Skocz do zawartości

Phoenix Suns 24/25

LAF

Rekomendowane odpowiedzi

16 godzin temu, Zimny napisał(a):

Tzn z tym all-in miałem na myśli bardziej  trejd po Duranta niz po Beale'a. Beal to faktycznie taki modny w ostatnich latach bieda super-team. A tak poza tym to mówię, ja byłem sceptyczny :D Suns orali dno ligi przez 10 lat, na chwilę wynurzyli głowę z bagna i zaraz trafią tam z powrotem na kolejne lata

A, to trade po Duranta jeszcze się broni. Dopiero Bealem nowy boss zaorał na amen, bo jak większość business bros musi na wejściu naszczać pod każdy słupek, żeby zaznaczyć teren.

W dniu 4.04.2025 o 23:53, Zimny napisał(a):

Tzn z tym all-in miałem na myśli bardziej  trejd po Duranta niz po Beale'a. Beal to faktycznie taki modny w ostatnich latach bieda super-team. A tak poza tym to mówię, ja byłem sceptyczny :D Suns orali dno ligi przez 10 lat, na chwilę wynurzyli głowę z bagna i zaraz trafią tam z powrotem na kolejne lata

Dokładnie tak jak pisałem: Nie ma Sarvera, nie ma McDonough, nie ma Hornacka, minęła ponad dekada, a jakby wszystko to samo. 

Bill Simmons cos gadal ze to co zagral Beal to profanacja koszykowki

kompletny brak zainteresowania graniem

pewnie szykuje sie pod buy out i stretch kontraktu

tak czy inaczej

jak Giannis wygral mistrza z Budem - sick shit niesamowite gosc jest tak c***owym trenerem i zawsze byl

44 minuty temu, Kubbas napisał(a):

Bill Simmons cos gadal ze to co zagral Beal to profanacja koszykowki

kompletny brak zainteresowania graniem

pewnie szykuje sie pod buy out i stretch kontraktu

tak czy inaczej

jak Giannis wygral mistrza z Budem - sick shit niesamowite gosc jest tak c***owym trenerem i zawsze byl

Mieli by jeszcze pasożytowi pomagać i robic strech zwalniając go gdy blokuje wszelkie trady? Zeby sobie poszedl do jakiegoś kontendera grac za minimum. A posadzić go na ławiew niech siedzi 3 lata. Abstrac***ac od głupoty jaka było ściaganie go z tą klauzulą. 

Edytowane przez marceli73

10 godzin temu, marceli73 napisał(a):

Mieli by jeszcze pasożytowi pomagać i robic strech zwalniając go gdy blokuje wszelkie trady? Zeby sobie poszedl do jakiegoś kontendera grac za minimum. A posadzić go na ławiew niech siedzi 3 lata. Abstrac***ac od głupoty jaka było ściaganie go z tą klauzulą. 

Tak będzie 

Bo innego wyjścia nie ma on jest szczęśliwy odcina kupony i co mu zrobisz ?

Chyba ze juz znajdą trejd ale kto go weźmie? Musiałby iść gdzieś gdzie konkretnie fituje