badboys2 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 panowie z nike ciezka sprawa ja proponuje kazdemu znalezienie jakiejsc stacjonarki z jerseyami i zmierzenie samemu bo wg centymetrow, najlepiej odpowiadalo mi 56 a jak zmierzylem to sie okazalo, ze 48 nike sa nieco mniejsze od adidasa ale najlepiej niech kazdy zmierzy i zobaczy bo sama szerokosc i dlugosc moga byc mylace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cb6691 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 A co powiecie o tej stronie? http://www.nbajerseyskoszulki.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 A co powiecie o tej stronie? http://www.nbajerseyskoszulki.com/ fejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 fejki Biorąc pod uwagę jak strona się nazywa, wygląda i działa, to prawdopodobnie nawet nie wysyłają towaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cb6691 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Swingman jersey Duncana Mitchell and Ness za 329 zł to przesada czy się skusić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Raczej pass, chyba że jesteś mega fanem Duncana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Nówki tyle latają, czasami coś się trafi w promocji ale w rozmiarze XXL. To samo swingmany Nike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cb6691 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 https://www.ebay.com/itm/Tim-Duncan-San-Antonio-Spurs-Mitchell-Ness-NBA-1998-1999-Authentic-Jersey-HWC-/332632157719 Czytam i czytam nt. oryginalności koszulek, ale wykładając kasę chciałbym mieć pewność. Warto i czy jest sens ją kupowac? Ma jakąś wartość nie tyle materialną co kolekcjonerską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peelle Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Jak mam być szczery to kolekcjonerską mają jedynie autentyki i game worny raczej. Te wszystkie swingmany i repliki to typowo dla kogoś kto nie przywiązuje uwagi do tego co to za koszulka tylko po prostu chcą mieć jersey jakiegoś zawodnika/zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cb6691 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) EDIT: Co powiecie o tym sklepie? https://allegro.pl/uzytkownik/NBA_JERSEY_SHOP?order=m Edytowane 25 Czerwca 2018 przez cb6691 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Po podpisaniu przez Jamsa kontraktu z Lakers nie wpadły komuś w oko jerseye Jamsa z Cavs Nike Authentic w jakieś lepszej kasie? Kiedy się można spodziewać wyprzedaży na Nike? Będzie taka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 499 najtaniej poki co https://basketzone.pl/product.6849.nike.nba.cleveland.cavaliers.lebron.james.authentic.jersey.road.team.red.html ale po transferze moze sie to zmieni... 529 na ataf.pl wordowe i czarne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Powie mi ktoś coś na temat tej koszulki:Jakieś dokładniejsze informacje wiem, że Dream Team.Jaka wartość? Edytowane 9 Lipca 2018 przez matiwrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Sprzedajesz czy kupujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Mam ją w domu znajomy sprzątał piwnice i miał coś takiego za Czteropaczek mi puścił Edytowane 9 Lipca 2018 przez matiwrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 To dobry deal zrobiłeś... Gdybyś chciał sprzedać do daj znać choć, mam 3 z tej serii to dobrze mi się skomponuje, choć johnson do moich faworytów nie należy. Dream team nigdy nie grał w tych koszulkach nike tylko championa a to dość ważne dla zbieraczy żeby była ta zgodność, ale nike postanowił wypuścić ich wersję dlatego szału pod względem wartości nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ktoś wyżej pytał o koszulki LBJ autentyki z NIke. Ja kupiłem ze sklepukoszykarza za 350 jakoś. Rozmiar 52 czyli odpowiednik 3XL. Ale to zupełnie inna rozmiarówka niż adidasa- ale wiadomo że sam design koszulek jest inny. Jest podobnie rozmiarowo na szerokość za to na długość jest krócej. Jest dużo krótsza od moich wszystkich autentyków z Adidasa (rev 30) i XL i 2XL .... Ogólnie całkiem spoko - jak za tę kasę... wiadomo że jest ryzyko porwania ( hehe) ale materiał jest delikatny= lekki. Ogólnie jestem dość zadowolony. Do kompletu mam spodenki autentyki rozmiar 38 i tutaj na moją grubą dupę jest przyciasnawo :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Macie jakieś dobre sposoby na czyszczenie plam z koszulek? Mam koszulkę do NFL kupioną tanio i ma żółtawe 2 plamki zaschnięte na dole, nie mam pojęcia od czego, czasem na Jerseyach NBA też takie widuję.Ma ktoś z was jakiś sprawdzony sposób na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Kup specjalne mydło do usuwania plam, jak to nie pomoze, to juz nic nie pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakadabra Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Po około 150 praniach koszulka cała i jak nowa ale odkleja się jedna warstwa liter nazwiska. Czym to przykleić, żeby nie było problemów i dobrze się trzymało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi