Jendras Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 26 minut temu, blackmagic napisał(a): Łatwiej bo kontrakt się kończy ale póki co to gra najgorszy sezon w życiu i to nie ułatwia sprawy Biorąc pod uwagę, że w ewentualnej wymianie będzie traktowany po prostu jak spadający kontrakt, to forma nie ma tak naprawdę dużego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 5 godzin temu, Jendras napisał(a): Najgorzej rzucający z dystansu zespół w lidze przyjeżdża do LA i w drugim dniu b2b wygrywa mecz w dużym stopniu kluczowymi trójkami - nowe, nie znałem. Co nie zmienia faktu, że wystarczyłoby trafiać osobiste, żeby nie miało to znaczenia. Davis pudłujący dwa potencjalnie zamykające mecz, po których rywal trafia trójkę na zwycięstwo to też scenariusz, który już był grany. Ostatnie akcje źle rozegrane, zarówno w obronie jak i ataku. Ale Wagner oczywiście kozak. no ta ostatnia akcja sie zawiodlem, myslalem ze Redick cos lepszego rozrysuje niz fade Davisa 3 godziny temu, BMF napisał(a): Z/bez. Per 36 Można - a nawet powinno się - jechać po Russellu za playoffy, ale w regularze ballhandler trafiający +40% ze spot up trójek to bardzo fajny fit i nic dziwnego, że Reaves z nim wygląda lepiej. Pewnie D'Lo zacznie trafiać w końcu te trójki i w sumie dopóki Lakers będą zdrowi to powinno to dobrze hulać w ataku, skoro teraz z kiepskim Russellem mają #4 ORTG. Inna sprawa to rozczarowująca obrona. zajebisty fit jak nie ogladasz meczy co z tego ze ci daje jakies suche 40 procent jak typ po pierwsze nic nie broni po drugie co chwile lamie schematy defensywne, badz ich nie rozumie po trzecie w ofensywie jest jackerem i w waznych meczach momentach ci wali 20% z pola i do tego oddaje to co wyzej czyli wszystko w obronie wezcie juz na prawde wypierdalajcie z tym bronieniem Russella bo ile mozna? dajcie mi na ten moment Lonniego Walkera za niego i bede ucontentowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 25 minut temu, Kubbas napisał(a): zajebisty fit jak nie ogladasz meczy Ja oglądam wszystkie i nie zgadzam się z tym piszesz więc? Dowaliłeś się do niego za mecz z Jazz gdzie i w defensywie nie odstawał i w kreowaniu Knechta zrobił kawał dobrej roboty. Jest ewidentnie w slumpie rzutowym i tu nie ma się co czarować. W PO też już udowodnił, że nie można na nim polegać i po ostatnim ja już też nie mam złudzeń. To gracz, który w regularne potrzebuje określonego sposoby grani, czucia piłki, złapania rytmu. Widać w Lakers tego nie dostanie, ale polo co po pierwsze zmiennik Vincent wnosi jeszcze mniej, po drugie jak napisał Jendras ma wartość spadającego kontraktu bo gdyby było inaczej nie wziąłby latem PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 1 godzinę temu, Kubbas napisał(a): zajebisty fit jak nie ogladasz meczy Russell to dodatni gracz w regularze i cancer w playoffach, like it or not. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 7 minut temu, BMF napisał(a): Russell to dodatni gracz w regularze i cancer w playoffach, like it or not. ile ogladales w tym sezonie calych meczy? 1 godzinę temu, Van napisał(a): Ja oglądam wszystkie i nie zgadzam się z tym piszesz więc? no to ogladamy inaczej w defensywnie wieczna dziura, zle rotuje, nie jest w help position kiedy trzeba byc sorry ale jego role 2 albo 3 pg z kazdego zespolu by zagral tak samo, albo na podobnym poziomie w ofensywie, a w defensywie wiekszosc by byla lepsza spojrz w ogole na mowe ciala jak Lebron mu cokolwiek tlumaczy i frustracja jaka sie z tym wiaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 3 godziny temu, Jendras napisał(a): Biorąc pod uwagę, że w ewentualnej wymianie będzie traktowany po prostu jak spadający kontrakt, to forma nie ma tak naprawdę dużego znaczenia. Grając taki sezon choćby jak poprzedni miałby też wartość dodaną oprócz uwolnienia salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 fajnie ze chlop sobie jebnie pare trojek, przekozluje pilke i poda do Knechta tak jak kazdy inny PG by podal ale juz dawno go tutaj nie powinno byc i moze by Nuggets byli wyelimnowani w zeszlym sezonie w po, rowniez 1 godzinę temu, Van napisał(a): Jest ewidentnie w slumpie rzutowym i tu nie ma się co czarować. W PO też już udowodnił, że nie można na nim polegać i po ostatnim ja już też nie mam złudzeń. To gracz, który w regularne potrzebuje określonego sposoby grani, czucia piłki, złapania rytmu. Widać w Lakers tego nie dostanie, ale polo co po pierwsze zmiennik Vincent wnosi jeszcze mniej, po drugie jak napisał Jendras ma wartość spadającego kontraktu bo gdyby było inaczej nie wziąłby latem PO. jeszcze co do slumpow rzutowych powiem ci ze juz jestem na takim etapie ze nie patrze czy trafia czy nie patrze na inne rzeczy ktorych wiecznie nie robi, nikt go juz tego nie nauczy raz mu siedzi raz nie, juz w sumie jest mi obojetne czy trafia czy nie, ale niech pozostale rzeczy robi na jakimkolwiek poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 To juz kolejny raz z tymi wolnymi AD. W zeszlym sezonie (2 sezony temu?) mogl zamknac mecz w Philly i tez dal ciala na linii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 7 godzin temu, Kubbas napisał(a): w defensywnie wieczna dziura, zle rotuje, nie jest w help position kiedy trzeba byc sorry ale jego role 2 albo 3 pg z kazdego zespolu by zagral tak samo, albo na podobnym poziomie w ofensywie, a w defensywie wiekszosc by byla lepsza W defensywie często tak, ale między częsta a wiecznie jest spora różnica i chociażby z Jazz nie wyglądało to źle takie bloki z pomocy jak jego na Collinsie nie zdążają się często na PF/C nawet znanym z defensywa rozgrywającym. 2 czy 3 PG z kazdego zespolu by zagral jego role to czemu nasz 2 PG za 11 milionów nie umie zagrać jego roli na podobnym poziomie w ofensywie? Lakers pewnie chętnie by go wymienili za lepszego PG, ja też nie mam nic przeciwko temu tylko gdzie są ci lepsi i dostępni dla nich PG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 11 godzin temu, Van napisał(a): W defensywie często tak, ale między częsta a wiecznie jest spora różnica i chociażby z Jazz nie wyglądało to źle takie bloki z pomocy jak jego na Collinsie nie zdążają się często na PF/C nawet znanym z defensywa rozgrywającym. sam fakt ze musisz go bronic faktem ze kogos zblokowal w meczu rs z pomocy juz swiadczy o tym jaki jest poziom jego defensywy, szanujmy sie Cytat 2 czy 3 PG z kazdego zespolu by zagral jego role to czemu nasz 2 PG za 11 milionów nie umie zagrać jego roli na podobnym poziomie w ofensywie? D Lo daje pusta produkcje, jego granie w ofensywie nie ma zadnego impactu na mecze, na jego miejscu 2 czy 3 pg z innych druzyn majac DAVISA i LEBRONA w druzynie do tego Knechta czy Reavesa by robil to samo dajac w defie wiecej dajcie mi Schroedera right here right now jeszcze bym dorzucil Cytat Lakers pewnie chętnie by go wymienili za lepszego PG, ja też nie mam nic przeciwko temu tylko gdzie są ci lepsi i dostępni dla nich PG? moze i sa, ale tego odpadu ludzkiego ktory teraz jeszcze chce grac w reprezentacji Litwy lol nie chce nikt Van dobrze wiesz jak jest, ogladamy to juz ile czasu ogladali to w GSW ogladali w Minny tutaj trzeba odciac pepowine jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 48 minut temu, Kubbas napisał(a): D Lo daje pusta produkcje, jego granie w ofensywie nie ma zadnego impactu na mecze, na jego miejscu 2 czy 3 pg z innych druzyn majac DAVISA i LEBRONA w druzynie do tego Knechta czy Reavesa by robil to samo dajac w defie wiecej No masz na PG też gościa, który dwa lata temu odgrywał ważna rolę w druzynie finalisty ligi dlaczego nie daje takiej produkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 1. Zrównaj z ziemią zawodnika za pustą produkcję w ataku i słabą obronę, zarzucając przy tym oponentom, że nie oglądają meczów. 2. Zaproponuj Dennisa Schroedera jako alternatywę. Kubbas, no nie róbmy se jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Coraz więcej głosów ze w przeciągu 72h robimy trade. Ciekawe(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 @Mich@lik w sensie? skąd info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 29 minut temu, Mich@lik napisał(a): Coraz więcej głosów ze w przeciągu 72h robimy trade. Ciekawe(?) Brook Lopez / Val na celowniku? Trochę dziwne cele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Valanciunas nawet nie może być jeszcze wymieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 i jak tam nastroje? jak nie pokonacie dziś takich Nuggets w b2b, to proszę się już nie oburzać o jakieś Lakers Daddy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 1 godzinę temu, 24kobe8 napisał(a): @Mich@lik w sensie? skąd info? z NBACentel na x/twitter chyba wziął to info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 A propos D'Lo to gruchnęła wiadomość, że chce reprezentować Litwę z racji, że jego żona jest Litwinką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Nie wiem co oni robili w szatni w przerwie, ale to na pewno nie było przygotowywanie się do drugiej połowy meczu. Masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi