Chytruz Opublikowano Sobota o 14:49 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:49 16 godzin temu, Zimny napisał(a): Tzn z tym all-in miałem na myśli bardziej trejd po Duranta niz po Beale'a. Beal to faktycznie taki modny w ostatnich latach bieda super-team. A tak poza tym to mówię, ja byłem sceptyczny Suns orali dno ligi przez 10 lat, na chwilę wynurzyli głowę z bagna i zaraz trafią tam z powrotem na kolejne lata A, to trade po Duranta jeszcze się broni. Dopiero Bealem nowy boss zaorał na amen, bo jak większość business bros musi na wejściu naszczać pod każdy słupek, żeby zaznaczyć teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano Niedziela o 07:31 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:31 W dniu 4.04.2025 o 23:53, Zimny napisał(a): Tzn z tym all-in miałem na myśli bardziej trejd po Duranta niz po Beale'a. Beal to faktycznie taki modny w ostatnich latach bieda super-team. A tak poza tym to mówię, ja byłem sceptyczny Suns orali dno ligi przez 10 lat, na chwilę wynurzyli głowę z bagna i zaraz trafią tam z powrotem na kolejne lata Dokładnie tak jak pisałem: Nie ma Sarvera, nie ma McDonough, nie ma Hornacka, minęła ponad dekada, a jakby wszystko to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 19:57 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Bill Simmons cos gadal ze to co zagral Beal to profanacja koszykowki kompletny brak zainteresowania graniem pewnie szykuje sie pod buy out i stretch kontraktu tak czy inaczej jak Giannis wygral mistrza z Budem - sick shit niesamowite gosc jest tak c***owym trenerem i zawsze byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 44 minuty temu, Kubbas napisał(a): Bill Simmons cos gadal ze to co zagral Beal to profanacja koszykowki kompletny brak zainteresowania graniem pewnie szykuje sie pod buy out i stretch kontraktu tak czy inaczej jak Giannis wygral mistrza z Budem - sick shit niesamowite gosc jest tak c***owym trenerem i zawsze byl Mieli by jeszcze pasożytowi pomagać i robic strech zwalniając go gdy blokuje wszelkie trady? Zeby sobie poszedl do jakiegoś kontendera grac za minimum. A posadzić go na ławiew niech siedzi 3 lata. Abstrac***ac od głupoty jaka było ściaganie go z tą klauzulą. Edytowane 11 godzin temu przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 minuty temu Udostępnij Opublikowano 24 minuty temu 10 godzin temu, marceli73 napisał(a): Mieli by jeszcze pasożytowi pomagać i robic strech zwalniając go gdy blokuje wszelkie trady? Zeby sobie poszedl do jakiegoś kontendera grac za minimum. A posadzić go na ławiew niech siedzi 3 lata. Abstrac***ac od głupoty jaka było ściaganie go z tą klauzulą. Tak będzie Bo innego wyjścia nie ma on jest szczęśliwy odcina kupony i co mu zrobisz ? Chyba ze juz znajdą trejd ale kto go weźmie? Musiałby iść gdzieś gdzie konkretnie fituje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi