Qcin_69 Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): chyba trochę za późno, Ziom ja bym tego w ogóle nie kończył +1 niech ta seria trwa do końca Finałów + Philly-Magic dołożyć i zrobić osobny turniej, Final Four Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 59 minut temu, Qcin_69 napisał(a): imo to @człowiek...morza jest teraz moralnym mistrzem playinow beGM @człowiek...morza to Patrick Beverly beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Rzeczywiście, bardzo trudny mecz do oceny. Imho gdyby to była seria to wygraliby Pacers. Jeden mecz, po dwóch dogrywkach, wygrywają Knicks, a poza świetnym Brownem, główną różnicę robi tu coach, który trochę lepiej przygotował swoją drużynę do meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a): Proszę wyrzucić mój głos do kosza (konflikt interesów z racji posiadania picku Knicks), żeby nie było potem pi****lenia typu wstawka Ignazza w moją stronę właśnie. Jest na tyle blisko, że proszę rozstrzygnąć bez mojej skromnej osoby. Dziękuję. @Reikai Ja nigdzie nikogo nie atakowałem. Jedynie pochwaliłem Ashi i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Dobra mordy bez znaczenia ta gadka. Szanuję bardzo @człowiek...morza za walkę, miał argumenty, ale nie ma szans na odwrócenie pojedynku. Pacers mają lepszy i bardziej doświadczony zespół, lepszych scorerów i HCA po swojej stronie. nie mial, bo po czasie doszly trzy zmiany glosu @LONGER01, @evitacre, @Szulim) i czysty glos glos regisa do tego wycofanie glosu przez @Braveheart22 do tego jeszcze pare osob sie wahało nad zmiana mi pozostaje mi jedynie posypypanie głowy popiołem, ze nie znalem tego przepisu i nie przycisnalem bardziej innych. ewentualnie rownież żal co do poniektórych za brak szacunku. gra nie gra, jednak parę h poświęconych opisom tego pojedynku. czasu na decyzje było wiele, a do pochopnych głosów nikt nie przymuszał. Edytowane 10 Maja 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Ale to było świetne widowisko i gratuluję obu GM. Mecz mógł się podobać a jedyne niejasności można zrzucić na sędziów. GM i zawodnicy dali radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Człowiek morza bardzo ładnie wypunktował Ronniego. Knicks to mentalni zwycięzcy play-inów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) żałośni jesteście Jeden poszedł żebrać o zmianę głosu jak było po meczu, a reszta mu przyklaskuje teraz. Jak chcecie to zmieniajcie, droga wolna, mam w c***u ten begm. Edytowane 10 Maja 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 7 minut temu, Sylvinho. napisał(a): Człowiek morza bardzo ładnie wypunktował Ronniego. Knicks to mentalni zwycięzcy play-inów +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Zróbcie tajne głosy, nie bedzie takich akcji w przyszłości i zebrania o głosy na priv i machlojków. Zrobiliście tajne głosowanie w RS ale w PO jest jawne? Żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Zróbcie tajne głosy, nie bedzie takich akcji w przyszłości i zebrania o głosy na priv i machlojków. Zrobiliście tajne głosowanie w RS ale w PO jest jawne? Żałosne. To jest jeden z pomyslow, ktore chce zaproponowac w offseasonowych zmianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 1 minutę temu, LAF napisał(a): +1 Oho, To tak jak wolves laf-a byli wg ciebie mentalnymi zwycięzcami gdy nie dostali sweepa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 wlasnie dzieki jawnemu jest szansa na zmiane wyniku, w przeciwnym razie nie wiesz do kogo pisac, czy przeczytal opisy imo jawne musi zostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 13 minut temu, LAF napisał(a): Cóż , Ja swoje wiem a Tobie nerwy puszczają , zresztą nie pierwszy raz. EOT Na szczęście są twoje posty zawsze pod ręka gdy muszę se poprawić humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 5 minut temu, ozzy110 napisał(a): Knicks Thunder xd przecie to bylabu w c*** przewaga knicks.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): xd przecie to bylabu w c*** przewaga knicks.... Faktycznie Przewaga w c***, 10:13 dla knicks xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Faktycznie Przewaga w c***, 10:13 dla knicks xD zajmij juz sie moze nowym opisem co by sprobowac zmazać aktualny blamaż. bo czytajac tutejsze opinie czulbym sie na twoim miejscu srednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): zajmij juz sie moze nowym opisem co by sprobowac zmazać aktualny blamaż. A ty swoim składem, może kiedys przejdziesz play-in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 51 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): żałośni jesteście Jeden poszedł żebrać o zmianę głosu jak było po meczu, a reszta mu przyklaskuje teraz. Jak chcecie to zmieniajcie, droga wolna, mam w c***u ten begm. tak zmieniajcie, ze piszesz po prywatach zeby konczyc serie xddd nawet po serii sie osmieszasz nie tylko sportowo, ale i zyciowo milczenie byloby zlotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 26 minut temu, człowiek...morza napisał(a): tak zmieniajcie, ze piszesz po prywatach zeby konczyc serie xddd nawet po serii sie osmieszasz nie tylko sportowo, ale i zyciowo milczenie byloby zlotem Japrdl to ty od 3 stron ciągniesz temat gdy jest po serii, nie ja xD co za clown 3 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): imo to @człowiek...morza jest teraz moralnym mistrzem playinow beGM I Mentalnym mistrzem beClown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi