison cos pisał że bez picku nie weźmie tej paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Poniedziałek o 12:51 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:51 3 godziny temu, wiLQ napisał(a): Oto jest pytanie. Co wybiora Lakers? Bramka nr 1: fillery i pick(i) za jakiegos solidnego centra? Bramka nr2: Rivers, fillery i pick(i) za dobrego centra? [Zakladam, ze rynek na Rui i Vanderbilta nie istnieje bez dorzucania pickow]. W tym układzie lal potrzebują i defensywnego centra i poa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 12:52 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:52 2 minuty temu, marceli73 napisał(a): Harrison cos pisał że bez picku nie weźmie tej paczki. Be my guest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano wczoraj o 10:16 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 5na5 juz bedzie trenowal day to day na ten moment zajebiscie, zrzucic cos wagi i rdzy i jazda bilans mamy spoko, dobry trejd 2 i lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Ja się coraz bardziej przekonuje do idei próby pozyskania Robinsona z Knicks. Jest to duże ryzyko z uwagi na kontuzje, ale chłop jest stosunkowo tani, młody, duży, atletyczny, broni i zbiera. Gdyby dołożyć mu jeszcze Valanciunasa jako backup za Klebera to pozycja centra byłaby obsadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 19 minut temu, Geronimo napisał(a): Ja się coraz bardziej przekonuje do idei próby pozyskania Robinsona z Knicks. Jest to duże ryzyko z uwagi na kontuzje, ale chłop jest stosunkowo tani, młody, duży, atletyczny, broni i zbiera. Gdyby dołożyć mu jeszcze Valanciunasa jako backup za Klebera to pozycja centra byłaby obsadzona. A za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 28 minut temu, Geronimo napisał(a): Ja się coraz bardziej przekonuje do idei próby pozyskania Robinsona z Knicks. Jest to duże ryzyko z uwagi na kontuzje, ale chłop jest stosunkowo tani, młody, duży, atletyczny, broni i zbiera. Gdyby dołożyć mu jeszcze Valanciunasa jako backup za Klebera to pozycja centra byłaby obsadzona. Klebera nie można ruszać póki co. Robinson to fatalny pomysł, jeżeli Kessler jest do wzięcia to on jest najlepszą opcją, oddać Knechta i reszte 1st rounderów jakie zostały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 5 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): A za co? Czytam, że ma niską wartość ze względu na kontuzje, więc w idealnym świecie za Hachimure + jakiś pick/Knechta. Mignęło mi gdzieś, że Kleber nie może być łączony z innym zawodnikiem w wymianie, ale już sam może pójść na handel nawet teraz. Kessler na moje oko jest w ogóle niedostępny, chociaż wiadomo, że gdyby Jazz chciało się go pozbyć to byłby pierwszą opcją. Edytowane 11 godzin temu przez Geronimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi