Skocz do zawartości

Phoenix Suns 24/25

LAF

Rekomendowane odpowiedzi

16 godzin temu, Zimny napisał(a):

Tzn z tym all-in miałem na myśli bardziej  trejd po Duranta niz po Beale'a. Beal to faktycznie taki modny w ostatnich latach bieda super-team. A tak poza tym to mówię, ja byłem sceptyczny :D Suns orali dno ligi przez 10 lat, na chwilę wynurzyli głowę z bagna i zaraz trafią tam z powrotem na kolejne lata

A, to trade po Duranta jeszcze się broni. Dopiero Bealem nowy boss zaorał na amen, bo jak większość business bros musi na wejściu naszczać pod każdy słupek, żeby zaznaczyć teren.

W dniu 4.04.2025 o 23:53, Zimny napisał(a):

Tzn z tym all-in miałem na myśli bardziej  trejd po Duranta niz po Beale'a. Beal to faktycznie taki modny w ostatnich latach bieda super-team. A tak poza tym to mówię, ja byłem sceptyczny :D Suns orali dno ligi przez 10 lat, na chwilę wynurzyli głowę z bagna i zaraz trafią tam z powrotem na kolejne lata

Dokładnie tak jak pisałem: Nie ma Sarvera, nie ma McDonough, nie ma Hornacka, minęła ponad dekada, a jakby wszystko to samo. 

Bill Simmons cos gadal ze to co zagral Beal to profanacja koszykowki

kompletny brak zainteresowania graniem

pewnie szykuje sie pod buy out i stretch kontraktu

tak czy inaczej

jak Giannis wygral mistrza z Budem - sick shit niesamowite gosc jest tak c***owym trenerem i zawsze byl

44 minuty temu, Kubbas napisał(a):

Bill Simmons cos gadal ze to co zagral Beal to profanacja koszykowki

kompletny brak zainteresowania graniem

pewnie szykuje sie pod buy out i stretch kontraktu

tak czy inaczej

jak Giannis wygral mistrza z Budem - sick shit niesamowite gosc jest tak c***owym trenerem i zawsze byl

Mieli by jeszcze pasożytowi pomagać i robic strech zwalniając go gdy blokuje wszelkie trady? Zeby sobie poszedl do jakiegoś kontendera grac za minimum. A posadzić go na ławiew niech siedzi 3 lata. Abstrac***ac od głupoty jaka było ściaganie go z tą klauzulą. 

Edytowane przez marceli73

10 godzin temu, marceli73 napisał(a):

Mieli by jeszcze pasożytowi pomagać i robic strech zwalniając go gdy blokuje wszelkie trady? Zeby sobie poszedl do jakiegoś kontendera grac za minimum. A posadzić go na ławiew niech siedzi 3 lata. Abstrac***ac od głupoty jaka było ściaganie go z tą klauzulą. 

Tak będzie 

Bo innego wyjścia nie ma on jest szczęśliwy odcina kupony i co mu zrobisz ?

Chyba ze juz znajdą trejd ale kto go weźmie? Musiałby iść gdzieś gdzie konkretnie fituje

5 godzin temu, Kubbas napisał(a):

Tak będzie 

Bo innego wyjścia nie ma on jest szczęśliwy odcina kupony i co mu zrobisz ?

Chyba ze juz znajdą trejd ale kto go weźmie? Musiałby iść gdzieś gdzie konkretnie fituje

on po sezonie bedzie mial kontrakt 110 melonow na 2 lata. Zalezy co wymysla w off-season ale lepiej go wyslac do domu i byc w dupie 2 lata niż rozciagac problem na 5 lat. Niemniej z powodu apronów może sie tak stac jak mowisz. Transfer Duranta i zwolnie Beala oznacza prawdopodobnie trade request Bookera. 

Edytowane przez marceli73

4 godziny temu, marceli73 napisał(a):

on po sezonie bedzie mial kontrakt 110 melonow na 2 lata. Zalezy co wymysla w off-season ale lepiej go wyslac do domu i byc w dupie 2 lata niż rozciagac problem na 5 lat. Niemniej z powodu apronów może sie tak stac jak mowisz. Transfer Duranta i zwolnie Beala oznacza prawdopodobnie trade request Bookera. 

Booker nie poprosi o TR. Pytanie co są w stanie wyciągnąć za Duranta? - celuje że jednak Rakiety się skuszą - na dziś też mają najlepsze argumenty w postaci pików Suns. 

4 godziny temu, Kubbas napisał(a):

Po pierwsze to wyjebac Buda

Jakby to zrobili kilka miesięcy temu to by pewnie byli wyżej w tabeli zrobili po i pewnie Duranta by nie zajechali i byłby dostępny

No Bud chociaz był asystentem dobrym chyba  to jako glowny trener przypomina mi DOCa R.  :). taki sam fart z jednym mistrzostwem takie same kontrakty 10X za duże i takie samo gówno wnoszone  z ławki trenerskiej.

5 godzin temu, TryczekSzukarek napisał(a):

Booker nie poprosi o TR. Pytanie co są w stanie wyciągnąć za Duranta? - celuje że jednak Rakiety się skuszą - na dziś też mają najlepsze argumenty w postaci pików Suns. 

Dlatego mowie zależy od off-season. Jak Houston bedzie blisko i sobie wmowi ze sa o jednego Kevina od mistrzostwa to może Phoneix jakoś spadną na te trzy łapy bo na cztery nie ma szans

Cytat

The deal delivers Durant to the desert to partner with Devin Booker, Chris Paul and Deandre Ayton -- and ends the great superstar experiment in Brooklyn. Durant, Kyrie Irving and James Harden all arrived to conquer the NBA together, and they all left on the muscle of trade requests. They played a total of 16 games together.

taka ekipa by zrobila na luzie po i moglaby powalczyc z kazdym

ogolnie najwiekszy blad to rozmienienie cp3 na drobne, ile by sie nie lamal to zawsze gwarancja dobrej gry w rs

w ogole to od poczatku byl pojebany pomysl, ktos sobie postanowil ze nie trzeba miec pg - lol

Edytowane przez Kubbas

Miki poleciał - winowajca namierzony. 

4 sezon - 4 trener 💪jako organizacja dziś jesteśmy w czubie beznadziejności. A wspominam czasy kiedy pisano jak to każdy zawodnik NBA powinien trafić przynajmniej na jeden sezon do Suns - atmosfera, sztab medyczny itd. Dziś nic już z tego nie zostało. 

W dniu 3.05.2024 o 10:49, the_secret napisał(a):

Dokładnie, Suns nie potrzebują tematu na nowy sezon. Nikogo ta drużyna nie obchodzi i nic nie osiągną. Niech sobie ich big 3 rzuca midrange jumperki na zmiane

Oczywiście miałem rację.

A LAF jak szczur ostatni pokasował posty z pierwszych stron tematu chwalące Budenholzera

1 godzinę temu, the_secret napisał(a):

A LAF jak szczur ostatni pokasował posty z pierwszych stron tematu chwalące Budenholzera

Jakbyś sobie zadał sobie minimum trudu to byś zauważył , że moich postów w temacie NBA już nie ma na forum a zostały jakieś cząstkowe, których z jakiś względów nie mogłem usunąć.

I trafiasz do ignora w tym momencie więc już sobie daruj

2 minuty temu, joe dumars napisał(a):

co w tym 'szalonego', przepraszam? 'gwarantowane pieniadze' to standardowa praktyka w nba. z choinki sie urwali?!...

Suns zwolnili rok po roku trzech trenerów sezon po daniu im wieloletnich umów, więc w przyszłym sezonie będą płacić za tercet Williams-Vogel-Budenholzer, nie wiem czy jakakolwiek organizacja jest teraz w podobnej sytuacji. 

Ishbia dobry wariat, jest tutaj mocna kandydatura na najgorszego ownera dekady, ale ciekawe kiedy mu się znudzi.