Geronimo Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Skoro Pacers wzięli Okafora, mimo że wcześniej Charania donosił, że Ukrainiec ma zamiar z nimi podpisać, to nie trudno połączyć kropki. Z jednej strony fajnie, bo to duży wysoki, który potrafi grać przy obręczy i nie jest jeszcze stary (kilka lat temu potrafił też rzucić z półdystansu), ale z drugiej, jak się spojrzy w statystyki, to w formie był ostatnio chyba ze 3 sezony temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 48 minut temu, Geronimo napisał(a): Skoro Pacers wzięli Okafora, mimo że wcześniej Charania donosił, że Ukrainiec ma zamiar z nimi podpisać, to nie trudno połączyć kropki. Z jednej strony fajnie, bo to duży wysoki, który potrafi grać przy obręczy i nie jest jeszcze stary (kilka lat temu potrafił też rzucić z półdystansu), ale z drugiej, jak się spojrzy w statystyki, to w formie był ostatnio chyba ze 3 sezony temu. desperacja totalna, to już Bambie bym bardziej ufał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Hornets szukają pomocy ze strony NBA - ciekawe, co z tego wyjdzie. @LeweBiodroSmokaTeż nie mam przekonania do Lena, chyba preferowałbym Bambę, ale z drugiej strony rozumiem, że np. do masowania się z większymi centrami ten Len może być lepszy, bo Bamba sobie z tym nie radził za dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Kiedy Lakers grają mecz z normalnym zespołem? Bo obejrzałem fragment meczu z Jazz i ze względu na poziom nie dałem rady a ciekawi mnie jak prezentuje się pączuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2 godziny temu, ptak napisał(a): Kiedy Lakers grają mecz z normalnym zespołem? Bo obejrzałem fragment meczu z Jazz i ze względu na poziom nie dałem rady a ciekawi mnie jak prezentuje się pączuś a czy takie Nuggets to normalny zespół dla @ptak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Piękny widok mimo, że zapewne tymczasowy. Kolejne trzy mecze dobrze by było wygrać: Jazz, Hornets, Blazers bo później Lakers mają jeden z najtrudniejszych, jeśli nie najtrudniejszy kalendarz w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Dobry herbatnik. Za to Miltona powinni spuścić do kibla. https://www.nba.com/stats/events?CFID=&CFPARAMS=&ContextMeasure=FGA&EndPeriod=0&EndRange=28800&GameID=0022400768&PlayerID=1629003&RangeType=0&Season=2024-25&SeasonType=Regular Season&StartPeriod=0&StartRange=0&TeamID=1610612747&flag=3&sct=plot§ion=game Edytowane 11 Lutego przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Godzinę temu, Mich@lik napisał(a): a czy takie Nuggets to normalny zespół dla @ptak? Tak. Bo Jazz to poziom g league na chwilę obecną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 7 minut temu, ptak napisał(a): Tak. Bo Jazz to poziom g league na chwilę obecną. Bez przesady, Jazz przegrali 3 z wcześniejszych 5 meczów, w tym jednym punktem z rozpędzonymi Pacers, po dogrywce w Phoenix i w drugim dniu b2b rezerwowym składem z Clippers. To jednak półeczka wyżej niż tacy Wizards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ktoś coś z tego kuma? 11 godzin temu, the_secret napisał(a): Pewnie głupio by im było grać nim kilka dni po tym jak trejd upadł bo nie przeszedł medicali. Hornets nie chca go wystawiac zeby nie zmieniac nic w jego sytuacji zdrowotnej... 5 godzin temu, Geronimo napisał(a): Hornets szukają pomocy ze strony NBA - ciekawe, co z tego wyjdzie. ... ot i cale wyjasnienie. Szukaja jeszcze sciezek zeby zakwestionowac decyzje Lakers. To czy Mark zagra kilka najblizszych gier nie ma zadnego znaczenia dla Hornets, ale moze miec duze znaczenie dla tej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego przerażająco to wygląda z perspektywy fana zespołu rywalizującego z Lakers, Lebron robi sobie 7 strat w 3 kwarty, a i tak zwalcowali tych Jazz strasznie, a Luka nawet za bardzo się chyba nie spocił Nuggets mają najlepszego gracza obecnej dekady, pierwszy tytuł w historii organizacji, a w ramach wsparcia zapewniają DeAndrzeja, gorszego Holidaya i Westrbrooka życie nie jest sprawiedliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Bardzo fajny ten Goodwin, nie patrząc na boxscore, robi mnóstwo małych rzeczy bardzo dobrze po obu stronach, oby JJ stawiał na niego kosztem Miltona, bo ten nie zasługuje na minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Nie dziwi mnie to, że Hornets walczą, bo jakby nie patrzeć obecnie są na tym dealu mocno w plecy. Mogli mieć potencjalnie fajny wybór w drafcie, Knechta, którego w przyszłości też mogliby spróbować rozmienić na picki, a zostają z Williamsem, którego wartość na rynku znacząco po takiej akcji spadnie. Dodatkowo wizerunkowo Charlotte też nie wychodzą na tej sytuacji najlepiej, więc lepiej próbować ratować twarz i iść w zaparte, niż powiedzieć, że ma się mentalność nieuczciwego handlarza furami z komisu Ciekawe na ile Lakers będą w stanie zamaskować w tym sezonie brak centra z prawdziwego zdarzenia, bo umówmy się, że Len, Bamba czy wracający po kontuzji Wood niczego tu tak naprawdę nie zmieniają. Trzeba iść w small ball i w razie wpadnięcia na Denver, Hayes w pierwszej minucie zakłada Jokicowi gilotynę, bo jak Hachimura znowu dostanie od trenera zadanie bojowe w postaci masowania się z Serbem, to chyba celowo uszkodzi się na rozgrzewce, żeby nie musieć przez to znowu przechodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 3 minuty temu, Hoolifan napisał(a): Ciekawe na ile Lakers będą w stanie zamaskować w tym sezonie brak centra z prawdziwego zdarzenia, bo umówmy się, że Len, Bamba czy wracający po kontuzji Wood niczego tu tak naprawdę nie zmieniają. Trzeba iść w small ball i w razie wpadnięcia na Denver, Hayes w pierwszej minucie zakłada Jokicowi gilotynę, bo jak Hachimura znowu dostanie od trenera zadanie bojowe w postaci masowania się z Serbem, to chyba celowo uszkodzi się na rozgrzewce, żeby nie musieć przez to znowu przechodzić. Lakers bez centra nie mają zbyt wielu dobrych matchupów w playoffach, bo Nuggets mają Jokicia, Memphis i Rockets to dwie najlepiej zbierające w ataku ekipy w NBA ze świetnym size, Dallas mają przeładowany frontcourt, a smallball vs Thunder to chyba z automatu porażka. Możliwe, że niektóre z tych ekip można by było pokonać, bo Lakers mają niesamowity potencjał w ataku, ale tutaj jednak trzeba się modlić, że Jaxson Hayes dalej będzie wyglądać jak starter i jeszcze będzie w stanie grać większe minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 10 minut temu, BMeF napisał(a): Lakers bez centra nie mają zbyt wielu dobrych matchupów w playoffach, bo Nuggets mają Jokicia, Memphis i Rockets to dwie najlepiej zbierające w ataku ekipy w NBA ze świetnym size, Dallas mają przeładowany frontcourt, a smallball vs Thunder to chyba z automatu porażka. Możliwe, że niektóre z tych ekip można by było pokonać, bo Lakers mają niesamowity potencjał w ataku, ale tutaj jednak trzeba się modlić, że Jaxson Hayes dalej będzie wyglądać jak starter i jeszcze będzie w stanie grać większe minuty. Jeszcze przypomnę, że liga nadal prowadzi dochodzenie w sprawie przemocy domowej, której miał się dopuścić Jaxson Hayes i Lakers mogą zostać z jeszcze większą dziurą pod koszem jak go zawieszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Ja jeszcze pochwalę Vincenta - myślałem, że nic z niego nie będzie już, a on jednak doszedł do świetnej dyspozycji. Jak trafiał rzut za rzutem to aż przecierałem oczy ze zdumienia. Jakbyście mieli decydować którego z trójki Len, Bamba, Theis brać do rotacji na C, to kogo byście wzięli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Theis idzie do Europy. Kogokolwiek innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Przy LeBronie i Donciciu wystarczy jakiś wyskakany murzyn robiący alejki i skaczący do bloków. W NBA bez centra da radę coś ugrać ale bez firepower nie. LeBron w IV kwartach w PO może grać na C jak w kiedyś. Przy LeBronie i Donciciu widzisz Malika Williamsa @LAF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Len>Bambo Doncic zrobi z Koloko gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 16 godzin temu, the_secret napisał(a): Czy Dave McMenamin jest wiarygodnym źródłem ? @Jendras ? Generalnie tak, jednak przy tego typu historiach zawsze grain of salt, bo nawet ci najbardziej uznani dziennikarze smarują artykuły na podstawie czyjejś wersji wydarzeń. Przy czym w tym przypadku nie widzę nic specjalnie kontrowersyjnego - Lakers dość jasno pokazali, że w mieście jest nowy szeryf i LeBron z pewnością to zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi