człowiek...morza Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 (edytowane) 27 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): -27 w on/off dodajmy takie teksty najlepszy gracz najlepszej drużyny NBA to do lapu capu, to na pewno nie przyniesie ci dodatkowych głosów ale wiesz, ze white aka najlepszy roles w lidze i porzingis maja jeszcze gorsze? i ze wiekszosc tych spotkan konczyla sie blowoutem? powolujesz sie z dupy na cos co nie ma zadnego wymiernego przelozenia. wiec jezeli cos sie nadaje do lapu-capu to twoje z czapy tezy. gwiazdy basketu vibe jakby co pritchard ma prawie najwyzszy, jezeli masz zamiar dalej bic w ten bezsens i ponownie robic sepuku Edytowane 9 Maja 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 a to z tego sezonu. w tym jedno ze spotkan naprzeciwko nesmitha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 7 minut temu, człowiek...morza napisał(a): a to z tego sezonu. w tym jedno ze spotkan naprzeciwko nesmitha serio będziemy szukać highlights z pojedynczych meczy? Zaraz znajdę jak Ayton robi 22/15 i 22/14 vs horford w marcu i kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Godzinę temu, LAF napisał(a): 0/10 zrobił pewien SG U nas oczywiście pewnie będzie w gazie Był. Play in już za nim. Serio myślisz, na podstawie jednego meczu, pomijając cały sezon grania, że tak będzie grał w PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Godzinę temu, LAF napisał(a): oczywiście od tego będzie odpowiedni wątek i będziesz mógł przedstawić swoje rację. Dziękuję, ale to Ty dzwonisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 12 minut temu, LAF napisał(a): To zinterpretuje go po swojemu. Jasne, zawsze trzeba po swojemu a nie po innemu. Ty mnie odsyłasz do tematu mojej serii, ale to Ty przecież zacząłeś nie w tej serii pisać Nie ja. Gdy na to zwróciłem uwagę to jakieś dąsy uprawiasz. Nie rozumiem tego świata EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 VanVleet robił w kwietniu 25/8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) no coż, c*** z tego, ze mobley z każdym kolejnym meczem udowadnia w tych PO zajebisty poziom. nie trzeba nic domniemywac. DPOY PO, wylaczony lider rywala. gra z pomocy. w serii z celtics doszedl atak. natomast ayton, bridges, cóż. widocznie wystarczy krecic pusty box-score. ludzie nie doceniacie obrony i po czasie bedziecie przepraszac. to jest wstyd, ze wyzej traktujecie duo Bridges-Ayton. Mam najlepszego gracza serii. do tego DPOY. defensorow na liderow rywala. dane statystyczne, które przemawiaja za knicks. frazesy, ktorymi zarzucal nas ronnie, a ktore na kazdym kroku byly weryfikowane (ktos wzial to wgl pod uwage, czy mozna pisac wszystko i nie ponosic tego konsekwencji?). i co? i nic. wystarczy napisac, ze bedziemy po przechwytach biegac szybko do kontr. ze martin i nesmith sa bardzo dobrzy w kontrze i inne tego typu pierdoly, ktore nie tylko nic nie wnosza, to dodatkowo mijaja sie z prawda. Edytowane 10 Maja 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 33 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): oni powinni z @ptak na ławce rospieprzać wszystkich, ile jeszcze lat będą gotowe wymówki na te człapanie w PO.... Ładne podsumowanie mojej taktyki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 7 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ładne podsumowanie mojej taktyki xD tyle, że to nie ma przełożenia na ten mecz większego, bo Brown był najlepszym graczem Cs w T3, tak samo jak nie mają znaczenia te hlsy goryczy z Mobleyem teraz xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak samo jak nie mają znaczenia te hlsy goryczy z Mobleyem teraz xd maja o tyle, ze potwierdzaja w jak dobrej dyspozycji jest od powrotu po kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 11 minut temu, człowiek...morza napisał(a): maja o tyle, ze potwierdzaja w jak dobrej dyspozycji jest od powrotu po kontuzji przecież te 12 spotkań ostatnich, to była straszna mizeria Cavs byli 5-7, z Mobleyem na parkiecie bronili c***owo, dopiero w PO jako tako to zaczęło wyglądać, tylko znowu za to siadł im kompletnie atak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przecież te 12 spotkań ostatnich, to była straszna mizeria Cavs byli 5-7, z Mobleyem na parkiecie bronili c***owo, dopiero w PO jako tako to zaczęło wyglądać, tylko znowu za to siadł im kompletnie atak ty ogladales wgl jakis mecza cavs ze sie wypowiadasz? xd nie wiesz o czym piszesz i nie wiesz z czego wynikaly problemy cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 6 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ty ogladales wgl jakis mecza cavs ze sie wypowiadasz? xd swinigi drtg końcówka rs gdy Mobley wrócił vs po to -15 ze 118 na 103 atak ze 118 na 103 nie wiem co jest kontrowersyjnego w tym, że teraz to zupełnie inni Cavs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): swinigi drtg końcówka rs gdy Mobley wrócił vs po to -15 ze 118 na 103 atak ze 118 na 103 nie wiem co jest kontrowersyjnego w tym, że teraz to zupełnie inni Cavs? 1. primo mitchell byl w bardzo kiepskiej dyspozycji i flow druzyny bylo totalnie zaburzone 2. secundo wiele tych spotkan to blow-outy. 8/12 spotkan to blow-outy rozstrzgniete na duzo przed koncem. ergo statystki bierzesz przez palce. zapraszam do obejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) @człowiek...morza ty jesteś naprawdę bezczelny, bo wrzucasz mecz mobleya z II rundy PO, ale tym zacnym występem Browna w tym samym spotkaniu to się już nie pochwalisz. Jak Ty sobie wyobrażasz że koleś który w boston celtics robi 7/17fg i 0/6 za trzy, -29 miałby tu pociągnąć jako lider i zrobić 40+ pts ? Dodatkowo Horford który robi 2 zbiórki vs soft Evan Mobley miałby walczyć na deskach vs Ayton ? zyjesz w sferze marzeń a Brown jest overrated as fuck jak już mówiłem. Edytowane 10 Maja 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) 38 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): @człowiek...morza Dodatkowo Horford który robi 2 zbiórki vs soft Evan Mobley miałby walczyć na deskach vs Ayton ? zyjesz w sferze marzeń a Brown jest overrated as fuck jak już mówiłem. idac twoim tokiem rozumowania, mobley jest tak soft, ze robi 9.5 zbiorki w zaledwie śr. 30 minut, i to majac obok siebie allena.... i tak a propo soft, to naprawde musisz meic tupet zeby to pisac, gdy AYTON gracz, ktory cala swoje gre opiera na grze pod koszem/-mid-range ROBI SREDNIO 1.5 FTA NA MECZ. 38 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): yjesz w sferze marzeń a Brown jest overrated as fuck jak już mówiłem. dziek za merytoryczna opinie Edytowane 10 Maja 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Ciezki matchup, zadecydowalo to co @LeweBiodroSmoka czyli dobra dyspozycja rolesow, Brown jako alfa dog oraz mam wrazenie lepsza dyspozycja merytoryczna u @człowiek...morza niz u @RonnieArtestics, wiecej bylo o koszykowce, mniej ad personal. CM ma tu wiecej argumentow imo na 1 mecz, swietnie sie matchupuje z Pacers. Nie wiem, czy bylby w stanie wygrac cala serie bez kreatorow nierownym w ataku Mobleyem itd.a tez nie chce Karac Ronniego za graczy z RL tankerow bo to jest turbo idiotyczne, bo kloci sie z moja idea czym jest beGM. Natomiast jeden mecz przy tak wyrownanych skladach, wybieram matchupy I lepsza dzialalnosc w tym temacie. Ale kto by nie wygral, ten drugi bedzie mial prawo czuc sie rozczarowany, wszak obaj nie maja picku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 43 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): idac twoim tokiem rozumowania, mobley jest tak soft, ze robi 9.5 zbiorki w zaledwie śr. 30 minut, i to majac obok siebie allena.... i tak a propo soft, to naprawde musisz meic tupet zeby to pisac, gdy AYTON gracz, ktory cala swoje gre opiera na grze pod koszem/-mid-range ROBI SREDNIO 1.5 FTA NA MECZ. dziek za merytoryczna opinie 44 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): idac twoim tokiem rozumowania, mobley jest tak soft, ze robi 9.5 zbiorki w zaledwie śr. 30 minut, i to majac obok siebie allena.... i tak a propo soft, to naprawde musisz meic tupet zeby to pisac, gdy AYTON gracz, ktory cala swoje gre opiera na grze pod koszem/-mid-range ROBI SREDNIO 1.5 FTA NA MECZ. dziek za merytoryczna opinie Gdy Ayton grał u boku prawdziwego PG robił 2,7FtA per game i 60%fg : https://www.statmuse.com/nba/ask/deandre-ayton-stats-when-playing-with-chris-paul Powtórzę raz jeszcze ze granie u boku FVV i Tre Jonesa też by mocno sprzyjało jego skillowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Gdy Ayton grał u boku prawdziwego PG robił 2,7FtA per game i to ma być argument za tym, że nie jest soft? xddddddddddd kurtyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi