vero1897 Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 54 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Przed PO się ich bałem ale teraz jak oglądam sobie serię vs Sixers to Knicks są jak najbardziej do zrobienia w następnej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 (edytowane) 31 minut temu, vero1897 napisał(a): Zakładaj temat, ja założę temat na finał konferencji Edytowane 3 Maja 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 jakbym był kibicem Pacers to kupiłbym sobie jersey TJ McConella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Zakładaj temat, ja założę temat na finał konferencji Stary ja dopiero muszę g6 nadrobić bo jakoś tak dziwnie wyszło, że niby miałem oglądać Knicks i Brunsona a oglądałem niepotrzebnie te popisy McConnella i Topina i później już padłem, lol. Teraz zresztą nie mam czasu, stąd stać mnie było teraz tylko na wstawienie ci krótkiego komunikatu. @mayor ostatnio bardzo aktywny i chyba chciał podnieść jakość forum to niech tam działa. A nie to sam to zrób, bo to już zdecydowanie ostatnia okazja napisać względnie dobrze o tegorocznych Pacers, zaraz nastąpi złomowanie. 2 minuty temu, Koelner napisał(a): jakbym był kibicem Pacers to kupiłbym sobie jersey TJ McConella A jakbym był dzisiaj kibicem 76ers to bym nawet za nim mocniej zatęsknił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Tylko Rudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Ten moment kiedy w najważniejszym meczu sezonu wyjaśnia cię duet Obi toppin i tj mcconell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 18 minut temu, Dziuseppe napisał(a): 1:3 było z Lillardem tak czy siak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 (edytowane) 4 godziny temu, vero1897 napisał(a): . @mayor ostatnio bardzo aktywny i chyba chciał podnieść jakość forum to niech tam działa. A nie to sam to zrób, bo to już zdecydowanie ostatnia okazja napisać względnie dobrze o tegorocznych Pacers, zaraz nastąpi złomowanie. Dzięki za zaufanie, ale niestety nie dam rady.,Babeczka, która przychodzi sprzątać porozłączała mi przystawki w TV przy wycieraniu kurzu - wstałem o 1 żeby oglądać mecz na żywo ,ale niestety musiałem obejrzeć na laptopie i oczy mnie bolą jak po spawaniu., Jedynie co powiem to na pewno będzie nudna seria, tak samo jak nudna była NYK z Sixers, albo jeszcze nudniejsza bo serii Nugget's Leakers nic nie jest w stanie przebić. Tak jebana trzymała w napięciu że korki wyjebało ,nerwy strzelały jak postronki ,a pazury do krwi poobgryzałem Edytowane 3 Maja 2024 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 A doc nie ważne czy jest 3:1 dla niego czy 1:3 to i tak ta sama bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 W dniu 1.05.2024 o 11:29, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Middleton mało co grał przez ostatnie dwa lata i człowiek trochę zapomniał jak dobry to koszykarz Dokładnie, a do tego przez wielu deprecjonowany w kontekscie supportu z jakim Giannis wygrywał Mistrza (Jrue+Khris+Giannis z rolsami jak Lopez i PJTucker, a z lawki wciaż zywy Teague, DDV, Pat, Portis). Niestety kontuzje to jego zmora. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Widzialem jakis stat, ze Middleton ma najlepsza skutecznosc z midrange jakos od 96 roku biorac pod uwage playoffy I minimum 150FGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi