Skocz do zawartości

Phoenix Suns 24/25

LAF

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, BMeF napisał(a):

Suns zwolnili rok po roku trzech trenerów sezon po daniu im wieloletnich umów, więc w przyszłym sezonie będą płacić za tercet Williams-Vogel-Budenholzer, nie wiem czy jakakolwiek organizacja jest teraz w podobnej sytuacji. 

Ishbia dobry wariat, jest tutaj mocna kandydatura na najgorszego ownera dekady, ale ciekawe kiedy mu się znudzi. 

taki zawod. dzis jestes coty, jutro wypierdalaja cie z roboty. nic nowego w swiecie nba...

1 minutę temu, joe dumars napisał(a):

taki zawod. dzis jestes coty, jutro wypierdalaja cie z roboty. nic nowego w swiecie nba...

No myślę, że wywalenie trzech trenerów z rzędu po daniu im wieloletnich umów rok wcześniej to może być właśnie coś nowego. Lakers chyba jak sprawdzałem rok temu najczęściej zmieniali trenerów w ~ostatniej dekadzie, ale dawali im krótsze umowy i nie wiem czy płacili w tym okresie więcej niż dwóm coachom, chyba nie.

Ale to faktycznie najmniejszy problem Ishbii, bo te kilkanaście baniek to tam whatever, oni mają najwyższy podatek w lidze, nie mają playoffów, nie mają swojego picku, nie mają kontroli nad pickami do 2032 - i w lecie muszą dobrze oddać Duranta na CY, to pewnie większe zmartwienia. 

Spośród tych coachów najbardziej szkoda Vogela.

8 godzin temu, joe dumars napisał(a):

Właśnie te nagrody, które są przeważnie z d.. od lat mnie bawią - przykładowo taki Spo nigdy nie był jeszcze COTY.  Bawi mnie tez dawanie czołowym pickom draftu MIP🤣 - to jest chyba nawet głupsze od tych nagród COTY.. no niespodzianka, że czołowy pick draftu się rozwinął 🤣 Teraz przykładowo dają taką nagrodę Cadeowi (no kto by się qurwa spodziewał że sie rozwinie 🤣 ) zamiast takiemu Normanowi Powellowi, który jest właśnie uosobieniem tego czym powinno być MIP - i nie chodzi mi tu o te limity meczy, bo to tylko taki przykład.

12 godzin temu, BMeF napisał(a):

Ishbia dobry wariat, jest tutaj mocna kandydatura na najgorszego ownera dekady, ale ciekawe kiedy mu się znudzi. 

Suns zmienili jednego najgorszego ownera w lidze...na innego. Przeklęta jest jakaś ta organizacja. 

4 godziny temu, Alonzo napisał(a):

Bawi mnie tez dawanie czołowym pickom draftu MIP🤣 - to jest chyba nawet głupsze od tych nagród COTY.. no niespodzianka, że czołowy pick draftu się rozwinął 🤣 Teraz przykładowo dają taką nagrodę Cadeowi (no kto by się qurwa spodziewał że sie rozwinie 🤣 ) zamiast takiemu Normanowi Powellowi, który jest właśnie uosobieniem tego czym powinno być MIP - i nie chodzi mi tu o te limity meczy, bo to tylko taki przykład.

Dokładnie. Ciekawe czy Wemby dostanie MIP za rok bo juz w tym roku coś o tym wspominali :).  Best talent of the draft po 5 latach grania gowna lub o poziom poniżej talentu nagle zaczyna zarabiac na swoj kontrakt i mu daja MIP.