Qba Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 wstawicie mi w końcu Ewinga do składu tak jak jest na stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Sorki. Myślałem, że jest w składzie, bo na stronce mam zaznaczone, że Twoja taktyka jest ustawiona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Poproszę o usunięcie Morrisa Almonda i Ala Thorntona z mojego składu (dziady już od 2 lat lansują się showbizie i jednocześnie za darmo korzystają z klubowej siłki ) Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Stromile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie zasłużyli sobie swoją grą naa darmowy wstęp na klubową silke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 No nie wnieśli za dużo do drużyny, no i trenerki od crossfita się skarżyły na nich że napastliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ten teges - czy mi się wydaje czy nie ma w lidze Big Bena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nie ma. Geddo pisał, że w tym drafcie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Komisarze, na jakim poziomie będzie salary cap w przyszłym roku? Czy wzrośnie tak jak w real nba? Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Qba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 http://www.e-nba.pl/topic/819-dodatkowe-regu%C5%82y-gry/?do=findComment&comment=371403 Finanse 2012/13Po wielu sezonach, postanowiliśmy zmienić limity finansowe. Zmiany te rozkładamy jednak na trzy następujące po sobie lata, tak aby na końcu granica (na którą składa się salary cap oraz luxuary tax) wynosiła łącznie 80 mln (obecnie 74 mln).Tym samym w sezonie 2023-2024 granica naszych wydatków będzię równa:granica = salary cap + ustalona wartość = 52mln + 24mln = 76 mln(podnosimy salary cap +0,5mln oraz luxuary tax +1,5mln)W sezonie 2024-2025 przedstawiać się będzie następująco:granica = salary cap + ustalona wartość = 53mln + 25mln = 78 mln(podnosimy salary cap +1mln oraz luxuary tax +1mln)Aby w sezonie 2025-2026 wynosić już:granica = salary cap + ustalona wartość = 54mln + 26mln = 80 mln(podnosimy salary cap +1mln oraz luxuary tax +1mln)UWAGA!Jednocześnie informujemy, że w związku ze zmianą salary, zmienią się również ceny maksmalnych umów oraz kontraktów rookie. Warto więc dokładnie sprawdzić maksymalne wartości jakie będzie można zaproponować zawodnikom na FA. Informacje te będziemy podawać przed każdym etapem. Tak wiem, przeje...ne - nie tylko drafty są znane na kilka lat naprzód ale też i salary / luxury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 dynamika wzrostu potencjału mniejsza niż w draftach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Kiedy startowaliśmy 13 (!!!) lat temu troszkę to wszytko inaczej wyglądało i pewne rzeczy, które są teraz oczywistością były kiedyś poza wszelką wyobraźnią Co Wy, Komisze i drodzy GMowie, na to, żeby podczas kolejnych ważnych wydarzeń Ligi (mam tu na myśli przede wszystkim losowanie draftu, ale także np. G7 playoffów) wykorzystać któreś z tych narzędzi? i wielu innych, które dają możliwość komentowania na żywo stremingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wszystko fajnie tylko takie losowanie draftu czy g7 to jest tak naprawdę jedno kliknięcie więc co tu komentować? Jedynie uczciwość komisarzy można sprawdzać. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 chodzi o emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Dokładnie o to chodzi - emocje Do tej pory nasza liga była pozbawiona emocji w czasie rzeczywistym, a skoro jest to łatwe i przyjemne - to czemu nie spróbować? Wystarczy że 1/3 - 1/4 GMów się pojawi i już będzie super fun moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jeśli pomoże to zwiększyć zainteresowanie ligą i zwiększy aktywność GM(trochę w tym sezonie jest z tym lepiej ale to i tak jeszcze nie to co powinno być) to jestem na tak. Można to przetestować w jakimś meczu RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Mecz RS może być nudny - może pierwsza runda FAs czy cosik ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Zauważyłem, że nie ma (?) w tym drafcie Brada Millera, dopiszecie go do kolejnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Mecz RS może być nudny - może pierwsza runda FAs czy cosik ? ^^ Jeśli reszta się zgodzi to jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 A co z przejściem na nowy silnik ? Robimy jakąś poważniejszą przymiarkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi