Ice23 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 W Kings, na stronie, w taktyce mam do wyboru Dragica, ktorego nie powinno byc zdaje sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 W Kings, na stronie, w taktyce mam do wyboru Dragica, ktorego nie powinno byc zdaje sie.Co roku występują nazwiska które były w tamtym sezonie. powód jest bardzo prosty, byli ustawieni w taktyce i po przebudowaniu bazy danych na stronie, nazwiska te pozostały. jeśli takowe występują, to po prostu nie ustawiajcie ich w taktyce. na IL również nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Krzemo, tylko o to. Nie chcę tracić czasu na wklepywanie wszystkiego ręcznie ze strony z taktykami. Dlatego pytam o sejw. Każdy z nas powinien mieć możliwość posimowania sobie i zobaczeniu jak różne jego taktyki wyglądają na tle innych. Więc chcesz wykorzystać komiszów, bo tobie się nie chce wszystkiego ręcznie samemu wklepywać. Więc najlepiej jak komisze to zrobią za ciebie a później prześlą Tobie save'a. Jeśli tak bardzo chcesz sprawdzać sobie swoją taktykę, mając poustawiane taktyki przeciwników, to odpal sobie grę, poświęć trochę czasu wklep wszystkie taktyki przeciwników i zapisz sobie to do save'a. No a później odpalaj po 200 razy i rób próbne simki. A jak już wyciągniesz wnioski i znajdziesz idealne dla siebie rozwiązanie to się zacznij modlić, aby przeciwnicy nic w swoich taktykach nie zmieniali, bo inaczej cały Twój czas na robienie tych próbnych simek, będzie można uznać za zmarnowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Brakuje mi nowo podpisanych graczy w taktyce Grizzlies (usuwałem historię i ciasteczka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Teraz powinni już być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 avast mi 4 syfy wykrywa na stronce z taktyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie wiem o co chodzi ale nie mogę w składzie ustawić o'neal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 avast mi 4 syfy wykrywa na stronce z taktyką mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie wiem o co chodzi ale nie mogę w składzie ustawić o'neal. Wyślij mi taktyke na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 poproszę najnowsze csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 masz rację. przesadziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Samokrytyka samokrytyką ale my chcemy faktów Fabisiak eee Qba! Btw: nie ma to jak wylać na forum radość z udanego debiutu supergwiazdy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 poproszę najnowsze csv http://simbasket.pl/csv/2024_09.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 przepraszam, że znowu coś chcę, ale czy możecie usunąć mi z taktyki na stronie: CJ Miles Jackie Butler Emeka Okafor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A to akurat ja..... Nie wiem czy dzis bede miał czas ale ciśnij mnie to zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A to akurat ja..... Nie wiem czy dzis bede miał czas ale ciśnij mnie to zrobie Niekoniecznie Ty. Właśnie zrobiłem porządek we wszystkich składach. Jeśli u kogoś jest ktoś jeszcze niepotrzebny, proszę pisać w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 O proszę. Czuje sie taki niepotrzebny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 O proszę. Czuje sie taki niepotrzebny ... Przygotuj nam przejście na nowy silnik Simby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To w koncu przechodzimy? Czy tak jak ze zmianami na FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zmieniłem w grze nazwiska O'Nealów na ONeal. Teraz powinni być już widoczni w taktyce do ustawienia. Tak więc prośba do GMów posiadających ich w składach, aby sprawdzili czy są już dostępni. O proszę. Czuje sie taki niepotrzebny ...Jeśli chcesz, możesz przejąć pałeczkę komisza ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi