karpik Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 A tutaj serio wydaje mi się, że będziemy mieć ciekawy pojedynek między @Alonzo a @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Kings są do przejęcia. ja z dniem dzisiejszym zrezygnowałem z ich prowadzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 46 minut temu, Alonzo napisał(a): Kings są do przejęcia. ja z dniem dzisiejszym zrezygnowałem z ich prowadzenia Coś się stało? Serio nie możesz ich poprowadzić jeszcze w jednym czy dwóch meczach? Trochę słabo rezygnować przed najważniejszymi meczami sezonu Mam nadzieję, że nic złego się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Teraz, Tecu napisał(a): Coś się stało? Miami na 2 seed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 5 minut temu, Tecu napisał(a): Coś się stało? Serio nie możesz ich poprowadzić jeszcze w jednym czy dwóch meczach? Trochę słabo rezygnować przed najważniejszymi meczami sezonu Mam nadzieję, że nic złego się nie stało. Foszek za to, ze ludzie mieli inne zdanie w kwestii 2 seeda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 xD Seria bulls vs Magic zapowiada się ekscytująco! Nie ważcie się czasem na Bulls głosować, bo trzeba bedzie jeszcze szukac gm-a dla Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Sprawdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 @Braveheart22 bedzie cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 11 godzin temu, Reikai napisał(a): @Braveheart22 bedzie cos? Nie wiem czy jest sens się produkować, bo nawet jeśli pierwszy mecz wygram to raczej bez względu na wszystko, w drugim spotkaniu pewnie padnie argument u większości głosujących, że brak Butlera = brak awansu. Zobaczę jeszcze jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 6 godzin temu, LAF napisał(a): Przecież w drugiej parze nikt nie zrobi opisu …. I z powodu braku opisu James Harden i Domantas Sabonis nie będą wiedzieli co mają grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): I z powodu braku opisu James Harden i Domantas Sabonis nie będą wiedzieli co mają grać? Zagrają jak suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, LAF napisał(a): Ja w tym sezonie jak jeden GM nie da opisu a drugi da to idzie głos na tego drugiego. Na szczęście wyjebane na to śmieszne BeGM coraz bardziej Bo absurd goni absurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Dobra, zostałem przekonany do zrobienia opisu dla Kings, bo widzę że nikt nie kwapi się do tego zadania. @Braveheart22 naskrobię coś krótko dziś wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 8 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Na szczęście wyjebane na to śmieszne BeGM coraz bardziej Bo absurd goni absurd Taka postawa nie pomaga. W grze. Rozumiem że nie zawsze jest czas na zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Napluje wam na plecy, bo i tak bym opisu nie zrobił, bo wiecie, absurd goni absurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Godzinę temu, ignazz napisał(a): Taka postawa nie pomaga. W grze. Rozumiem że nie zawsze jest czas na zabawę. Gra upada, a niektórzy jeszcze celowo dążą do tego by uprzykrzyć resztkę przyjemności z gry. Od jak dawna mówię, by zlikwidować obowiązek pisania opisów, które są bardzo czasochłonne i ich pisanie jest smutnym obowiązkiem? A tu wciąż posty o karaniu za brak opisu. Jeszcze ja rozumiem jak ktoś zastanawia się czy dać jedną wygraną więcej czy mniej i przy braku opisu daje mniej. Ale z automatu dawać komuś porażkę, nawet gdy ktoś ma lepszy zespół to farsa. Czas czasem, ale najgorsze jest to że pisanie tego jest bardziej nużące niż praca. Ja chciałem dzisiaj coś napisać, ale na pewno nie na zasadzie szantażu i wymuszenia. Gra musi dopasować się bardziej do realiów dorosłego człowieka i być mniej inwazyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Czas czasem, ale najgorsze jest to że pisanie tego jest bardziej nużące niż praca. Ja chciałem dzisiaj coś napisać, ale na pewno nie na zasadzie szantażu i wymuszenia. przestań już pi*****ić, jedna osoba napisała o porażce za brak opisu, kto szuka szantażu? mi też się wiele rzeczy nie podoba, ale skoro i tak nie dałeś żadnego opisu od dawna, to już lepiej było odejść niż teraz obrażonego zgrywać na stare zasady, które są od początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przestań już pi*****ić, jedna osoba napisała o porażce za brak opisu, kto szuka szantażu? mi też się wiele rzeczy nie podoba, ale skoro i tak nie dałeś żadnego opisu od dawna, to już lepiej było odejść niż teraz obrażonego zgrywać na stare zasady, które są od początku A to przepraszam. W takim razie jak tak stawiasz sprawę to oczywiście jestem skłonny przekazać zespół od ręki. Nie chcę nikomu blokować miejsca i przyjemności współuczestnictwa. Zmianę zasad głoszę już od czasu, gdy byłem w radzie i dziwię się uporowi, gdy problem jest coraz większy. Także nie wiem. Jak coś to PW od radnych czekam, jak to prowadzenie NOH ma dalej wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 ja Ciebie Marcus, nie wypraszam, piszę tylko jak to wygląda z boku od dwóch trymstrów, jeśli uważasz, że zachowujesz się w porządku, to Twoja sprawa, rób co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 (edytowane) 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja Ciebie Marcus, nie wypraszam, piszę tylko jak to wygląda z boku od dwóch trymstrów, jeśli uważasz, że zachowujesz się w porządku, to Twoja sprawa, rób co chcesz Brak opisów czy głosowań nie jest podyktowany zrobieniem komuś na złość. Wpisy @LAFnatomiast w każdym dziale czy discordzie, w moją stronę to już czysta złośliwilość. Odpuść chłopie te wstawki, bo mi nie ubędzie, a Ty też nie urośniesz. Edytowane 29 Kwietnia 2024 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi