Xamel Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Haakim na C Plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 jednak nie jest panterą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Po finałach widać że jednak jest. Rick Mahorn miał zaproponowane 5 letni kontrakt a nie jednoroczny. Proszę o poprawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Spurs: Jeff Teague -> SG Tom Chambers -> SF Edytowane 31 Lipca 2014 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Greg Monroe -> PF Arnett Moultrie -> PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 proszę o zmianę pozycji z pg na SG Mahmoud Abdul-Rauf - SG Utah Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 błędnie przypisane ID dla Aleca Burksa http://simbasket.com.pl/html/players/player1.htm prosze poprawcie koledzy Komishe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Co jest nie tak? Bo mi ten link nic nie otwiera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 no właśnie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jest ok już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 nie mogę wybrać w taktyce 3 dobranych zawodników. jazz gimmie z góry dzięki ps a mam takich co już u mnie nie grają Fran Vasquez Mike Sweetney shelden williams christjan drejer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 gimmie, nowi zawodnicy do ustawienia w taktyce dodani. więc powinieneś już ich widzieć w taktyce. jeśli chodzi o starych, to mogą występować. nie bardzo wiemy jak ten błąd usunąć, dlatego najlepszym rozwiązaniem jest po prostu pomijanie tych zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 A ja wiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 A ja wiem ... masz czas do przyszłego poniedziałku, później pod młotek wezmę kilku Twoich zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 A kogo mam usunąć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) A kogo mam usunąć???najlepiej to poprawić kod php, tak aby nie wyświetlało starych zawodników w taktyce Edytowane 14 Października 2014 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jakbym usunął za dużo to trzeba wygrać csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Czy teraz juz jest dobrze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Mam Xam jeszcze Drejera który odszedł emeryturę. Pozostali znikneli dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 najlepiej to poprawić kod php, tak aby nie wyświetlało starych zawodnirków w taktyce Tak się nie da , skrypt wie tylko to co wie baza danych. Mogę natomiast zrobić żeby skrypt dodający CSV usuwał nieistniejących w CSV zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi