the_secret Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 11 godzin temu, Reikai napisał(a): Heh, no to Shams schowany do wora. Troche...szok btw Shams jest też z Clutch Sports. Może Lakers nie tak otwarcie jak Riley do Butlera ale też chyba dają znać Lebronowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 57 minut temu, BMF napisał(a): US-overall To w sumie oczywiste, że trenując najbardziej(?) popularny zespół najwięcej naczytasz się, że do niczego się nie nadajesz Natomiast patrząc już na to, jak często Lakers zmieniają trenerów, to w ostatnich 10 latach są do bólu przeciętni w ilości HC, którzy przepracowali minimum 1 sezon (na szybko jak sprawdziłem, to 13 zespołów miało mniej trenerów niż Lakers za ostatnie 10 lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) 51 minut temu, airmax napisał(a): Natomiast patrząc już na to, jak często Lakers zmieniają trenerów, to w ostatnich 10 latach są do bólu przeciętni w ilości HC, którzy przepracowali minimum 1 sezon (na szybko jak sprawdziłem, to 13 zespołów miało mniej trenerów niż Lakers za ostatnie 10 lat) Od czasów emerytury Jacksona żaden trener Lakers nie przepracował więcej niż 3 sezonów, z tego co widzę podobnym wynikiem pochwalić się mogą w tym okresie Wolves (ale Finch jest tam 3 lata i zostanie), Magic (Mosley jest tam 3 lata i podpisał extension) i ... Kings (ale Brown tam zostanie na 3 sezon, bo podpisał kilkuletnie extension). Nawet w Burdel Nets Atkinson przepracował prawie 4 lata. Tak że ciężko kwestionować, że HC w Lakers to gorąca posada (albo/i Lakers są noobami w wyborze HCs). Przypał mając top resources jak LAL. Ale może właśnie stąd ten pomysł z Hurleyem, bo tu 1) trzeba dużo zainwestować, 2) jak wyżej, mówimy o teamie z 40-letnim franchise playerem, kolejna 'tania' opcja tutaj łatwo może utonąć nawet jeśli ma potencjał na dobrego HC (ciężko zapominać, że LBJ i AD to duży upside na 35-47 sezon tbh). Edytowane 6 Czerwca 2024 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Hurley rok temu podpisał sześcioletnie przedłużenie z UConn za $32.1 mln. Ciekawe ile wykup będzie kosztował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 (edytowane) 6 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Hurley rok temu podpisał sześcioletnie przedłużenie z UConn za $32.1 mln. Ciekawe ile wykup będzie kosztował. Nic, bo nie pójdzie na to. Będzie miał jeszcze wiele ciekawszych propozycji niż "współpraca" ze starzejącym się Lebronem. Edytowane 7 Czerwca 2024 przez Behemot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Przy takim extension czy to poważne z tym przymierzaniem do lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Buyout ponoć wynosi niecałe 2 miliony, Lakers chętnie zapłacą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Jak to ktoś powiedział, wszystko przed "but" jest gówno warte. Nie napawa mnie optymizmem ten komunikat. Powrót do Redicka i Borrego po ostatnich kilku dniach będzie bolesny, z całym szacunkiem dla obu panów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Czy to ważne kogo będą fani Lakers winić za to że zespół jest c***owo zbudowany? Robi Wam to jakąś różnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 4 godziny temu, josephnba napisał(a): Czy to ważne kogo będą fani Lakers winić za to że zespół jest c***owo zbudowany? Robi Wam to jakąś różnicę? Ty Joseph, a tak z drugiej strony myślałeś kiedyś dlaczego kibice Lakers nie podzielają w kwestii trenera Twojego toku rozumowania? Bo tak patrząc na to z boku to masz jakiś dziwny ból dupy o to, że czepiamy się biednego trenera. Twoim zdaniem to jakoś pomaga żeby winić w sumie sympatycznego Hama, który ma fajne story bo z wyrobnika jako zawodnik, odsłużył swoje potem jako asystent i dostał ostatecznie rolę head coacha Lakers, a po drugiej stronie jest mega śliski, dwulicowy typ jakim jest Pelinka? To nie jest tak, że jak kibice Lakers stworzyli by tu komitet obrony Hama i jechali po Pelince i składzie jaki zbudował to kwestioniwalbyś to? Oczywiście domyślam się że wtedy narracja poszłaby w kierunku takim, że Lebron dostał za słaby support, a to mało wygodne jak nie wszyscy kibice Lakers są równocześnie jakimiś wielkimi fanami Lebrona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 (edytowane) 41 minut temu, Van napisał(a): Ty Joseph, a tak z drugiej strony myślałeś kiedyś dlaczego kibice Lakers nie podzielają w kwestii trenera Twojego toku rozumowania? Bo tak patrząc na to z boku to masz jakiś dziwny ból dupy o to, że czepiamy się biednego trenera. Twoim zdaniem to jakoś pomaga żeby winić w sumie sympatycznego Hama, który ma fajne story bo z wyrobnika jako zawodnik, odsłużył swoje potem jako asystent i dostał ostatecznie rolę head coacha Lakers, a po drugiej stronie jest mega śliski, dwulicowy typ jakim jest Pelinka? To nie jest tak, że jak kibice Lakers stworzyli by tu komitet obrony Hama i jechali po Pelince i składzie jaki zbudował to kwestioniwalbyś to? Oczywiście domyślam się że wtedy narracja poszłaby w kierunku takim, że Lebron dostał za słaby support, a to mało wygodne jak nie wszyscy kibice Lakers są równocześnie jakimiś wielkimi fanami Lebrona.. Śledzę ten wątek od lat i wina trenera to u was synonim winy Tuska Mam w dupie czy LeBron jest lepszy niż mj czy nie Mam w dupie czy wygra kolejny tytuł Mam w dupie czy Lakers wygrają cokolwiek poza Play in Śmieszy mnie że w tak c***owo zbudowanym pod liderów zespole zawsze winny jest trener To nie tylko ham, przypomnij sobie ostatniego trenera którego fanbase Lakers nie winił i mi podaj wraz z przykładami wtedy uznam że masz trochę racji Edytowane 10 Czerwca 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 25 minut temu, josephnba napisał(a): To nie tylko ham, przypomnij sobie ostatniego trenera którego fanbase Lakers nie winił i mi podaj wraz z przykładami wtedy uznam że masz trochę racji Chciałbyś żebym odkopał np moje posty o tym co pisałem jak Lakers pozyskali chociażby Westbrooka i jak obwiniałam o to Pelinkę i Lebrona z AD bo oni na to cisnęli? PS. Nie masz w dupie czy Lebron jest lepszy niż MJ czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 wiedzialem klasyczni Lakers wczoraj mialem pisac na forum ze jeszcze gosc ich odrzuci zostana z reka w nocniku straca przez to Redicka i to bedzie podsumowanie tego front office mi pasuje ja go nie chcialem ale jak straca Redicka to c*** do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Oba nazwiska nie robią szału aby tu kogoś żałować. To że JJ potrafi i ma gadanego nie znaczy że będzie świetnym trenerem. Doświadczenie z boiska bezcenne. Warsztat trenerski to poziom Hyzego. I nie wiem czy nie obrażam Radosława. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Heh, no to ladnie Woj zrobil felatio chlopu uzywajac Lakers jako dzwigni do negocjacji wracamy do JJ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 4 godziny temu, josephnba napisał(a): To nie tylko ham, przypomnij sobie ostatniego trenera którego fanbase Lakers nie winił i mi podaj wraz z przykładami wtedy uznam że masz trochę racji tak pisałem po poprzednim sezonie W dniu 23.05.2023 o 12:08, airmax napisał(a): Z plusów trzeba wspomnieć o coachu Hamie, start miał ciężki ale później pokazał, że zarówno w RS jak i w PO daje rade, także dobrze że przynajmniej z tym będzie spokój latem (oby lol) to, że w obecnym sezonie spierdolił wszystko co mógł (i to jeszcze po wygranej w IST) to fakt, a nie żadna uznaniowość fanów Jak to z Vogelem było? Jemu to akurat 2 sezon położyły kontuzje Davisa i Lebrona, a 3 sezon Pelinka spierdolił roster wymianą po Westbrooka [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 (edytowane) 6 godzin temu, Van napisał(a): Chciałbyś żebym odkopał np moje posty o tym co pisałem jak Lakers pozyskali chociażby Westbrooka i jak obwiniałam o to Pelinkę i Lebrona z AD bo oni na to cisnęli? PS. Nie masz w dupie czy Lebron jest lepszy niż MJ czy nie. Nie, chcę żebyś mi podał choć jednego trenera którego nie obwinialiscie o złe wyniki Bo że zespół jest c***owo budowany rocka już pisałem z czym się nawet nie za bardzo zgadzales jeszcze niedawno No i oczywiście ty lepiej wiesz co myślę o tym milj vs lbj Przypomnę że w dyskusje mj Kobe też nie wchodziłem Wy wiecie swoje ja swoje 1 godzinę temu, airmax napisał(a): tak pisałem po poprzednim sezonie to, że w obecnym sezonie spierdolił wszystko co mógł (i to jeszcze po wygranej w IST) to fakt, a nie żadna uznaniowość fanów Jak to z Vogelem było? Jemu to akurat 2 sezon położyły kontuzje Davisa i Lebrona, a 3 sezon Pelinka spierdolił roster wymianą po Westbrooka [*] No to teraz poczytaj posty o jakie i vogelu Dziwne że teraz piszcie o chukowo budowanym zespole Nie ładnie tak że mnie ściągać Edytowane 10 Czerwca 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Nie, chcę żebyś mi podał choć jednego trenera którego nie obwinialiscie o złe wyniki Lue dostaje w ryj od fanow Clippers Kerr od fanow Warriors Finch od Soty Kidd od Mavs. Taka robota. Wskazesz fanbase ktory nie jedzie po trenerze? Tylko, ze Ham zaslugiwal na to jak malo kto, na co padaly dziesiatki argumentow, czy to z sytuacji z meczow, czy chociazby to co sadzili o nim jego wlasni gracze. Nie odniosles sie ani razu do konkretnych przykladow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 (edytowane) 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Lue dostaje w ryj od fanow Clippers Kerr od fanow Warriors Finch od Soty Kidd od Mavs. Taka robota. Wskazesz fanbase ktory nie jedzie po trenerze? Tylko, ze Ham zaslugiwal na to jak malo kto, na co padaly dziesiatki argumentow, czy to z sytuacji z meczow, czy chociazby to co sadzili o nim jego wlasni gracze. Nie odniosles sie ani razu do konkretnych przykladow. Żaden fanbase nie jedzie po kolejnych trenerach z taką konsekwencją Zastanawiające że nikt nie pomyśli że kolejny trener sobie nie radzi z takim rosterem A Westbrooka to chcieli podobno bardzo wasi super liderzy Chłop z uconn chyba też wolał odrzucić kasę żeby tylko nie stać się kolejną ofiarą c***owego składu Po co psuć sobie CV JJ nic nie traci więc może się zgodzix Edytowane 10 Czerwca 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 10 minut temu, josephnba napisał(a): Żaden fanbase nie jedzie po kolejnych trenerach z taką konsekwencją Zadnego fanbasu w takim razie nie sledzisz z taka dokladnoscia w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi