Skocz do zawartości

Lakers 24/25

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, blackmagic napisał(a):

Łatwiej bo kontrakt się kończy ale póki co to gra najgorszy sezon w życiu i to nie ułatwia sprawy 

Biorąc pod uwagę, że w ewentualnej wymianie będzie traktowany po prostu jak spadający kontrakt, to forma nie ma tak naprawdę dużego znaczenia.

5 godzin temu, Jendras napisał(a):

Najgorzej rzucający z dystansu zespół w lidze przyjeżdża do LA i w drugim dniu b2b wygrywa mecz w dużym stopniu kluczowymi trójkami - nowe, nie znałem.

Co nie zmienia faktu, że wystarczyłoby trafiać osobiste, żeby nie miało to znaczenia. Davis pudłujący dwa potencjalnie zamykające mecz, po których rywal trafia trójkę na zwycięstwo to też scenariusz, który już był grany.

Ostatnie akcje źle rozegrane, zarówno w obronie jak i ataku.

Ale Wagner oczywiście kozak.

no ta ostatnia akcja sie zawiodlem, myslalem ze Redick cos lepszego rozrysuje niz fade Davisa

3 godziny temu, BMF napisał(a):

Z/bez.

Per 36

image.png

Można - a nawet powinno się - jechać po Russellu za playoffy, ale w regularze ballhandler trafiający +40% ze spot up trójek to bardzo fajny fit i nic dziwnego, że Reaves z nim wygląda lepiej. 

Pewnie D'Lo zacznie trafiać w końcu te trójki i w sumie dopóki Lakers będą zdrowi to powinno to dobrze hulać w ataku, skoro teraz z kiepskim Russellem mają #4 ORTG. 

Inna sprawa to rozczarowująca obrona. 

zajebisty fit jak nie ogladasz meczy

co z tego ze ci daje jakies suche 40 procent jak typ po pierwsze nic nie broni

po drugie co chwile lamie schematy defensywne, badz ich nie rozumie

po trzecie w ofensywie jest jackerem i w waznych meczach momentach ci wali 20% z pola i do tego oddaje to co wyzej czyli wszystko w obronie

wezcie juz na prawde wypierdalajcie z tym bronieniem Russella bo ile mozna?

dajcie mi na ten moment Lonniego Walkera za niego i bede ucontentowany

25 minut temu, Kubbas napisał(a):

zajebisty fit jak nie ogladasz meczy

Ja oglądam wszystkie i nie zgadzam się z tym piszesz więc? 

Dowaliłeś się do niego za mecz z Jazz gdzie i w defensywie nie odstawał i w kreowaniu Knechta zrobił kawał dobrej roboty. 

Jest ewidentnie w slumpie rzutowym i tu nie ma się co czarować. W PO też już udowodnił, że nie można na nim polegać i po ostatnim ja już też nie mam złudzeń. To gracz, który w regularne potrzebuje określonego sposoby grani, czucia piłki, złapania rytmu. Widać w Lakers tego nie dostanie, ale polo co po pierwsze zmiennik Vincent wnosi jeszcze mniej, po drugie jak napisał Jendras ma wartość spadającego kontraktu bo gdyby było inaczej nie wziąłby latem PO. 

7 minut temu, BMF napisał(a):

Russell to dodatni gracz w regularze i cancer w playoffach, like it or not. 

ile ogladales w tym sezonie calych meczy?

1 godzinę temu, Van napisał(a):

Ja oglądam wszystkie i nie zgadzam się z tym piszesz więc? 

no to ogladamy inaczej

w defensywnie wieczna dziura, zle rotuje, nie jest w help position kiedy trzeba byc

sorry ale jego role 2 albo 3 pg z kazdego zespolu by zagral tak samo, albo na podobnym poziomie w ofensywie, a w defensywie wiekszosc by byla lepsza

spojrz w ogole na mowe ciala jak Lebron mu cokolwiek tlumaczy i frustracja jaka sie z tym wiaze

fajnie ze chlop sobie jebnie pare trojek, przekozluje pilke i poda do Knechta tak jak kazdy inny PG by podal

ale juz dawno go tutaj nie powinno byc

i moze by Nuggets byli wyelimnowani w zeszlym sezonie w po, rowniez

1 godzinę temu, Van napisał(a):

Jest ewidentnie w slumpie rzutowym i tu nie ma się co czarować. W PO też już udowodnił, że nie można na nim polegać i po ostatnim ja już też nie mam złudzeń. To gracz, który w regularne potrzebuje określonego sposoby grani, czucia piłki, złapania rytmu. Widać w Lakers tego nie dostanie, ale polo co po pierwsze zmiennik Vincent wnosi jeszcze mniej, po drugie jak napisał Jendras ma wartość spadającego kontraktu bo gdyby było inaczej nie wziąłby latem PO. 

jeszcze co do slumpow rzutowych

powiem ci ze juz jestem na takim etapie ze nie patrze czy trafia czy nie

patrze na inne rzeczy ktorych wiecznie nie robi, nikt go juz tego nie nauczy

raz mu siedzi raz nie, juz w sumie jest mi obojetne czy trafia czy nie, ale niech pozostale rzeczy robi na jakimkolwiek poziomie

7 godzin temu, Kubbas napisał(a):

w defensywnie wieczna dziura, zle rotuje, nie jest w help position kiedy trzeba byc

sorry ale jego role 2 albo 3 pg z kazdego zespolu by zagral tak samo, albo na podobnym poziomie w ofensywie, a w defensywie wiekszosc by byla lepsza

W defensywie często tak, ale między częsta a wiecznie jest spora różnica i chociażby z Jazz nie wyglądało to źle takie bloki z pomocy jak jego na Collinsie nie zdążają się często na PF/C nawet znanym z defensywa rozgrywającym.

2 czy 3 PG z kazdego zespolu by zagral jego role to czemu nasz 2 PG za 11 milionów nie umie zagrać jego roli na podobnym poziomie w ofensywie? 

Lakers pewnie chętnie by go wymienili za lepszego PG, ja też nie mam nic przeciwko temu tylko gdzie są ci lepsi i dostępni dla nich PG?